sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,226
Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλή ανάλυση....υπάρχει τελικά ?
Χαχαχαχαχα,λες;
Σοβαρά τώρα.
Θα το αναλογιζόμουν αν η Emu δεν είναι τόσο χειρουργική όσο είναι.
Φυσικά για όλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω να έχεις κανείς αντίρρηση,ευτυχώς διαθέτω τον τρόπο να παραμετροποιήσω το σύστημα μου τόσο που να μην πιστεύει κάποιος το τι λεπτομέρεια ακούει.
Μην ξεχνάς πως είμαι κι εγώ ερασιτέχνης μουσικός,ξέρω πολύ καλά τι ακούω.
Αν δεν κάνω λάθος πάντως,το 24/192,δεν περιέχει παραπάνω λεπτομέρεια.Ούτε παραπάνω μουσική.Μεγαλύτερο εύρος έχει.
Κι αν πάλι δεν κάνω λάθος,πρέπει και τα υπόλοιπα μηχανάκια μας να έχουν το ίδια χαρακτηριστικά.Ενισχυτή πάντως με 140dB SNR δεν έχω συναντήσει.
Γιατί κάπως έτσι πρέπει να είναι μια αλυσίδα που να μπορεί να αναπαράγει εκτός και τα έχω μπλέξει.
(Να δω αν θα μου λες τα ίδια και για την μέτρικ οσονούπω,χε χε...)
Αναλογίστηκες την περίπτωση να μην τις αναδεικνύει όσο χρειάζεται στην περίπτωση των αρχείων αυτών;..
Λέω 'γώ τώρα.. :devil-smiley-029:
Χαχαχαχαχα,λες;
Σοβαρά τώρα.
Θα το αναλογιζόμουν αν η Emu δεν είναι τόσο χειρουργική όσο είναι.
Φυσικά για όλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω να έχεις κανείς αντίρρηση,ευτυχώς διαθέτω τον τρόπο να παραμετροποιήσω το σύστημα μου τόσο που να μην πιστεύει κάποιος το τι λεπτομέρεια ακούει.
Μην ξεχνάς πως είμαι κι εγώ ερασιτέχνης μουσικός,ξέρω πολύ καλά τι ακούω.
Αν δεν κάνω λάθος πάντως,το 24/192,δεν περιέχει παραπάνω λεπτομέρεια.Ούτε παραπάνω μουσική.Μεγαλύτερο εύρος έχει.
Κι αν πάλι δεν κάνω λάθος,πρέπει και τα υπόλοιπα μηχανάκια μας να έχουν το ίδια χαρακτηριστικά.Ενισχυτή πάντως με 140dB SNR δεν έχω συναντήσει.
Γιατί κάπως έτσι πρέπει να είναι μια αλυσίδα που να μπορεί να αναπαράγει εκτός και τα έχω μπλέξει.
(Να δω αν θα μου λες τα ίδια και για την μέτρικ οσονούπω,χε χε...)