takis
Supreme Member
Εχω νεα ενημερωση απο nl. Στις 5/1 η παραγγελια εφτασε Ελλαδα. Αρα λογικα πλησιαζει
μολις κοιταξα δεν εχει αλλαξει τιποτα αλλα ισως απο δευτερα για να δουμε
Εχω νεα ενημερωση απο nl. Στις 5/1 η παραγγελια εφτασε Ελλαδα. Αρα λογικα πλησιαζει
Εντελως πληροφοριακα..
Δοκιμασες να το τρεξεις στον MXplayer με τον HW απενεργοποιημενο και το SW ενεργο?
Σε μενα γενικα ο HW εκανε σπασιματα και 'πεταγμαατα' σε αντιθεση με τον SW οπου ετρεχε 'νερο'...
default τοv εχω τον mx.
οκ Λεω.θα το δω αργοτερα.
απο δικτυο πως βλεπει τα αρχεια το mx?
Τρέχετε κάποιον file manager για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας.
Όταν επιλέξετε το βίντεο που θέλετε ανοίξτε το με το mx Player.
Αν χρειαστεί κάντε επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων.
έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα έχετε ξοδέψει περισσότερα από ότι αν είχατε αγοράσει από την αρχή το shield και ακόμη θα έχετε προβλήματα
αυτο το αρχειο,δεν μπορεσε να το παιξει σωστα κανενα πλειερ απο το Zidoo.(zdmc,mediacenter,mx).
σε ολα κλωτσαγε η εικονα...!!
επαιξε βουτηρο,μονο μεσα απο το pc&kodi,αλλα 2καναλα μιας και το Kodi(krypton) δεν υποστηριζει hd audio.
έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα έχετε ξοδέψει περισσότερα από ότι αν είχατε αγοράσει από την αρχή το shield και ακόμη θα έχετε προβλήματα
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως το PC είναι μακράν ο καλύτερος media player και παίζει απλά τα πάντα χωρίς αναβαθμίσεις και αναμονές firmware (και με πάρα πολύ software και επιλογές).
Δίνεις τα 3πλασια μεν (για NUC) ή λιγότερα αν φτιάξεις μόνος σου αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτού και κινέζικων box. Ούτε αναμονές ούτε τελωνεία.
Κάποιος είχε πει ότι παίζει τα πάντα. Τελικά πολλά προβλήματα. Παρακολουθώ το νήμα για 2ο media players στο δωμάτιο αλλά με αυτά που διαβάζω ένα dune hd 4k solo lite μοιάζει καλύτερη επιλογή ή το πιο απλό NUC με librelec (much better).
Εχει για όλα τα βαλάντια νομίζω. Αλλά τι 10bit μου λες τούτο εδώ δεν μπορεί να παίξει σωστά τα 1080p φαντάσου τα πιο ζόρικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.