Δεν μου φιλε Πορτοκαλος...με τον mx player παιζουν αρχεια με DTS ηχο;Γιατι σε εμενα βγαινει μηνυμα ΟΧΙ.Επισης εχω κατεβασει τους codec για το ac3 και το DTS αλλα δεν μπορω να τους περασω.Μπορεις να βοηθησεις;
Δυστυχως εγω παιζω ακομη με οπτικη,επομενως δεν ξερω τι παιζει με το hdmi.Στην οπτικη ομως εχω προβλημα.το Mx παιζει κανονικα απο hdmi dts&dd χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
Δυστυχως εγω παιζω ακομη με οπτικη,επομενως δεν ξερω τι παιζει με το hdmi.Στην οπτικη ομως εχω προβλημα.
Καταρχην ευχαριστω για την υποδειξη φιλε Δημητρη.Τα βηματα αυτα τα εχω κανει.DTS και DD ηχο εχω στον Kodi,το προβλημα ειναι με τον mx player.Δεν γνωριζω που εχω κανει το λαθος.
Εχω περασει αυτη την εκδοση του MX Player Pro v1.8.1 _ AC3-DTS.ipk και θα επρεπε να τα παιζει.Εαν δεν εχεις εγκαταστησει τους αναλογους codecs για τον mxplayer εγκατεστησε τους και βλεπουμε.
Πηγα και γραφει μετα την version του player ARM v7 NEONΓια σιγουρια πηγαινε στις ρυθμισεις του mx/about και δες αν οντως ειναι εγκατεστημενοι οι codecs (εαν θυμαμαι καλα η πληροφορια αυτη ειναι αμεσως μετα την βερσιον του mx )
Εχω περασει αυτη την εκδοση του MX Player Pro v1.8.1 _ AC3-DTS.ipk και θα επρεπε να τα παιζει.
Υπάρχουν και aio codecs αν δεν ξέρετε ποιον να βάλετε
Δηλαδή απλά κάνουμε κλικ στην διεύθυνση εγκαθιστούμε την εφαρμογή και μετά περνάμε την 1.0.27. Δεν χρειάζεται να διαγράψουμε κάτι;Εφαρμογη ειναι (app) την οποια εγκαθιστάς και την τρεχεις πριν βαλεις την 1.0.27 και την οποια μπορεις να κατεβασεις απο:
http://ota-cloudfront.zidoo.tv/zidoo_x6/clean_dec_out_h264.apk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.