Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Δεν μου φιλε Πορτοκαλος...με τον mx player παιζουν αρχεια με DTS ηχο;Γιατι σε εμενα βγαινει μηνυμα ΟΧΙ.Επισης εχω κατεβασει τους codec για το ac3 και το DTS αλλα δεν μπορω να τους περασω.Μπορεις να βοηθησεις;

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Φίλε Παπαδγκ :) , θα σε στεναχωρέσω. Το Zidoo το έχω στο υπνοδωμάτιο κουμπωμένο απ ' ευθείας πάνω στην TV χωρίς ενισχυτές κλπ οπότε δεν ξέρω τι βγάζει τελικά αφού ακούω απο τα δύο ηχεία της Samsung.
Έχω σκοπό κάποια στιγμή για πειραματικούς λόγους να το συνδέσω και στο Home Cinema οπότε θα το δοκιμάσω , δεν ξέρω όμως πότε ακριβώς θα προλάβω να το κάνω.
Πάντως οτι έχει παίξει ήχο από ότι αρχείο του έχω βάλει είναι γεγονός. Διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως κάποια δεν τα έχω παίξει με mx player, Αυτό είναι πιο εύκολο και μπορώ να το δω πιο σύντομα οπότε θα σου πω. Εσύ εννοείς οτι δεν έχεις καθόλου ήχο σε τέτοια αρχεία ή έχεις ήχο απλά χωρίς DTS ;

Κοιτα τι εγινε.Προχθες ειδα στο mx player ταινιες αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι ηχητικο φορμα ειχαν.Σημερα που δοκιμασα παλι μετα το update, μου βγηκε το μηνυμα οτι δεν παιζει ο ηχος,λογω DTS.Θα δοκιμασω να ξαναπερασω τον mx player και βλεπουμε.
το προβλημα ειναι ενω ρουταρω τα τηλεφωνα μου και γενικα ''παιζω'' με αυτα,εχω βραχυκυκλωσει με το μηχανακι.

Δεν μου φιλε Πορτοκαλος...με τον mx player παιζουν αρχεια με DTS ηχο;Γιατι σε εμενα βγαινει μηνυμα ΟΧΙ.Επισης εχω κατεβασει τους codec για το ac3 και το DTS αλλα δεν μπορω να τους περασω.Μπορεις να βοηθησεις;

το Mx παιζει κανονικα απο hdmi dts&dd χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit La

το Mx παιζει κανονικα απο hdmi dts&dd χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
Δυστυχως εγω παιζω ακομη με οπτικη,επομενως δεν ξερω τι παιζει με το hdmi.Στην οπτικη ομως εχω προβλημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabi

Δυστυχως εγω παιζω ακομη με οπτικη,επομενως δεν ξερω τι παιζει με το hdmi.Στην οπτικη ομως εχω προβλημα.

με οπτικη δεν το εχω δοκιμασει.εχεις μπει στο μενου του kodi,στην επιλογη για προχωρημενους να αλλαξεις τις ιδιοτητες του ηχου?

https://www.youtube.com/watch?v=jwYEg8zQimI

Καταρχην ευχαριστω για την υποδειξη φιλε Δημητρη.Τα βηματα αυτα τα εχω κανει.DTS και DD ηχο εχω στον Kodi,το προβλημα ειναι με τον mx player.Δεν γνωριζω που εχω κανει το λαθος.

τι να σε κανω?δεν μου ερχεται κατι αλλο.αυτο το προβλημα μου το εκανε το tronsmart που ειχα πριν κανα 2μηνο.
δεν επαιζε σωστα ουτε απο optical,ουτε απο hdmi.διακοπες στο ηχο συνεχεια.
μιλαμε για το MxII-G?

Καταρχην ευχαριστω για την υποδειξη φιλε Δημητρη.Τα βηματα αυτα τα εχω κανει.DTS και DD ηχο εχω στον Kodi,το προβλημα ειναι με τον mx player.Δεν γνωριζω που εχω κανει το λαθος.

Εαν δεν εχεις εγκαταστησει τους αναλογους codecs για τον mxplayer εγκατεστησε τους και βλεπουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit La

Εαν δεν εχεις εγκαταστησει τους αναλογους codecs για τον mxplayer εγκατεστησε τους και βλεπουμε.
Εχω περασει αυτη την εκδοση του MX Player Pro v1.8.1 _ AC3-DTS.ipk και θα επρεπε να τα παιζει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabi

Για σιγουρια πηγαινε στις ρυθμισεις του mx/about και δες αν οντως ειναι εγκατεστημενοι οι codecs (εαν θυμαμαι καλα η πληροφορια αυτη ειναι αμεσως μετα την βερσιον του mx )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audi

Για σιγουρια πηγαινε στις ρυθμισεις του mx/about και δες αν οντως ειναι εγκατεστημενοι οι codecs (εαν θυμαμαι καλα η πληροφορια αυτη ειναι αμεσως μετα την βερσιον του mx )
Πηγα και γραφει μετα την version του player ARM v7 NEON

Εχω περασει αυτη την εκδοση του MX Player Pro v1.8.1 _ AC3-DTS.ipk και θα επρεπε να τα παιζει.

Αυτή είναι alpha και θέλει άλλους audio codecs, δες εδώ.
Αλήθεια γιατί πέρασες την alpha, αυτές είναι υποτίθεται για test purposes και bug reporting, έχεις σκοπό να την χρησιμοποιήσεις έτσι?
Η stable πού δεν σε καλύπτει?

Υπάρχουν και aio codecs αν δεν ξέρετε ποιον να βάλετε

Σωστος ο vadergr, εδω μπορεις να βρεις τους ΑΙΟ custom codecs http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=971#downloads

αλλα για καλο και κακο πριν τους χρησιμοποιησεις ξανακανε εγκατασταση τον mx.

Επίσης εδω μπορεις να βρεις τις τελευταιες βερσιον του mx http://www.apkmirror.com/apk/j2-interactive/mx-player/mx-player-1-7-38-android-apk-download/

Σας ευχαριστω και τους 2 πολυ για την βοηθεια σας.Ευχομαι επισης σε εσας και τις οικογενειες σας καλες γιορτες,υγεια και προσωπικη ευημερια.
Χρηστο Χρονια Πολλα για την ονομαστικη σου εορτη.
Υ.Γ. Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο και ιδιαιτερα στους εορταζοντες.

Καλησπέρα και χρονιά πολλά.
Διάβασα στο forum της Zidoo ότι από λαθος τους ,αν κάποιος έχει βάλει την εκδοση 1.0.26 του firmware, γεμίζει ένα αρχείο το οποίο πρέπει να σβηστεί για να μην γεμίσει εντελώς η μνήμη του.
Από ότι κατάλαβα έδωσαν νέο firmware που διορθώνει (το 1.0.27) αλλά και παλι πριν προχωρήσουμε στην αναβάθμιση πρέπει να σβηστεί. Το έχει κάνει κανείς; Σε ποια διαδρομή βρίσκεται το αρχείο αυτό ;

Last edited:
Εφαρμογη ειναι (app) την οποια εγκαθιστάς και την τρεχεις πριν βαλεις την 1.0.27 και την οποια μπορεις να κατεβασεις απο:

http://ota-cloudfront.zidoo.tv/zidoo_x6/clean_dec_out_h264.apk
Δηλαδή απλά κάνουμε κλικ στην διεύθυνση εγκαθιστούμε την εφαρμογή και μετά περνάμε την 1.0.27. Δεν χρειάζεται να διαγράψουμε κάτι;

Κατεβασε την εφαρμογη στον υπολογιστη σου και ριξτην σε ενα στικακι τοποθετησε το στικακι στο ziddo και ανοιξε τον explorer/usb/ok πανω στην εφαρμογη/εγκατασταση/open και την τρεχεις μετα κανεις εγκατασταση το firmware

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@portokali00
εχεις pm