underdog
Supreme Member
Βρε Γιάννη δεν αφήνεις λίγο τα αμαξια και τους προβολείς και να ασχοληθείς με τις σπουδές σου ; Τα πιό εποικοδομητικά σου χρόνια είναι αυτά. Φιλικά...
τι λες?
το θεμα ηταν
υπαρχει οικος βελτιωσης στην ελλαδα?
για να συζητουσουμε αν υπαρχει και αν καποιος πιθανον εχει αγορασει υπηρεσειες απο κατι τετοιο
και με το παπι κινδυνευεις
ενα παιδι επεσε πανω σε μια γιαγια και τη σκοτωσε στο κεντρο στα γιαννενα
φιλικα....
Αυτό κάτι λέει, μη νομίζεις ότι και εμείς είμαστε Παναγίες !!!! Τα έχουμε κάνει άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο και οι περισσότεροι από εμάς το χρωστάμε στην τύχη που σου απαντάμε τώρα στο θέμα σου.
.
ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.Για τέτοιο αυτοκίνητο, εγώ δε θα πλησιάζα σε κανέναν στην Ελλάδα. Θα το καβαλούσα και θα πήγαινα στην ίδια τη Rallye Art. Και εκεί θα με ξύριζαν βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα πήγαινα στην πηγή.
Κι εγώ το ασκούσα αυτό το σπορ πριν δυο δεκαετίες, αλλά το έκοψα μαχαίρι, όταν άκουσα τυχαία μια συζήτηση τριών "βελτιωτών", οι οποίοι μιλούσαν για μένα προσωπικά κι ονομαστικά και τί χουνέρια μου είχαν κάνει και τί μου ετοίμαζε ο καθένας. Δυο από Θεσσαλονίκη κι ένας από Αθήνα.
και η ιστορία επαναλαμβάνεται, μη νομίζεις ότι είσαι η εξαίρεση.
Από εκεί κ πέρα, επειδή είδα ότι μιλάτε για ατυχήματα....δεν χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου ένα αμάξι 300 ίππων για να γίνει σοβαρό ατύχημα...κ ένα αμάξι των 800 κυβικών μπορεί να κινηθεί με 120 χλμ, όπου αν γίνει ατύχημα, ίδια κατάληξη θα υπάρξει...το πρόβλημα δεν είναι στα αυτοκίνητα, αλλά στον εγκέφαλο του κάθε επίδοξου Ayrton Senna !!
Το αμάξι δεν είναι το κριτήριο για τον οδηγό.......άποψή μου φυσικά.....Σαφέστατα... ωστόσο λογικό είναι κάποιος που θέλει να δώσει μια μικρή περιουσία ώστε να βελτιώσει ένα αυτοκίνητο με 0-100 σε 5" να θεωρηθεί επίδοξος Ayrton Senna.....
Κατά τα άλλα σύμφωνοι, ένα Twingo που τρέχει με 120 είναι σαφώς πιο επικίνδυνο από ένα Evo που πάει με την ίδια ταχύτητα...
Όμως κάποιος που παίρνει Twingo είναι μάλλον απίθανο να το παίρνει για γκάζια... σε αντίθεση με κάποιον που επιλέγει να αγοράσει Evo...
Αυτά δεν ισχύουν, αν η εταιρεία που το αναλάβει, είναι γνώστης του αυτοκινήτου...ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2000ΚΕ ΜΕ 300 ΗΡ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΣΤΙΣ 50,000ΧΛΜ. ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ 500 ΗΡ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ.
Αυτά δεν ισχύουν, αν η εταιρεία που το αναλάβει, είναι γνώστης του αυτοκινήτου...
Τα παραδείγματα πάρα πολλά...
Το μόνο που ισχύει είναι η κατανάλωση, αν κ ένα αμάξι με 200+ άλογα, καίει πάνω από 14 λίτρα...
Εδώ ένα "απλό" mazda rx8 με 192 ίππους έχει κατανάλωση γύρω στα 16 λίτρα...
Μάλιστα, τα αυτοκίνητα που αποδίδουν στον στρόφαλο πχ. 300 άλογα, την Ιαπωνία μπορεί να αποδίδουν 350 άλογα, με μοναδική αλλαγή την χαρτογράφηση του εγκεφάλου, λόγω περιορισμού των καυσαερίων στην Ευρώπη...άρα, το μοτέρ του αντέχει, απλά το έχουν μειώσει για άλλους λόγους. Παραδείγματα υπάρχουν επίσης πολλά, nissan skyline, mitsubishi evo, subaru impreza wrx, honda integra, honda type r (201 ίππους στην Ε.Ε., 225 στην Ιαπωνία) κτλ.
Το νούμερο μου φαίνεται απόλυτα λογικό, για ένα αμάξι με 500 ίππους...Michail, "toubano" evo me peri ta 500 alogata, troei konta sta 40+ litra sta 100km (otan to pas san toubano)
Milao apo ... 2o xeri ;-)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.