....... αλλα θα ηταν απλα σαφη μαθηματικα. Ψυχραιμια αδερφια, δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα! :ernaehrung004:
Ναι αν η "κατευθυνομενη" μοδα απαιτει mundorf,silver wires κλπ το καταλαβαινω.Αλλα οι τιμες ειναι απλα αδικαιολογητες,με οση κατανοηση κι αν δειξεις.
Αστα τα καλώδια Πάνε...Πονεμένη ιστορία και καλύτερα να μείνει
έξω από την κουβέντα μας..Προτείνω να μείνουμε στις ηχομηχανές...
Λες ακριβως το ιδιο πραγμα απο την αναποδη. :ernaehrung004: Μια κακη και προχειρη σχεδιαση κροσοβερ που δεν εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες των μεγαφωνων κλπ, οταν υλοποιειται και με φτωχα υλικα, το αποτελεσμα ειναι καταδικασμενο, το ακουσα...
Δεν γνωριζω για ποιο ηχειο μιλας,αλλα συμφωνουμε.....νομιζω;;;;
Να προχωρησω ομως και ενα βημα πιο περα και να πω οτι αν ο κατασκευαστης του ηχειου στο οποιο αναφερεσαι εχει οντως επιλεξει καλα μεγαφωνα για το ηχειο του,δουλεψε σωστα τις καμπινες του και εβαλε τα κροσσοβερ που λες,τοτε καλα κανει οποιος και ναναι,να μαθει καλυτερα την δουλεια του,και να σεβεται τα λεφτα των πελατων του.
Για να μην πούμε για ενισχυτές με τροφοδοσιες για playstation.............
Πες, πες, την εχω πατησει πρωτος απ' ολους. 800 ευρω ενισχυτης, 6800μF/καναλι πυκνωτες εξομαλυνσης. Οταν εβαλα στοιχειωδως δυσκολο φορτιο ειχα κανει το volume (blue alps) ατερμονο, το γυριζα σαν ανεμιστηρα και το ηχειο απλα εβηχε...:damnyou:
Εχετε καποια γνωμη για την Musical Fidelity?
,οπως επισης και κατι fine tuning που εκανε σε διαφορα μηχανηματα,που τα εστελνες και κανανε κατι αλλαγες πυκνωτων κτλ,ολα αυτα μου φαινοταν λιγο περιεργα και οχι και τοσο σοβαρα...
Εχετε καποια γνωμη για την Musical Fidelity?
Εχω εναν ενισχυτη ακουστικων x can V8,και παροτι ειμαι σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος,καποια πραγματα οπως για παραδειγμα ενα εξωτερικο τροφοδοτικο της ιδιας σειρας τοτε,μου ειχε φανει αρκετα ακριβο,οπως επισης και κατι fine tuning που εκανε σε διαφορα μηχανηματα,που τα εστελνες και κανανε κατι αλλαγες πυκνωτων κτλ,ολα αυτα μου φαινοταν λιγο περιεργα και οχι και τοσο σοβαρα...
Ας βαλω και τον συνδεσμο.Θα με ενδιεφερε να ακουσω μια γνωμη.
http://www.musicalfidelity.com/tuning-information.asp
Αν η MF ειχε ενα τροφοδοτικο με τον ενισχυτη ακουστικων της αλλα προσφερε και σε ψηλοτερη τιμη ενα αλλο τροφοδοτικο προαιρετικα,το βρισκω καλη τακτικη,νοουμενου οτι το απλο τροφοδοτικο δεν αδικουσε το μηχανημα σαν αρχη.
Ειναι μια καλη τακτικη αναβαθμισης για καποιον που θελει στο μελλον.
Το τροφοδοτικο ειναι πολυ σημαντικο μερος ολων των μηχανηματων και κατι για το οποιο ξοδευονται πολλα λεφτα σε σχεση με το συνολικο κοστος ενος μηχανηματος.
Επειδη δεν ειμαι και τοσο καλος στα τεχνικα,ο ενισχυτης ακουστικων ειχε αυτον τον τετραγωνο μετασχηματιστη που μπαινει στην πριζα κατευθειαν και ζεσταινεται αρκετα,αυτο δεν ειναι το τραφοδοτικο του?
Απλα κυκλοφορουσε και ενα εξωτερικο τροφοδοτικο,το οποιο κοστιζε περιπου 400 ευρω απ'οτι θυμαμαι,οσο πανω κατω εκανε και ο ενισχυτης.Βεβαια το ειχαμε δοκιμασει τοτε,και η διαφορα ηταν αμεσα αισθητη,προς το καλητερο.
Θα ελεγα οτι δεν ειναι κακη τακτικη οπως ειπα και προηγουμενα.Ειναι μια καλη ευκαιρια αναβαθμισης οταν καποιος μπορει να διαθεσει τα επιπλεον λεφτα.
Και δεν ειναι κατα την αποψη μου πολλα ασχετα αν ο ενισχυτης κοστιζε περιπου το ιδιο.Μαλλον λογικο μου φαινεται,αν ο ενισχυτης εχει δυνατοτητες,ισως να ηταν και περισσοτερα το τροφοδοτικο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.