Καλησπερα και απο εμενα, εδω Δημητρης.
Διαβασα 180++ σελιδες, πραγματι βοηθητικες, ηδη καποιες ιδεες τις κρατησα και θα το δω τι μπορω να υλοποιησω στο μελλον.
Να πω εισαγωγικα, οτι ξεκινησα να φτιαχνω γυψινα μαζι με την κορη μου σαν δημιουργικη απασχοληση.
Με το καιρο εγινα πιο εμπειρος και απο τα γυψινα μεταπηδησα στο υγρο γυαλι.
Βεβαια εχω καποιους περιορισμους, γιατι υγρο γυαλι και μικρο παιδι θελει περισσοτερη προσοχη, η μικρη παρακολουθει απο μακρια και συμμετεχει σε καποια σταδια των οσοων φτιαχνουμε.
Τωρα βεβαια εγω δεν εχω κανει σουπερ κατασκευες παρα μονο μερικα μπλιμπλικια γιατι οι περιορισμοι μου υπαρχουν και σε αλλα επιπεδα, πχ ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος.
Παρολα αυτα εχω οργανωθει αρκετα και εχω καλουπια, ζυγαριες, σπατουλες, τριβειο και περιμενω αρκετα ακομα τα οποια τα περιμενω 2 μηνες τωρα μιας και ο κοβιντ εχει τσακισει ολα τα ταχυδρομεια.
Τα χοντρα προτζεκτ θα τα κανω το καλοκαιρι, μιας και θα ειμαι στο χωριο και εκει θα εχω αλανες να κανω οτι θελω απο τραπεζια μεχρι οτι μου ερθει.
Περναω τωρα στις κατασκευες, μαλλον στα παιχνιδακια που φτιαχνω μαζι με την κορη μου.
Το πρωτο που εκανα ηταν ενα αποτυπωμα χεριων, με καμποσα προβληματα,
και εδω μια λεπτομερια
Παρολα αυτα, θα δοκιμασω να κανω ενα ακομα, παει ομως και αυτο στα προτζεκτ καλοκαιριου.
Η φολα εγινε γιατι δεν ανκατεψα καλα το μειγμα, αλλα σε ενα δωματιο, δεν εχεις το περιθωριο να εχεις αναδευτηρες και ενα σωρο αλλα πραγματα.
Παρακατω εχουμε μια πεταλουδα και ενα μενταγιον οταν θα γινει
Παρατηρηστε οτι στα μενταγιον - που εκανα διαφορες προσπαθειες - το χρωμα ηταν ακρυλικο χρωμα της πλακας, και απο αυτο καταλαβαινετε οτι ειναι αποτυχια.
Δυστυχως δεν μου εχουν ερθει ακομα τα χρωματα και η καραντινα δεν ευνοει να επαιρνα προσωρινα ενα μπουκαλακι, οποτε ειπα να δοκιμασω και τα αποτελεσματα τα βλεπετε.
Το αλλο ειναι μια πεταλουδα, η οποια αλλιως μου ξεκινησε και αλλο την προχωραω, θα δειτε καποια στιγμη την τελικη της μορφη, μιας και απο εκει περιμενω υλικα.
Στο επομενο βλεπετε το δισκο που κανω ολες τις εφαρμογες μου, οτι καλουπι φτιαχνω το εχω εκει μεσα και με εχει γλυτωσει απο πολλες φολες, τουλαχιστον αν τρεξει η ρητινη να περιοριστει το προβλημα μεσα στο δισκο.
Στο πατο εχω βαλει αντικολλητικο χαρτι που βαζουν στα φαγητα.
Εδω εχω φτιαξει διαφορα γραμματα τα οποια τα χρησιμοποιω σαν υπογραφη, και εχω φτιαξει σε διαφορα χρωματα και παραλλαγες.
Χρωματα εχει γκλιτερ και ακρυλικο.
Εδω το ακρυλικο επιασε (οσο επιασε) γιατι το αντικειμενο ειχε μικρη επιφανεια και δεν δειχνει ασχημο.
Εχω με ακρυλικο χρωμα, με γκλιτερ αλλα και διαφανη.
με δεξι κλικ η εικονα ανοιγει σε μικροτερη κλιμακα για να τα δειτε πιο καλυτερα.
Εδω ειναι το πρωτο σετ,
εδω το δευτερο,
και εδω το τριτο
Βεβαια εχω μαζεψει ενα κουβαδακι με δαυτα και προφανως σταματαω εκτος αν χρειαστω κατι εξτρα και συγκεκριμενο.
Τωρα εχω σταματησει να φτιαχνω γιατι απλα θα ξαναεκανα καποιο απο τα υπαρχοντα, ενω θελω να περασω σε αλλο επιπεδο,
το οποιο βεβαια αν δεν ερθουν τα συμπραγκαλα ειναι αδυνατο (πραγματα κοστους 100++ ευρω).
Οποτε θελω να ελπιζω οτι 15 με 30 απριλιου θα εχω νεες κατασκευες και ελπιζω οτι θα εχω κατι ενδιαφερον να παρουσιασω.
Αυτα απο εμενα,
καλη Κυριακη και καλη λευτερια οι καραντινιερηδες