Είναι εντελώς άκομψο, μην πω τπτ βαρύτερο, να πετάγεται ο έμπορας της ATC σε ένα σχόλιο κάποιου μέλους.
Από κει και πέρα, σωστά είπε κάποιος ότι όποιος τα έχει τα χώνει, αλλά δεν νομίζω να απαγορεύεται να πει κάποιος την γνώμη του.
Θα πω λοιπόν εταιρείες που πέρασαν απ το ρακ μου και τις θεωρώ όχι απλά υπερεκτιμημένες, αλλά μούφα:
1. Προενισχυτής Clear Audio.
2. Τα Klimo (δεν ξέρω και αν τα γράφω και σωστά, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει, τον έκαναν και γκουρού και δόκτωρ)
3. Ένα DAC της Audio Note, μιλάμε για τραγικό, το Pioneer έπαιζε καλύτερα μόνο του.
4. Κάτι καλώδια ρεύματος Cardas. (No comment)
5. To SACD της Krell. Το είχα χρυσοπληρώσει ο μαλάκας. Τελικά τον μόνο καθαρό και ρεαλιστικό ήχο που έβγαζε, ήταν ο μηχανισμός ανάγνωσης που θύμισε τα live που άκουγα απ το τρακτέρ του θείου μου. Ένα Meridian πανάρχαιο με έκανε και ξύπνησα.
6.Τα ηχεία Danish Physics. Πρέπει να είμαι ο μόνος ηλίθιος που τα αγόρασε, ακούγοντας τα σε μια έκθεση υπό την επήρεια Ιάκωβου Δάγλα.
Θα μπορούσα να πω κι άλλα, όπως κάποιο πικάπ της Clear Audio και κάποια phono, αλλά μιας και δεν είμαι οπαδός του πικάπ, μπορεί να μην είμαι και αντικειμενικός.
ΥΓ Για να προλάβω κάποιους:
Αυτά είναι καθαρά ΑΠΟΨΕΙΣ μου, και επειδή μπορεί να ερωτηθώ:
Τα άκουσα σπίτι μου, με ότι καλώδια είχα, με την φάση του ρεύματος σωστή και με ανάδρομο Ερμή.