Μήπως και βγάλουμε άκρη με το χρόνο εργασιας της μερκολα μιας και αναγράφει από 5-20 λεπτα.. πιο ασάφεια πεθαίνεις..
Σιγουρα είναι περίεργο υλικό ωστόσο το ανωτέρω παράδειγμα νομίζω έχει να κάνει με το ανακάτεμα.πιθανον να μην είχε ομογενοποιηθεί σωστά όλο κ γι αυτό οι διάφορες στην πήξη. Για μένα το κακό είναι πως δεν αναγράφεται ο ακριβής χρόνος εργασιας όπως συμβαίνει σε άλλες ρητινες ώστε να πράττουμε αντίστοιχα. Βέβαια η τιμή είναι τέτοια που μας αφήνει περιθώρια για προσωπικες δοκιμές όποτε ας είναι.. όσο για σένα κυρ/φλας σε ένα λεπτό πρόλαβες και έκανες 2 μίγματα και τα ανακατεψες και σωστά;ποτέ πρόλαβες ρε παιδί μου.. αν ήσουν έτσι ταχυτατος και μα το εργαστήριο θα είχες τελειώσει από τις πρώτες εκλογές που λέγαμε! ΑχαχαχαΠαίζει ρόλο η θερμοκρασία, το πως το ανακατεύεις, μέχρι και το πως ξύπνησε σήμερα.
Έχω στήσει ένα μίγμα, το έχω βάλει σε δύο διαφορετικά ποτηράκια και το ένα φούντωσε σε θερμοκρασία μόνο του και έπηξε σε μισή ώρα, ενώ το άλλο ήθελε πάνω από 2-3 ώρες για να αρχίσει να πήζει!
Μπαμπηηηηη για βαλτο πανω στον ενισχυτη να δουμε τι κανει ... μηπως δωσει περισσοτερο "σωμα" στο ακουστικο συνολο :smash:
Ένα λινκ παρακαλώ αν είναι εύκολο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.