εγώ διαπιστώνω ότι κάποιοι έχουν εμμονές να προσβάλλουν συνεχώς τους συνομιλητές τους.:grandpa:
Και επειδή τείνει να καταντήσει σήριαλ θα συμβούλευα να χαλαρώσουν κάποια σκοινιά.
Για το θέμα της φορητότητας η προσωπική μου άποψη (και μου αρκεί η άποψη και η κατ επέκταση "προσωπική μου αμάθεια ή ημιμάθεια" - δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω τίποτα επ αυτού) όταν η συζήτηση είναι αν ένα σύστημα μη φορητό με όλες τις δυνατότητές του αμφισβητείται το ότι μπορεί να αναπαραγάγει σωστά υψηλής ανάλυσης αρχεία, τότε πόσω μάλλον μπορεί να αναπαραγάγει σωστά τα αρχεία αυτά ένα φορητό.
Και όταν εννοώ φορητό (προσωπικά πάλι) δεν εννοώ ψείρες. Ούτε θεωρώ τις ψείρες υψηλή ανάλυση. Όμως προσφέρουν εξαιρετική φορητή ποιότητα
όταν αυτή είναι επιθυμητή.
Η φορητότητα για μένα δεν υπάρχει διότι σημαίνει συμβιβασμός και αυτό θέλω να τονίσω. Οπότε μου αρκούν και οι ψείρες. Δεν μπορώ να τριγυρνάω με 2 ή 3 ζευγάρια ακουστικά και φορητούς ενισχυτές και μπαταρίες. Όποιος μπορεί έχει καλώς.
Αλλά επειδή έχω αυτή την άποψη δεν μπορεί να έρχεται οποιοσδήποτε και να μου λέει δεν έχω εμπειρία ή ότι δεν πρέπει να επιμένω.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή ?
Θεωρώ την φορητότητα συμβιβασμό. Αμα θέλω να απολαύσω τη μουσική μου 100% θα κάτσω στο δωμάτιό μου και αν θέλω να πάω στο εξοχικό θα απολαύσω τη θέα ή θα αρκεστώ με ό,τι βρεθεί.
de gustibus λένε....non est disputandum.
Εσύ μπορείς να νομίζεις (ή να ξέρεις) ότι μπορείς να κουβαλάς μαζί σου κάτι που να λέει ότι παίζει 24/192.
Μπορείς να μας πείς την άποψή σου χωρίς να μας υποβιβάζεις ....
διαρκώς.