Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Τώρα αμα γράψω και εγώ το πώς μου αρέσει η τροπή που παίρνει το θέμα,θα με πείτε βλαμμένο.:BDGBGDB55:

Παρ όλα αυτά μ αρέσει πολύ.
Και πιο πολύ γιατί το πανκ δεν το έζησα και δεν μπορώ να έχω άποψη.Αλήθειες λέω και δεν ντρέπομαι για τις άγνοιές μου.:ears:

(άλλωστε γι αυτό είμαι εδώ ,για να ξεστραβωθώ στα κενά μου !):ernaehrung004::grandpa:

Μα άμα γράψω ότι η υπογραφή του Λυμπερόπουλου μετρά κάτω από αγωγές :chinscratch: θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι .:joker: Μιά διαπίστωση έκανα .:huh2:

Ναι Δημήτρη, αλλά εσύ ξεκίνησες με ειρωνία..

To ποστ 127 του Πολυχρονίδη το προσυπρογράφω πλήν του σημείου περί stones.
Tά άλλα τάχουμε ξαναπεί παλιότερα.Τα πλουμιστά συγκροτήματα που ήξεραν απο νότες που πολύ θάθελαν να είναι ´κλασσικά´άρχισαν τίς τσιριτζάτζουλες για να ψαρώσουν τό πόπολο.Ο Ηackett ´βασάνισε ´τον Μπάχ(αν και οι Genesis ήταν μάλλον απο τίς καλές περιπτώσεις),αλλά δεν τόλμησε να το πάει παρά πέρα.
Εκεί που η ´επίδειξη ´ξεπέρναγε το όριο ήταν με τον Γιώργο Μαγκα τών πλήκτρων, Γουέϊκμαν.Oπως και με πολλά άλλα ´super groups'τής εποχής.Πολύ θαθελαν οι περισσότεροι απ´αυτούς να έπαιζαν σε καμιά επαρχιακή κλασσική ορχήστρα αλλά δεν τούς έπαιρνε καμιά.Ποιώντας τότε την ανάγκη φιλοτιμία νοίκιαζαν αυτοί καμιά συμφωνική ορχήστρα για να τούς συνοδέψει....Αφεριμ

πάντως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που έχουν αυτά τα θρεντ έγκειται στο πόσο διαφορετικά θα πεί τα ίδια πράγματα ο καθένας μας . (Δεν νομίζω ότι τα πολυκαταφέρνουμε ) ...

Ναι Δημήτρη, αλλά εσύ ξεκίνησες με ειρωνία..

Ουδέποτε ειρωνεύτηκα τον κ. Λυμπερόπουλο . Κάποτε του έκανα πλάκα , πάντως .... Το συγκεκριμένο μου ποστ είναι ακριβέστατο και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι , ως προς την βαρύτητα της γνώμης . Ασχετο εάν δεν την ασπάζομαι .

Αντε να τραγουδήσω και εγώ το Imagine.:flipout: :flipout:

Εάν συνεχιστούν οι ανταλλαγές Κυριλέ προσφωνήσεων απειλώ οτι θα αρχίσω να προσβάλλω τον Μακρή,τον Πολυχρονίδη,τον Κουνελάκη ,τον Δαμιανό και άλλους ξεκινώντα με το Κύριε.
Ωραιο ακούγεται.Κύριε Μακρη.Κύριε Κουνελάκη.Κύριε Πολυχρονίδη.Κλασσάτο.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Αντε να τραγουδήσω και εγώ το Imagine.:flipout: :flipout:

Εάν συνεχιστούν οι ανταλλαγές Κυριλέ προσφωνήσεων απειλώ οτι θα αρχίσω να προσβάλλω τον Μακρή,τον Πολυχρονίδη,τον Κουνελάκη ,τον Δαμιανό και άλλους ξεκινώντα με το Κύριε.
Ωραιο ακούγεται.Κύριε Μακρη.Κύριε Κουνελάκη.Κύριε Πολυχρονίδη.Κλασσάτο.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Α όλα κι όλα . Πρέπει να ξέρουμε να κρατάμε τη θέση μας . Ούτως επιτάσσει το savoir vivre (και savoir faire )

Tά άλλα τάχουμε ξαναπεί παλιότερα.Τα πλουμιστά συγκροτήματα που ήξεραν απο νότες που πολύ θάθελαν να είναι ´κλασσικά´άρχισαν τίς τσιριτζάτζουλες για να ψαρώσουν τό πόπολο.Ο Ηackett ´βασάνισε ´τον Μπάχ(αν και οι Genesis ήταν μάλλον απο τίς καλές περιπτώσεις),αλλά δεν τόλμησε να το πάει παρά πέρα. Εκεί που η ´επίδειξη ´ξεπέρναγε το όριο ήταν με τον Γιώργο Μαγκα τών πλήκτρων, Γουέϊκμαν.Oπως και με πολλά άλλα ´super groups'τής εποχής.Πολύ θαθελαν οι περισσότεροι απ´αυτούς να έπαιζαν σε καμιά επαρχιακή κλασσική ορχήστρα αλλά δεν τούς έπαιρνε καμιά.Ποιώντας τότε την ανάγκη φιλοτιμία νοίκιαζαν αυτοί καμιά συμφωνική ορχήστρα για να τούς συνοδέψει....Αφεριμ

Αυτή την εμμονή σου να τους κράζεις γιατί εμπνεύστηκαν από την κλασσική, δεν μπορώ να την καταλάβω. Λογικό δεν ήταν; Οι περισσότεροι απ αυτούς είχαν κλασσική παιδεία, ξεκίνησαν από σχολές καλών τεχνών, Αρχιτεκτονική, ωδεία... κ.λ.π Πού είναι το περίεργο; Γιατί να είναι κριτήριο για να τους αποδοκιμάζουμε δηλαδή;
Και πολλοί πάνκηδες αργότερα και όσο πέρναγε ο καιρός και ηρεμούσαν και μάθαιναν καλύτερα να παίζουν και τις γωνίες τους εξομάλυναν και έγχορδα χρησιμοποίησαν και σε μεγάλα στάδια έπαιξαν και μερικοί απ αυτούς έγιναν και super groups. Μετατράπηκαν δηλαδή στο αντίθετό τους...αυτό το οποίο ξεκινώντας το απέρριψαν. H πορεία ήταν αναπόφευκτη.
Και ο Μότσαρτ αν ζούσε σήμερα, θα έπαιζε στο Wembley Arena μπροστά σε 100000 κόσμο και θα έφτιαχνε και videoclip για το MTV...

Re: Απάντηση: Υπερεκτιμημένος Δίσκος/τραγούδι

Αυτό εννοείται....

Αλλιώς η σειρά θα ήταν: Sex Pistols, Clash, Damned, Stranglers, Patti Smith. Stiff Little Fingers..κ.λ.π

δεν ξέρω πείτε ότι θέλετε:
Δεν συμπάθησα κανένα, δεν αγόρασα κανένα, δεν έχουν θέση με τίποτα στη δισκοθήκη μου και στην καρδιά μου.
Εκτός από τους stiff που αγόρασα ένα δίσκο lp σε ξεπούλημα δισκάδικου... (και πάλι δεν άλλαξα γνώμη)

Mα δεν εμπνεύστηκαν απο την κλασσική.Ηθελαν να γράψουν ´σαν κλασσικοί´.Το μουσικό τους αδιέξοδο και πεπερασμένο προσπάθησαν να διασώσουν.Και εκεί το punk τούς ξεμπρόστιασε.
Ειναι όπως η Νανά Μούσχουρη ήθελε να τραγουδάει Norma στο Ηρώδειο.
Δεν ηταν Callas και ουτε μορούσε ποτέ να γίνει.