Ευχαριστώ Δημήτρη... Για όλα, ξέρεις εσύ. 
Η θερμοκρασία και η υγρασία περιβάλοντος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πήξιμο της ρυτίνης.
Ιδανικά θέλει χαμηλή υγρασία και θερμοκρασία περιβάλοντος περίπου από 10-25 βαθμούς. Παίζουν κι άλλα πράγματα όμως ρόλο, και δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς πως επειρεάζουν τη διαδικασία πηξίματος. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το βάθος. Χύτευση σε μεγαλύτερο βάθος απ´αυτό που προβλέπει ο κατασκευαστής της κάθε ρυτίνης θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα, συνήθως υπερβολική αύξηση θερμοκρασίας και άμεσο πήξιμο.
Υπάρχουν οι ρυτίνες επικάληψης που είναι μέχρι 1 cm ύψος και οι ρυτίνες χύτευσης που φτάνουν και τα 10 cm.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μια άλλη διαδικασία που έχω την εντύπωση οτι δεν αρέσει στις ρυτίνες είναι το πολύ χτύπημα/ανακάτεμα.
Η θερμοκρασία και η υγρασία περιβάλοντος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πήξιμο της ρυτίνης.
Ιδανικά θέλει χαμηλή υγρασία και θερμοκρασία περιβάλοντος περίπου από 10-25 βαθμούς. Παίζουν κι άλλα πράγματα όμως ρόλο, και δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς πως επειρεάζουν τη διαδικασία πηξίματος. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το βάθος. Χύτευση σε μεγαλύτερο βάθος απ´αυτό που προβλέπει ο κατασκευαστής της κάθε ρυτίνης θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα, συνήθως υπερβολική αύξηση θερμοκρασίας και άμεσο πήξιμο.
Υπάρχουν οι ρυτίνες επικάληψης που είναι μέχρι 1 cm ύψος και οι ρυτίνες χύτευσης που φτάνουν και τα 10 cm.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μια άλλη διαδικασία που έχω την εντύπωση οτι δεν αρέσει στις ρυτίνες είναι το πολύ χτύπημα/ανακάτεμα.