Υπάρχει κανένας φαν των CRT;

φιλε vout,
χαιρομαι που ακομα υπαρχουν καποιοι που εμπιστευονται τα ματια τους κι αυτο που βλεπουν! :grinning-smiley-043

εγω πριν απο λιγες μερες χτυπησα μια φθηνη plasma της lg και το μετανιωσα........:violent-smiley-030:

αν ολα πανε καλα, θα παει απο κει που ηρθε.
Οπως εχω ξαναπει, για sd υλικο την ηθελα. Και ειναι μετριοτατη για κατι τετοιο.
Ομορφα χρωματα, ωραιες οι 42 ιντσες, αλλα συγκριτικα μ' αυτο που ειχα συνηθισει να βλεπω, ειναι μια μετριοτατη τηλεοραση.........

ΚΑΜΜΙΑ τηλεοραση φλατ δεν παιζει καλα ελληνικα καναλια.Οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα ελληνικα μεγεια του και χαρα του.Αλλα επειδη money talks and bullshit walks εγω και ο αδερφος μου ειμασταν ετοιμοι με τα λεφτα στο χερι να παρουμε ΚΟΥΡΟ και αφου πηγαμε σε σπιτια φιλων που εχουν,μαγαζια και ακομα και στο συγκριτικο του φορουμ αυτου,εικονα της προκοπης σε ελληνικο καναλι δεν ειδαμε ΟΥΤΕ απο τις ΚΟΥΡΟ.Μαλιστα οσοι φιλοι ειναι ειλικρινεις και δεν ειναι φαφλαταδες μου παραδεχτηκαν οτι Οσο καλη και να ειναι, ακομα και η ΚΟΥΡΟ,ελληνικα δεν παιζει-εννοω συγκριτικα με μια τοπ CRT που τυχαινει να εχω σπιτι τμου.Βεβαια,δεν ειναι και η δουλεια της KOYRO αυτη,αλλα οπως και ναναι οποιος θελει να βλεπει ελληνικα θα τα δει καλυτερα στην παλια του CRT.

Οπως εχω ξαναπει, για sd υλικο την ηθελα. Και ειναι μετριοτατη για κατι τετοιο.
Ομορφα χρωματα, ωραιες οι 42 ιντσες, αλλα συγκριτικα μ' αυτο που ειχα συνηθισει να βλεπω, ειναι μια μετριοτατη τηλεοραση.........

Σε τι ακριβως ειναι μετρια? Η παλια CRT που ειχες τι μεγεθος ειχε?

Μαλιστα οσοι φιλοι ειναι ειλικρινεις και δεν ειναι φαφλαταδες μου παραδεχτηκαν οτι Οσο καλη και να ειναι, ακομα και η ΚΟΥΡΟ,ελληνικα δεν παιζει-εννοω συγκριτικα με μια τοπ CRT που τυχαινει να εχω σπιτι μου

Οταν λεμε top CRT τι εννοουμε?

Σε τι υπερεχει απο τις απλες?

Last edited:
CRT...

Sony_LOTR_1.jpg

plasma...

Pana_LOTR_1.jpg

Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του...

http://www.avforums.com/forums/plas...ana-plasma-component-vs-pana-plasma-hdmi.html

Παντως και στις φωτογραφιες που εχει δημοσιευσει ο Γιαννης (JL)...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40992&page=4

Την χειροτερη εικονα φαινεται να την εχει η CRT...

Ωραία ιδέα... :a0210:
Αν και το component είναι ποιοτικότερη σύνδεση από το RGB scart.

Βρήκες τη χαρά σου εσύ με τις φωτογραφίες... :ernaehrung004:

Αν το component είναι με σήμα 576i, σε σύνηθες μήκος καλωδίου είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα με το Scart-RGB.

Mην λησμονούμε πως όταν αναπτύχθηκε το PAL, τα μεγέθη των τηλεοράσεων ήταν 14" και 17", ενώ υπήρχε η προοπτική στο μέλλον να κυκλοφορήσουν και "γίγαντες" των 21", οπότε με αυτές τις διαστάσεις κατά νου σχεδιάστηκε και επόμενο είναι να δείχνει καλύτερα σε αυτές. Όσο μεγαλώνει το μέγεθος της οθόνης ή μειώνεται η απόσταση από αυτήν, τα πράγματα δυσκολεύουν ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

Αν βλέπουμε από την ίδια απόσταση μία 42άρα και μία 27άρα, το PAL φυσικά και θα φανεί καλύτερο στην 27άρα.

Σε οποιαδήποτε τηλεόραση CRT όμως, αν πλησιάσουμε αρκετά κοντά ώστε να γεμίσει το οπτικό μας πεδίο αντίστοιχα με μία μεγάλη Plasma/LCD, θα δούμε μία τρεμοπαίζουσα θολούρα...

Yperion, πηρα την 42pq2000.
Βλεπω μονο δορυφορικα, συνηθως ξενα καναλια (να 'ναι καλα ο dreambox).
Και καμια ταινια σε divx, παντα dvdrip (να βλεπονται....)
Η crt μου ειναι μια 25αρα salora του 99 (1η σε τεστ του hitech, οχι οτι σημαινει κατι αυτο, να 'χουμε να λεμε.....) :grandpa:

Διαβαζοντας τοσο καλα σχολια για την pq, τσιμπησα και ειπα να περασω και 'γω στα μεγαλα κυβικα. Και δεν ηθελα να τα χωσω για κατι ακριβοτερο.
Φανταζομουν πως θα μου δινε σε 42'' κατι παρομοιο με τη crt εικονα που ειχα συνηθισει τοσα χρονια.
Αλλα δεν πλησιασε καν.
Και μιλαω για καλα ξενα καναλια με καλη sd αναλυση και 16:9
Μαλλον σε hd θα παιρνει τα πανω της, ελα ομως που εγω για συγκεκριμενα πραγματα την πηρα.....
Ενω εχει πολυ ομορφα χρωματα, χανει συνολικα το παιχνιδι των εντυπωσεων. Δεν εχει τη ζωντανια που περιμενα, αν παιξω με τα ρυθμιστικα δε βοηθαει και πολυ. Ειδικα σε θεαση ποδοσφαιρου, εχει θολωμα στην οριζοντια γρηγορη κινηση και με ξενερωνει. Στα μακρινα πλανα δεν εχει ευκρινεια. Ενω σε ακινητο, κοντινο πλανο μεταμορφωνεται εντυπωσιακα προς το καλυτερο!
Καλα, στα μετρια καναλια αστα, αναδεικνυει το κακο bitrate και ολα γινονται ακομη πιο εντονα...

Ουφ τα ειπα και ηρεμησα! :flipout:
Να μη στεναχωρω και τα παιδια στο σχετικο νημα....:grinning-smiley-043

Oνομαστικες 25" σημαινει 22-23" πραγματικη διαγωνιος , δηλαδη περιπου το 1/4 της επιφανειας μιας 42"...δοκιμασε να βαλεις το ιδιο σημα σε παραθυρο που να πιανει το 25% της οθονης της πλασμα και πες μας μετα...

Oνομαστικες 25" σημαινει 22-23" πραγματικη διαγωνιος , δηλαδη περιπου το 1/4 της επιφανειας μιας 42"...δοκιμασε να βαλεις το ιδιο σημα σε παραθυρο που να πιανει το 25% της οθονης της πλασμα και πες μας μετα...

Οι πλασμα (δυστυχως, κατα τη γνωμη μου) βγαινουν μονο σε μεγαλες ιντσες. Δε θα παρω τη 42'' για να βλεπω σε zoom out 25''.
Δε μιλαω για τις δυνατοτητες που εχει σαν τεχνολογια, αλλα για αυτο που βλεπω στην περιπτωση μου, σε 42'' με sd υλικο.
Σαφως και οσο μικραινει η επιφανεια της οθονης παιρνουμε καλυτερη εικονα.
Μακαρι να εβγαιναν σε 32'' ή 33'' ή ακομα καλυτερα να υπηρχε παραγωγη crt ή οι lcd να επαιζαν εντυπωσιακα. Δεν εχω κολληματα με τις ταμπελες, εγω καλη, προσιτη εικονα θελω να δω.
Αναφερομαι σε συγκεκριμενα μοντελα, δεν κανω γενικοτερη συγκριση των τεχνολογιων.

Οι πλασμα (δυστυχως, κατα τη γνωμη μου) βγαινουν μονο σε μεγαλες ιντσες. Δε θα παρω τη 42'' για να βλεπω σε zoom out 25''.
Δε μιλαω για τις δυνατοτητες που εχει σαν τεχνολογια, αλλα για αυτο που βλεπω στην περιπτωση μου, σε 42'' με sd υλικο.
Σαφως και οσο μικραινει η επιφανεια της οθονης παιρνουμε καλυτερη εικονα.
.

Πολύ σωστός. Ήμουνα πάλι στη Media Markt εχθές και έβλεπα καλές LCD αλλά και την Plasma της Panasonic την G10 και την S10. Σε τέλειο input όλες μοιάζουν καλές για το άπειρο δικό μου μάτι. Όταν τους βάζεις όμως τηλεοπτικό σήμα και βλέπεις από κοντά της τηλεοράσεις είναι όλες τους τρισάθλιες. Μοιάζει με κάτι βιντεάκια που βλέπει κανείς στον υπολογιστή του που ανοίγουν σε μικρό παράθυρο και πατάς το full screen και είναι χάλια.

Για να απολαύσεις τη μεγάλη τηλεόραση από κοντά πρέπει το σήμα να είναι από καλό έως πολύ καλό. Αλλιώς καλύτερα μικρότερη τηλεόραση για να δείχνει καλύτερα. Εκτός αν δεν βλέπεις καθόλου τα κανάλιά μας ή αν η DIGEA έχει σούπερ σήμα

Όταν τους βάζεις όμως τηλεοπτικό σήμα και βλέπεις από κοντά της τηλεοράσεις είναι όλες τους τρισάθλιες. Μοιάζει με κάτι βιντεάκια που βλέπει κανείς στον υπολογιστή του που ανοίγουν σε μικρό παράθυρο και πατάς το full screen και είναι χάλια.

Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός.. εκτός αν βλέπεις τηλεόραση στο μισό μέτρο..

Προσωπικά έχω μία samsung LCD 40' με την ταπεινή πλέον αντίθεση 25.000-1 στα 100Hz (πάντα στο μέτριο παίζει), απόσταση προβολής 2,5μ. και στο τηλεοπτικό σήμα θα έλεγα παίζει μια χαρά.

Πριν από αυτήν είχα μία Sony Trinitron 32' στα 100Hz και μπορώ να πω πως στα μάτια μου είναι σαφώς καλύτερη.. δε μετάνοιωσα ούτε δευτερόλεπτο για την αγορά της και όπως έχω πει και σε παλαιότερα posts ας αφήσουμε στην άκρη τις επιμέρους λειτουργίες της.
Επίσης όσοι έρχονται σπίτι μου τρελαίνονται από την ποιότητα της εικόνας και τα χρώματα που έχει. Α χρησιμοποιώ την απλή κεραία της πολυκατοικίας και τίποτα παραπάνω.

Πολύ σωστός. Ήμουνα πάλι στη Media Markt εχθές και έβλεπα καλές LCD αλλά και την Plasma της Panasonic την G10 και την S10. Σε τέλειο input όλες μοιάζουν καλές για το άπειρο δικό μου μάτι. Όταν τους βάζεις όμως τηλεοπτικό σήμα και βλέπεις από κοντά της τηλεοράσεις είναι όλες τους τρισάθλιες.

Και τοτε γιατι στις φωτογραφιες στην προηγουμενη σελιδα με το ιδιο ακριβως σημα (DVD) οι CRT ειναι χειροτερες απο τις τρεις τεχνολογιες και με διαφορα?

ΥΓ. Οταν πουλαγαν CRT τα καταστηματα ηλεκτρικων και αυτες τρισαθλια εδειχναν λογω σπλιτερ και καλωδιωσεων αλλα τις αγοραζαμε...

Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι στα καταστήματα παίζουν χάλια. ή αν δεν θέλετε να το αποκαλείται χάλια μπορούμε να πούμε ότι σε τηλεοπτικό σήμα παίζουν όλες λίγο πολύ το ίδιο. Άρα για να επιλέξει κανείς αν θα πάρει Plasma ή LCD θα πρέπει να βασιστεί σε αυτά που διαβάζει εδώ και ο Θεός βοηθός. Το μόνο που σίγουρα είδα και δεν νομίζω ότι αλλάζει ιδιαίτερα από το κατάστημα στο σπίτι είναι ότι η 42PQ2000 Που έχει η Media Markt προσφορά με 399 είναι καθαρός καθρέφτης. Οι αντανακλάσεις είναι εμφανείς...

Για το ερώτημα που έθεσες με το DVD φίλε Yperion μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ μιλάω για τηλεοπτικό σήμα όπου σε όσο μεγαλύτερη διάσταση πας ή αντίστοιχα όσο πιο κοντά πας στην τηλεόραση βλέπεις πολλές ατέλειες στην εικόνα. Στο σπίτι έχω μία LCD 32 ιντσών SONY διετίας και βλέπω στα 3 μέτρα και προφανώς δεν βλέπω καμία ατέλεια. Δεν ξέρω αν για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα αξίζει κανείς να πάει σε οθόνη 50 ας πούμε ιντσών και να αρχίσει να παρατηρεί πράγματα που ενδεχομένως να είναι ενοχλητικά...

Στο σπίτι έχω μία LCD 32 ιντσών SONY διετίας και βλέπω στα 3 μέτρα και προφανώς δεν βλέπω καμία ατέλεια. Δεν ξέρω αν για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα αξίζει κανείς να πάει σε οθόνη 50 ας πούμε ιντσών και να αρχίσει να παρατηρεί πράγματα που ενδεχομένως να είναι ενοχλητικά...

Ενοχλητικο για εμενα ειναι να βλεπω σε 32" απο τα 3 μετρα και πχ. στο ποδοσφαιρο να μην βλεπω καν αν αυτος που εχει την μπαλα ειναι ασπρος η μαυρος , κοντος η ψηλος...

Αυτα για ατελειες κτλ. ειναι δικαιολογιες κατα την γνωμη μου...λες και τα Ελληνικα καναλια εδειχναν ποτε αψογη εικονα...η ατελεια φαινεται σε οποιαδηποτε τηλεοραση...

CRT vs Plasma/LCD

.............
Mην λησμονούμε πως όταν αναπτύχθηκε το PAL, τα μεγέθη των τηλεοράσεων ήταν 14" και 17", ενώ υπήρχε η προοπτική στο μέλλον να κυκλοφορήσουν και "γίγαντες" των 21", οπότε με αυτές τις διαστάσεις κατά νου σχεδιάστηκε και επόμενο είναι να δείχνει καλύτερα σε αυτές. Όσο μεγαλώνει το μέγεθος της οθόνης ή μειώνεται η απόσταση από αυτήν, τα πράγματα δυσκολεύουν ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

Αν βλέπουμε από την ίδια απόσταση μία 42άρα και μία 27άρα, το PAL φυσικά και θα φανεί καλύτερο στην 27άρα.

Σε οποιαδήποτε τηλεόραση CRT όμως, αν πλησιάσουμε αρκετά κοντά ώστε να γεμίσει το οπτικό μας πεδίο αντίστοιχα με μία μεγάλη Plasma/LCD, θα δούμε μία τρεμοπαίζουσα θολούρα...

Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα.

Σαφώς η ανάπτυξη της τεχνολογίας των CRT έφτασε κάποια στιγμή στο τέρμα της. Σαφώς και υπήρχαν προβλήματα περαιτέρω ανάπτυξης του μεγέθους των οθονών, ειδικά μετά την σνάγκη προσαρμογής τους σε επίπεδες επιφάνειες (flat), που θα περιόριζαν τις παραμορφώσεις των αρχικών κυρτών επιφανειών των CRT.

Τα τελευταία χρόνια των CRT, όμως, και πριν αυτές αντικατασταθούν οριστικά από τις ψηφιακές (LCD, Plasma), οι μεγάλοι κατασκευαστές (βλ. Sony - κυρίως - αλλά και JVC, Philips, Toshiba κ.α.) ανέπτυξαν νέες τεχνικές κατασκευής λυχνιών CRT, που έφτασαν ακόμα και τις 40 ίντσες, τόσο σε 4:3 όσο και σε 16:9 φορμά. Δύσκολο, πολύ δύσκολο εγχείρημα, διότι το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν η αντιμετώπιση των τεράστιων δυνάμεων που αναπτύσσονται από την ατμοσφαιρική πίεση πάνω στη μεγάλη επιφάνεια της οθόνης (ως γνωστόν, η Καθοδική Λυχνία είναι ταυτόχρονα και Λυχνία Κενού, δλδ. στο εσωτερικό της επικρατεί σχεδόν πλήρες κενό, της τάξης των 720-740 mmHg, όταν το απόλυτο κενό είναι 760 mmHg).

Όπως έχω ήδη πει εδώ κι εδώ, σ' αυτό το νήμα, η 38άρα Sony είναι ένα παράδειγμα. Σε σπίτι φίλου έχω δει Sony 40άρα 16:9 CRT, που κυκλοφόρησε μόνο στις ΗΠΑ, και η οποία βέβαια δεν μπορούσε να λειτουργήσει εδώ με κανένα θεό, διότι δεν είχε κανένα άλλο σύστημα πλην του NTSC και βέβαια πήγε χαμένη (την χρησιμοποιούσε μόνο για να βλέπει αμερικάνικα DVD Region 1).

Καμιά από αυτές που ανέφερα παραπάνω δεν παρουσίασε θολούρες και άλλα παρόμοια, γιατί τα εσωτερικά τους κυκλώματα, προσαρμοσμένα πάνω στην λυχνία τους, ήταν (και είναι) εξαιρετικά ανεπτυγμένα και αντιμετωπίζουν άνετα τις εγγενείς αδυναμίες των επίγειων τηλεοπτικών αναλογικών σημάτων.

Από αυτή την άποψη, τάσσομαι κι εγώ υπέρ μιας μεγάλης (όσο γίνεται και όσο επέτρεπε η τεχνολογία) CRT, για την παρακολούθηση τέτοιων προγραμμάτων, παρ' όλο που έχω ήδη αγοράσει μια Kuro 60άρα, η οποία όμως θα καλύψει άλλες ανάγκες και αναγκαστικά θα υπάρξει σχετικός συμβιβασμός στη θέαση των αναλογικών εκπομπών.
-

.....Στο σπίτι έχω μία LCD 32 ιντσών SONY διετίας και βλέπω στα 3 μέτρα και προφανώς δεν βλέπω καμία ατέλεια. Δεν ξέρω αν για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα αξίζει κανείς να πάει σε οθόνη 50 ας πούμε ιντσών και να αρχίσει να παρατηρεί πράγματα που ενδεχομένως να είναι ενοχλητικά...

Σε 32" από τα 3 μέτρα; :eek:

Ούτε αυτός δεν μπορεί να δει.....

superman_pic.jpeg

Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα.

Σαφώς η ανάπτυξη της τεχνολογίας των CRT έφτασε κάποια στιγμή στο τέρμα της. Σαφώς και υπήρχαν προβλήματα περαιτέρω ανάπτυξης του μεγέθους των οθονών, ειδικά μετά την σνάγκη προσαρμογής τους σε επίπεδες επιφάνειες (flat), που θα περιόριζαν τις παραμορφώσεις των αρχικών κυρτών επιφανειών των CRT.

Τα τελευταία χρόνια των CRT, όμως, και πριν αυτές αντικατασταθούν οριστικά από τις ψηφιακές (LCD, Plasma), οι μεγάλοι κατασκευαστές (βλ. Sony - κυρίως - αλλά και JVC, Philips, Toshiba κ.α.) ανέπτυξαν νέες τεχνικές κατασκευής λυχνιών CRT, που έφτασαν ακόμα και τις 40 ίντσες, τόσο σε 4:3 όσο και σε 16:9 φορμά. Δύσκολο, πολύ δύσκολο εγχείρημα, διότι το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν η αντιμετώπιση των τεράστιων δυνάμεων που αναπτύσσονται από την ατμοσφαιρική πίεση πάνω στη μεγάλη επιφάνεια της οθόνης (ως γνωστόν, η Καθοδική Λυχνία είναι ταυτόχρονα και Λυχνία Κενού, δλδ. στο εσωτερικό της επικρατεί σχεδόν πλήρες κενό, της τάξης των 720-740 mmHg, όταν το απόλυτο κενό είναι 760 mmHg).

Όπως έχω ήδη πει εδώ κι εδώ, σ' αυτό το νήμα, η 38άρα Sony είναι ένα παράδειγμα. Σε σπίτι φίλου έχω δει Sony 40άρα 16:9 CRT, που κυκλοφόρησε μόνο στις ΗΠΑ, και η οποία βέβαια δεν μπορούσε να λειτουργήσει εδώ με κανένα θεό, διότι δεν είχε κανένα άλλο σύστημα πλην του NTSC και βέβαια πήγε χαμένη (την χρησιμοποιούσε μόνο για να βλέπει αμερικάνικα DVD Region 1).

Καμιά από αυτές που ανέφερα παραπάνω δεν παρουσίασε θολούρες και άλλα παρόμοια, γιατί τα εσωτερικά τους κυκλώματα, προσαρμοσμένα πάνω στην λυχνία τους, ήταν (και είναι) εξαιρετικά ανεπτυγμένα και αντιμετωπίζουν άνετα τις εγγενείς αδυναμίες των επίγειων τηλεοπτικών αναλογικών σημάτων.

Από αυτή την άποψη, τάσσομαι κι εγώ υπέρ μιας μεγάλης (όσο γίνεται και όσο επέτρεπε η τεχνολογία) CRT, για την παρακολούθηση τέτοιων προγραμμάτων, παρ' όλο που έχω ήδη αγοράσει μια Kuro 60άρα, η οποία όμως θα καλύψει άλλες ανάγκες και αναγκαστικά θα υπάρξει σχετικός συμβιβασμός στη θέαση των αναλογικών εκπομπών.
-

Φίλε Παναγιώτη, περιμένω να συνεχίσουμε αυτή τη κουβέντα, μετά το στρώσιμο και τη ρύθμιση της KURO... ;) :ernaehrung004:

Μέχρι και το 2007, ήμουν απόλυτα ταυτισμένος με τον άποψή σου. Από το 2008 όμως άρχισα να παρατηρώ σταδιακά κάποιες καίριες βελτιώσεις στις Plasma/LCD που με έκαναν σιγά-σιγά να αναθεωρήσω. Εν έτει 2010, μπορώ να πω πως οι τηλεοράσεις CRT δε μου λείπουν καθόλου. Mόλις 3,5 μήνες πριν, πρωτού τη δώσω στους γονείς μου, είχα για μία εβδομάδα μία καλή 29άρα CRT Sony πλάι-πλάι με την πιο φτηνή FullHD Plasma της αγοράς. Μετά από πολλαπλές συγκρίσεις με DVD και τηλεοπτικό, εκτός από την απόλυτη τιμή του μαύρου (μόνο στο πάτερν όμως) και την απουσία image retention, δεν κατάφερα να βρω κάποιο άλλο σημείο όπου να υπερτερεί η CRT...

Όσον αφορά τα καλά επαγγελματικά CRT μόνιτορ για χρήση color grading, αυτά βρίσκονται σε άλλο επίπεδο και ακόμα δεν μπορούν να ξεπεραστούν...

Last edited:
Όλες οι τεχνολογίες τηλεόρασης βρίσκονται σε τέλμα.
Η μόνη λύση είναι να ανακαλυφθεί μια ... άλλη τεχνολογία.

*αν δεν υπάρχει ήδη και μας την κρύβουν εντέχνως για να μας την πασάρουν όταν αυτοί κρίνουν απαραίτητο.

ΚΑΜΜΙΑ τηλεοραση φλατ δεν παιζει καλα ελληνικα καναλια.Οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα ελληνικα μεγεια του και χαρα του.Αλλα επειδη money talks and bullshit walks εγω και ο αδερφος μου ειμασταν ετοιμοι με τα λεφτα στο χερι να παρουμε ΚΟΥΡΟ και αφου πηγαμε σε σπιτια φιλων που εχουν,μαγαζια και ακομα και στο συγκριτικο του φορουμ αυτου,εικονα της προκοπης σε ελληνικο καναλι δεν ειδαμε ΟΥΤΕ απο τις ΚΟΥΡΟ.Μαλιστα οσοι φιλοι ειναι ειλικρινεις και δεν ειναι φαφλαταδες μου παραδεχτηκαν οτι Οσο καλη και να ειναι, ακομα και η ΚΟΥΡΟ,ελληνικα δεν παιζει-εννοω συγκριτικα με μια τοπ CRT που τυχαινει να εχω σπιτι τμου.Βεβαια,δεν ειναι και η δουλεια της KOYRO αυτη,αλλα οπως και ναναι οποιος θελει να βλεπει ελληνικα θα τα δει καλυτερα στην παλια του CRT.

δηλαδη φιλε εσυ πηγες να δωσεις 1000+ε για kuro για να βλεπεις ειδησεις στο αλτερ? επισης μπορεις να δωσεις πολλα χιλιαρικα για high end συστημα να ακους τη φωνη της αμερικης στα μεσαια!!