Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Καλώς τον... -bye-
Κώστα σ´ ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σου εδώ, είναι τιμή μας να έχουμε μέλη καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου όπως εσύ και είμαι σίγουρος οτι οι γνώσεις σου και οι συμβουλές σου θα βοηθήσουν να πάμε κι εμείς το χόμπυ μας λίγο παραπέρα.
Και πάλι καλώς ήρθες και καλή διαμονή.

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Καλησπέρα στην ομάδα και απο έμενα ! Θεώρησα οτι δεν ήταν σωστό απο μέρος μου να μην δώσω και εδω το παρών !!! Ελπίζω να είστε όλοι κάλα και να περνάτε υπέροχες ώρες δημιουργίας στον ξυλότορνο ! Σας βάζω και μια φωτογραφία από το τελευταίο μου έργο !!View attachment 171649

Kαλως ορισες την παρεα μας!

Θαυμαζουμε τα εργα σου και την τεχνη σου στο youtube, τωρα θα βλεπουμε και καποια απο αυτα και στην δικη μας μαστορογωνια, να εισαι καλα!

Απιθανο το εργο σαν ζωγραφισμενο πηλινο αρχαιο αγγειο, η δε ληψη, το background και ο φωτισμος του εκθεματος, ολα εξαιρετικα και προσεγμενα!

Ποιο ειναι το υψος και η μεγιστη διαμετρος του εργου και ποια ειδη ξυλων χρησιμοποιηθηκαν?

Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα και ευχαριστώ πολύ για το όμορφο καλωσόρισμα !!! δυσκολεύομαι λίγο με το φόρουμ άλλα θα τα καταφέρω !!! !!! Σας βάζω το λinκ με το βάζο που με ρωτήσατε έχω το φουλ βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube !
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Εβαλα και το βιντεο εχει διαμετρο 25cm και ειναι φτιαγμενο απο κοντρα πλακε !

ε τι να κανω ρε παππου ! αυτο εφτιαξα τελευταια !!! κατσε να σου βρω κατι αλλο !!

Ελπιζω να σου αρεσει αυτο !

Attachments

• 20200411_135216-01_resized.jpg
    20200411_135216-01_resized.jpg
    59.6 KB · Views: 127
  • 20200411_135221-01_resized.jpg
    20200411_135221-01_resized.jpg
    51.5 KB · Views: 127
Κάτι πάει να γίνει τώρα.
Με το καλό & σιγά σιγά μην μας πας στο Ω γιατί εμείς εδώ είμαστε στο Α, Β, άντε μερικά παιδιά έχουν πάει & στο Ε!
Όταν έχεις χρόνο να μας θυμάσαι.....
Καλώς όρισες.

Αυτο θα πει γκολ απο τα αποδυτηρια 😁
Υπεροχα εργα!
Εγω τωρα, που δεν εχω δει ποτε τορνο απο κοντα, να πω "καλως το νεο μελος"; 😛

Αυτο θα πει γκολ απο τα αποδυτηρια 
Υπεροχα εργα!
Εγω τωρα, που δεν εχω δει ποτε τορνο απο κοντα, να πω "καλως το νεο μελος"; ο˜›:silly:

Όχι, να μην πείς "καλως το νεο μέλος" γιατί, αν δείς την ημερομηνία εγγραφής, είναι πιο παλιοσειρά απο σένα. :silly:

Όχι, να μην πείς "καλως το νεο μέλος" γιατί, αν δείς την ημερομηνία εγγραφής, είναι πιο παλιοσειρά απο σένα. :silly:

Αν ειμαι εγω "παλιοσειρα"...να το κλεισετε το μαγαζι 😛

Θα συνηθίσεις... Σιγά σιγά. -bye-
Κι επειδή δεν υπάρχει άλλος έμπειρος τορναδόρος εδώ μέσα αναγκαστικά θα σε ζαλίζουμε και λίγο...

Θα συνηθίσεις... Σιγά σιγά. -bye-
Κι επειδή δεν υπάρχει άλλος έμπειρος τορναδόρος εδώ μέσα αναγκαστικά θα σε ζαλίζουμε και λίγο...

δεν εχω θεμα φτανει να μην παρεξηγητε τα ορθογραφικα μου λαθη !