Σωστα τα λες , οποιος προσκολλάται στο παρελθον χανει το μελλον...
Υπαρχουν επιπεδες τηλεορασεις που δειχνουν καλυτερα απο CRT ακομη και σε τηλεοπτικο σημα (αρκει να μην ειναι εντελως χαλια)...
Ποιες ειναι αυτες οι επιπεδες τηλεορασεις και με ποιες CRT τις συγκρινεις (για τηλεοπτικο σημα μιλαω παντα)?
Εγώ ξέρω ότι η τελευταία κορυφαία 36άρα της Philips με το ενσωματωμένο AC3 (όχι prologic), αξίας 3300 ευρώ το 2003 , δεν έχει καμιά σχέση με την Kuro. Απείρως ανώτερη η Kuro (δεν μιλάω για μέγεθος).
R.I.P. CRT.
Τώρα όσοι εν έτη 2010 ξοδεύουν το 90% του χρόνου τους σε SD δεν τους φταίει η τεχνολογία. Πάντως εδώ και πολύ καιρό εγώ ξοδεύω το 90% του χρόνου μου σε 1080p και από διαφορετικές πηγές.![]()
Αλλα και Kuro να μην ειναι (κορυφη δηλαδη) υπαρχουν και αλλες αρκετα καλες τηλεορασεις πιο φθηνες...
Προσκαλώ όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική μου να περάσουν μια βόλτα από το σπίτι μου.
Προσκαλώ όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική μου να περάσουν μια βόλτα από το σπίτι μου.
Kαι μετά μια βόλτα απ' το δικό μου.......![]()
KV-ES38M91 είναι του 1995-97 αν δεν κάνω κάθος,και προφανώς την έφερες από Dubai ή Σιγκαπούρη και είναι Made in Japan .
Τι να πεί κανείς για την ιστορία ; :grandpa: Πρόσεξε όμως μην σου χαλάσει,γιατί λίγοι ιδιώτες ξέρουν να την φτιάξουν χώρια ίσως δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Ελλάδα..
ΕΙΝΑΙ 4-3 Η 16-9?
πωπω δραματικές εποχές...ήθελες 5 άτομα να ανεβάσεις μια 36" άρα στο σπιτι σου!!!
για δες την 50άρα πλάσμα που λες και μια 50άρα σημερινή και θα καταλάβεις αμέσως πόσο εξελίχθηκε η τεχνολογία!
Η τελευταια εμπειρια μου με CRT ηταν απο μια Philips ονομαστικης διαγωνιου 32" (αρα πραγματικης γυρω στις 30") πριν 5 χρονια , σε σχεση με αυτη η 50U10 δεδομενης και της διαφορας στο μεγεθος (σχεδον 4 φορες μεγαλυτερη επιφανεια) δειχνει καλυτερα ακομη και σε τηλεοπτικο σημα και Nova...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.