Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

στο ξαναλεω
αυτο που κανει τη διαφορα ειναι ο τροπος......
Ειδες ο ντινος πεταξε μια προσκληση σε π α ι δ α κ ι α και αμεσως μπηκε ενα πιο ηρεμο κλιμα στα μυαλα .......

Θελει τροπο και χιουμορ αλλιως δεν αντιμετωπιζονται τετοιες φασεις με γραπτα κειμενα ρε συ....
Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα δεν εχεις να λυσεις καμια διαφορα εστω και αναγκαστεις να τροποποιησεις το πως εκφραζεσαι προς χαρην της εικονικης παρεας.

Τεραστιο λαθος (αναφορικα με το παραγειγμα των παϊδακιων)

Εαν ο kokar ειναι φαγανο παιδι σαν τον Zeb, τους φανταζεσαι απεναντι-απεναντι μια πιατελα με ζουμερα παγιδια??? (με επιασε σιελορροια)

Μπορει και να πλακωθουν.....

Για τα υπολοιπα σωστα ομιλεις.

Δεν έβρισα και δεν ειρωνεύτηκα κανένα.
Εγώ όμως τώρα βγαίνω ο κακός τις παρέας

Κοκαρ λαθη κανουμε ολοι και μαλιστα πολυ σημαντικοτερα απο αυτα που γραφουμε εδω μεσα....
Αν εκανες λαθος η αν δεν εκανες θα φανει απο τον χαρακτηρα που δειχνεις εδω μεσα.....
Αλλωστε μην ξεχνας οτι η συντροφια ειναι εικονικη....εχει τοση σημασια για εμας οση δινουμε εμεις σε αυτην......

Last edited:
Δεν ειπα ουτε εβρισες ουτε ειρωνευτηκες κανεναν!!!!

Σιγουρα για μενα κακος της παρεας δεν εισαι.

Γρινιαρακος ομως εισαι...

Εγω να δεις ποση γκρινια θα ριξω αμα τρακαρω τον Zeb στο απεναντι τραπεζι

Εγω να δεις ποση γκρινια θα ριξω αμα τρακαρω τον Zeb στο απεναντι τραπεζι

Μη φοβάσαι... Κανόνισέ το εσύ και θα δεις...

(ΑΑν ήθελα όμως καυγά θα έλεγα... Γιατί, με ήξερες από εχθές και γνωρίζεις τις διατροφικές μου συνήθειες;;;) Σιγά μη μιλήσω ποτέ έτσι...

Κανόνισε παίδια ρε havoc και θα ξεσκιστούμε και οι δύο....

Θα έλεγα να το συνδυάσουμε και με κανένα συγκριτικό ή καμμία παρουσίαση για να έχει και σασπένς.... Μη μας πούνε και λιγούρηδες...

Μη φοβάσαι... Κανόνισέ το εσύ και θα δεις...

(ΑΑν ήθελα όμως καυγά θα έλεγα... Γιατί, με ήξερες από εχθές και γνωρίζεις τις διατροφικές μου συνήθειες;;;) Σιγά μη μιλήσω ποτέ έτσι...

Κανόνισε παίδια ρε havoc και θα ξεσκιστούμε και οι δύο....

ρε απο τα λεγομενα του Ντινου φοβηθηκα οτι εισαι φαταουλας.......

προστατευω το πιατο μου :flipout: :flipout: :flipout:

Ανεξάρτητα με το μέγεθός μου, ένα πράγμα θα σου πώ... Είχα σταματήσει να τρώω στο μισό χρόνο από τον Ντίνο. Αλλά παρ 'όλα αυτά θα φροντίσουμε να μη χρειαστεί να προστατεύσεις το πιάτο σου... Θα τρώμε από την πιατέλα όλοι μας... :flipout:

@ Ντινο: Και μην τολμήσεις εσύ να πεις ότι απλά τρώω γρήγορα....

Ο kokar ομως δεν εχει τοποθετηθει!!!

@ kokar: Μηπως σου την "εσπασα"

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Δημητρη, αν ειχαμε την νοοτροπια που υπαινισσεσαι δεν θα ασχολουμασταν με threads οπως το παρον.
Δεν μου λες, μηπως επιδιωκεις να μπαναριστεις για να το παιξεις "μαρτυρας"?
Αν ναι, θλιβομαι ιδιαιτερα...
Τάκη είναι ερώτηση αυτή?

Ανεξάρτητα με το μέγεθός μου, ένα πράγμα θα σου πώ... Είχα σταματήσει να τρώω στο μισό χρόνο από τον Ντίνο. Αλλά παρ 'όλα αυτά θα φροντίσουμε να μη χρειαστεί να προστατεύσεις το πιάτο σου... Θα τρώμε από την πιατέλα όλοι μας... :flipout:

@ Ντινο: Και μην τολμήσεις εσύ να πεις ότι απλά τρώω γρήγορα....

Κοιτα, εσυ η αληθεια ειναι οτι.... "κατεβαζεις".

Αμα δεν εισαι ηδη φαγωμενος, μπορω να πω οτι τρως σαν ολους μας (*)

(*) ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Τάκη είναι ερώτηση αυτή?

Ρε Δημητρη μας δουλευεις τωρα?????

Ο Τακης την εκανε εδω και ωρα, ποτε περιμενεις να απαντησει?

Χωρια που πλεον ειναι και ασχετο με τα παγιδια!!

Κοιτα, εσυ η αληθεια ειναι οτι.... "κατεβαζεις".

Αμα δεν εισαι ηδη φαγωμενος, μπορω να πω οτι τρως σαν ολους μας (*)

(*) ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Με θίγεις ασύστολα...

Δε σου απαντώ γιατί θα τσακωθούμε...

Ρε Δημητρη μας δουλευεις τωρα?????

Ο Τακης την εκανε εδω και ωρα, ποτε περιμενεις να απαντησει?

Χωρια που πλεον ειναι και ασχετο με τα παγιδια!!

Προσωπικά πιστέυω ότι δεν είναι και πολύ άσχετο...

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Όχι Σπύρο, δεν είναι άσχετα. Τουλάχιστον έτσι όπως τα αποδίδεις.

Για μένα αυτό που αναπτύσσεται, είναι γκρίνια. Γκρίνια, σαν αυτή που διατυπώνουν κάποιοι παπούδες "μωρέ ας ήμουν πρωθυπουργός εγώ και θα δεις για πότε το έλυνα το πρόβλημα...". Δημιουργούμε στο μυαλό μας μια ιδανική εικόνα και με βάση αυτή την εικόνα αντιμετωπίζουμε την τρέχουσα πραγματικότητα. Μπορεί εμείς να θέλουμε να κάνουμε αυτό, όμως η πραγματικότητα μας ωθεί κάπου αλλού. Αν έχουμε τη δυνατότητα παρέμβασης ακολουθούμε. Αν όμως είμαστε απλώς θεατές, τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα, αφού αυτή είναι που αποκλίνει από αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας.

Κάνω λάθος; Αν ναι, να το συζητήσουμε.

Βλάσση,προσπάθησα εντελώς νηφάλια,να αναπτύξω την αντίληψή μου για το πώς το βάρος τής ευθύνης για την εύρυθμη λειτουργία μιάς δομής μπορεί να μετατραπεί σε αγωνία που να μήν ευοδώνει τα πράγματα.
Αυτό δεν έχει σχέση με το ´αν ήμουν εγώ στη θέση σου θά έβλεπες´,όπως ανέφερες παραπάνω.
Ομως εάν ήταν μονον γκρίνια ότι συμβαίνει εδώ μέσα,δεν θα ενοχλούσε κανέναν.Η προσπάθεια δημιουργίας ´εχθρών´δεν γίνεται απο τα μέλη.Η προσπάθεια υποκειμενικής ερμηνείας περί χιούμορ,σάτιρας,ή ειρωνείας δεν γίνεται απο τα μέλη.
Προσωπικά πιστεύω ότι και η επικοινωνιακή πολιτική σε έναν χώρο έχει μεγάλη αξία.Ε,αυτό χωλαίνει σαφώς .Δεν αμφισβητώ τίς καλές προθέσεις συνολικά,αλλά ο τρόπος που εκδηλώνονται συχνά πολώνει τα πράγματα χωρίς λόγο.Ισως είναι όμως η φυσιολογική φάση εξέλιξης τού φόρουμ που σιγά-σιγά βγάζει τίς πάνες του και μεγαλώνει και εξελλίσσεται.Ακόμα έτσι θέλω να το βλέπω,γιατί πιστεύω στην δυναμική τής εξέλιξης ..

Με θίγεις ασύστολα...

Δε σου απαντώ γιατί θα τσακωθούμε...

Αντε ρε απο δω που σε θιγω (αφου με ξερεις)

Χωρια που δεν μπορω να τσακωθω.
(παιδικο τραυμα, οταν τσακωνομουνα, ολο εγω τις ετρωγα)

Προσωπικά πιστέυω ότι δεν είναι και πολύ άσχετο...

Αυτο θα το κρινω εγω και μονο εγω!!!!:BDGBGDB55: