τέτοια ανεβάζεις και με φτιάχνεις , γι'αυτό σου έχω γίνει στενός κορσές... 
βρες μου μικρό προσιτό μτχ τορνάκι να αγοράσω για να βρεις την ησυχία σου.....

βρες μου μικρό προσιτό μτχ τορνάκι να αγοράσω για να βρεις την ησυχία σου.....

θες πιο μεγάλο από αυτόν που έχεις;;Περίμενε… όταν βρώ εγώ πιο μεγάλο…![]()
Babis χαίρομαι που το έχει βολευτεί. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έφτιαξα και το δικό μου. Αλλά τις σιαγόνες τις έκανα σώβρακο, και άλλαξα τσόκ και ησύχασα.Έχω παρατηρήσει οτι στον μηχανουργικό τόρνο πιο πολύ φτιάχνω βοηθητικά εργαλεία για τον ίδιο τον τόρνο παρά άλλες κατασκευές.
Εδώ και ένα μήνα παλεύω ένα προσάρτημα του εργαλειοδέτη για να το δουλεύω με φορητό δράπανα.
Το ολοκλήρωσα μια μέρα πρίν φύγω για το χωριό. Χθές πήγα στο φίλο μου και το αμμοβόλησα.
(Το πίσω μέρος θα κοντύνει αργότερα, αφού δω που ακριβώς βολεύει να το κόψω).).
View attachment 223583View attachment 223584
Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι κατασκευές γιατί εκτός της ευχαρίστησης που σου δίνουν είναι και πολύ χρήσιμα.
Εδώ ένα άλλο προσάρτημα που μου έφτιαξε ο Γιάννης (Giannis mkds) και είναι τρομερά εξυπηρετικό!
View attachment 223585
Σήμερα ρεκτιφιάρισα τις σιαγόνες του τσόκ με απόλυτη επιτυχίααφού πρώτη φορά βλέπω το ρολόι να κινείται ανεπαίσθητα, σχεδόν λιγότερο από 1 εκατοστό του χιλιοστού, πρώτη φορά το βλέπω αυτό!
View attachment 223586
Γιάννη σ’ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά, όποτε το χρησιμοποιώ σε ευγνωμονώ!
Babis χαίρομαι που το έχει βολευτεί. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έφτιαξα και το δικό μου. Αλλά τις σιαγόνες τις έκανα σώβρακο, και άλλαξα τσόκ και ησύχασα.![]()
Στην περιπτωση του Parkside που είναι ελαφρύ το πας σε εξωτερικό χώρο...Ισχυει.
Παντως υπαρχουν τροποι περιορισμου του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.