Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

τελεια και ειχα στενοχωρεθει γιατι θελω να γραφω αρκετα.Οποτε μπορω να παρω τον καινουργιο δεκτη.ναι ισως τα μπερδεψα λιγο αλλο οι εγγραφες και αλλο το προγραμμα των 2 ημερων(καπου βεβαια το χα διαβασει που ρωταει ο φιλος αλλα ισως δεν το πολυκαταλαβα δεν ειμαι και εξπερ).παντως ευχαριστω για την βοηθεια παιδια θα παρω να μαθω τροπο να τον αποκτησω

Last edited by a moderator:
Μολις επικοινωνησα με 13888 και μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα με την διαθεσιμοτητα του νεου δεκτη και να ξανακαλεσω απο αυριο .

Υπαρχει περιπτωση να τον βρω (και να μου τον δωσουν φυσικα) σε καποιο καταστημα Γερμανος ή ΟΤΕ ?

Το ίδιο μου είπαν και εμένα. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Απο Πέμπτη.....

Πήγα κι εγώ ο καημένος να ρωτήσω σε ένα κατάστημα Γερμανός για το νέο δέκτη.Μου λέει η υπάλληλος πως τους περιμένουν σήμερα και θα διατίθενται από αύριο.Ρωτάω την διαδικασία και μου λέει πως θα πάω τον νυν δέκτη, θα πάρω τον καινούργιο, ενεργοποιώ την κάρτα και τέλος.
Επειδή κοντά στο σπίτι μου είναι άλλο ένα κατάστημα Γερμανός λέω ας πάω να ρωτήσω κι εκεί.Μου λέει πως τους έχουν.Ικανοποίηση από μέρους μου και τι ρωτάω τι πρέπει να γίνει.Μου λέει πως πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο 13888, να πάρω έγκριση από τον ΟΤΕ για την αλλαγή του δέκτη και μετά να πάω και να τον πάρω.
Μένω παγωτό Νοέμβρη μήνα!Τις λέω αν είναι λογικό όλο αυτό και μου λέει πως έτσι είναι η διαδικασία.
Τι ισχύει ρε παιδιά;Είναι αυτή εξυπηρέτηση;Άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος;
Τελικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως όσο καλό προιόν και να έχεις, αν το sales & after sales δε λειτουργεί, δεν έχεις ελπίδες στην αγορά.Αργά η γρήγορα θα σου γυρίσει την πλάτη.

Update!!!!!!!!!
Πήγα στον Γερμανό που μου είπε για την διαδικασία απόκτησης του νέου αποκωδικοποιητή :"πως θα πάω τον νυν δέκτη, θα πάρω τον καινούργιο, ενεργοποιώ την κάρτα και τέλος." και σε ένα oteshop και μου είπαν πως χρειάζεται έγκριση από το 13888 για αλλαγή αποκωδικοποιητή, αλλιώς χρεώνομαι το νυν!!!!
3 μαγαζιά της περιοχής μου και μου είπαν ακριβώς τα ίδια.Η βλακεία πάει σύνννεφο και νομίζουν πως κρεμόμαστε από τα ........(όλοι καταλάβατε), πως θα τους παρακαλάμε κλπ, κλπ.Και αν ισχύει αυτό που άκουσα πως τα καταστήματα δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα(!) και παραπέμπουν τους πάντες στο 13888.....

Όποιος δεν πιστεύει (ειδικά τα παιδιά που δουλεύουν στον ΟΤΕ), με pm θα έχουν τα στοιχεία των καταστημάτων.

Και για να προλάβω σκέψεις, δεν καίγομαι να αλλάξω αποκωδικοποιητή.Το μόνο που ήθελα ήταν να μάθω για την διαδικασία για την αλλαγή.
Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω τηλεφωνική παραγγελία είναι:
α) Πως δεν έχω σταθερό ΟΤΕ και δεν θέλω να χρεωθώ κάποια ευρώπουλα.
β) Η ηλίθια τακτική που κόβουν την κάρτα κατά την παραγγελία
γ) Η πρότερη εμπειρία μου με courier-ΟΤΕ δεν ήταν και η καλύτερη.

Όταν σπούδαζα ένας συγχωρεμένος πια καθηγητής μας έλεγε χαρακτηριστικά:
"Του παν μάγκες στη ζωή σας είναι η ουργάνωση άμα δεν την έχετε δε θα πετύχετε τίποτα."
Αυτό μας λείπει σαν χώρα η οργάνωση ατομική και κοινωνική.

Mετα απο 15ημερες να ξαναεπικοινωνησω για τον PVR δεκτη .
Ουτε μπορω να τον παραγγειλω , ουτε να μπω σε λιστα αναμονης.
Ξανα τηλεφωνο μετα απο 15ημερες γιατι δεν υπαρχει καθολου διαθεσιμοτητα .

Αυτα μου ειπαν στο 13888 σημερα.

Η εφεραν τοσο λιγα κομματια ή καποιο αλλο θεμα παρουσιαστηκε .

Μαλλον πρεπει να εχουν κανει καποια πατατα εκει στον οτε. και τρεχουν να τα μαζεψουν...ποσο μεγαλη μπορει να ειναι η ζητηση μεσα σε μια βδομαδα? 2-3 χιλιαδες κομματια? δεν επρεπε να εχουν ετοιμο στοκ 5-10 χιλιαδες κομματια? τεραστια εταιρεια ειναι με μεγαλα επιτελεια υπαλληλων...αυτα επρεπει να τα ειχαν λυμενα....ισως και να ειναι τεχνητη η ελλειψη...οποιος ξερει να μας πει.

Δεν ξερω ποσα κομματια φερανε αλλα στο 13888 για να ενεργοποιησω την νεα καρτα η αναμονη θυμιζει forthnet...

Εγω προλαβα και τον πηρα απο την παρασκευη....ισως θελουν να διορθωσουν το προβλημα που δημιουργειται με το μονο καλωδιο? το οποιο απ'ο,τι καταλαβα ειναι αρκετα σοβαρο. Και διεκοψαν την προωθηση του για λιγες μερες? μεχρι να το φτιαξουν.

Να υποθέσω ότι έχεις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αυτό ήταν αρλούμπα δηλαδή; Η καθυστέρηση κυκλοφορίας λόγω δοκιμών εννοώ.

Ή ότι είναι πρωτάκουστο για ηλεκτρονική συσκευή να τίθεται σε κυκλοφορία και να έχει bugs;

Όλα τα νέα προϊόντα πάσχουν από τις λεγόμενες παιδικές ασθένειες.
Εδώ κοτζάμ apple και βγάζει κινητό των 700 ευρώ με θέματα από την πρώτη μέρα.
Και μην πάτε μακριά δείτε τον pace της nova που οι παιδικές ασθένειες του έχουν γίνει πια ανίατες.
Όχι δεν έχω άλλη πληροφόρηση απλά σκέψεις κάνω.
Πάντως τόση αναμονή για τον pvr και να μην μπορούν να τον δώσουν τώρα που βγήκε, ε είναι θέμα.

Να υποθέσω ότι έχεις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αυτό ήταν αρλούμπα δηλαδή; Η καθυστέρηση κυκλοφορίας λόγω δοκιμών εννοώ.

Ή ότι είναι πρωτάκουστο για ηλεκτρονική συσκευή να τίθεται σε κυκλοφορία και να έχει bugs;

Το να διαρρέουν όμως πως καθυστερούν να λανσάρουν την υπηρεσία για να είναι αυτή απροβλημάτιστη (δεκτό) και τελικά να υπάρχει ένα τόσο εξόφθαλμο bug; Απαράδεκτο.

Εγώ υποθέτω ότι τους δέκτες δεν τους χαρίζει ο κατασκευαστής στον ΟΤΕ, οπότε μπορεί απλά να μην υπάρχει το κονδύλι για την παραγγελία περισσότερων αυτή την στιγμή.
Το ότι οι δέκτες είναι με χρησιδάνειο, απαιτεί και κάποιο ποσό που σίγουρα ο ΟΤΕ έχει, αλλά μπορεί να μην θέλει να διαθέσει.

Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε petasis. Απ ότι γνωρίζω μέσα στο μήνα θα υπάρξουν ακόμη δύο παραλαβές νέων δεκτων. Πιθανολογώ πως εξαντλήθηκε πιο γρήγορα η πρώτη παρτίδα δεκτών (3500 τεμάχια) και ισως να καθυστέρησε η επόμενη παράδοση, γι αυτό να δημιουργήθηκε η έλλειψη (αν είναι γενική και δεν αφορά μόνο κάποια καταστήματα). Πάντως δε χάθηκε και ο κόσμος με την έλλειψη, δεν είναι και φάρμακο να μη μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό, μπορούμε να περιμένουμε και μερικές ημέρες.