Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

αυτο το αρχειο,δεν μπορεσε να το παιξει σωστα κανενα πλειερ απο το Zidoo.(zdmc,mediacenter,mx).
σε ολα κλωτσαγε η εικονα...!!
επαιξε βουτηρο,μονο μεσα απο το pc&kodi,αλλα 2καναλα μιας και το Kodi(krypton) δεν υποστηριζει hd audio.

ok.jpg

Εντελως πληροφοριακα..
Δοκιμασες να το τρεξεις στον MXplayer με τον HW απενεργοποιημενο και το SW ενεργο?
Σε μενα γενικα ο HW εκανε σπασιματα και 'πεταγμαατα' σε αντιθεση με τον SW οπου ετρεχε 'νερο'...

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εντελως πληροφοριακα..
Δοκιμασες να το τρεξεις στον MXplayer με τον HW απενεργοποιημενο και το SW ενεργο?
Σε μενα γενικα ο HW εκανε σπασιματα και 'πεταγμαατα' σε αντιθεση με τον SW οπου ετρεχε 'νερο'...

default τοv εχω τον mx.

Τρέχετε κάποιον file manager για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας.
Όταν επιλέξετε το βίντεο που θέλετε ανοίξτε το με το mx Player.
Αν χρειαστεί κάντε επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων.

Τρέχετε κάποιον file manager για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας.
Όταν επιλέξετε το βίντεο που θέλετε ανοίξτε το με το mx Player.
Αν χρειαστεί κάντε επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων.

εννοεις καποιον αλλο εκτος απο αυτον που εχει ηδη το zidoo?
γιατι μεσα απο αυτον και παροτι εκανα επαναφορα(μεσα απο το μενου εφαρμογες)ανοιγει παλι με mediacenter.

Εγώ έχω es explorer.
Αν τα βίντεο ανοίγουν μόνο με ένα πρόγραμμα κάντε επαναφορά προεπιλεγμενων προγραμμάτων.
Κάπου υπάρχει επιλογή στα μενού του Android. Νομίζω ότι είναι κάποια επιλογή στο software

έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα έχετε ξοδέψει περισσότερα από ότι αν είχατε αγοράσει από την αρχή το shield και ακόμη θα έχετε προβλήματα

έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα έχετε ξοδέψει περισσότερα από ότι αν είχατε αγοράσει από την αρχή το shield και ακόμη θα έχετε προβλήματα

γιατι ρε Λεω-τι ξοδευουμε?σε αναμονη ειμαστε.

αυτο το αρχειο,δεν μπορεσε να το παιξει σωστα κανενα πλειερ απο το Zidoo.(zdmc,mediacenter,mx).
σε ολα κλωτσαγε η εικονα...!!
επαιξε βουτηρο,μονο μεσα απο το pc&kodi,αλλα 2καναλα μιας και το Kodi(krypton) δεν υποστηριζει hd audio.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως το PC είναι μακράν ο καλύτερος media player και παίζει απλά τα πάντα χωρίς αναβαθμίσεις και αναμονές firmware (και με πάρα πολύ software και επιλογές).
Δίνεις τα 3πλασια μεν (για NUC) ή λιγότερα αν φτιάξεις μόνος σου αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτού και κινέζικων box. Ούτε αναμονές ούτε τελωνεία.

Κάποιος είχε πει ότι παίζει τα πάντα. Τελικά πολλά προβλήματα. Παρακολουθώ το νήμα για 2ο media players στο δωμάτιο αλλά με αυτά που διαβάζω ένα dune hd 4k solo lite μοιάζει καλύτερη επιλογή ή το πιο απλό NUC με librelec (much better).

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως το PC είναι μακράν ο καλύτερος media player και παίζει απλά τα πάντα χωρίς αναβαθμίσεις και αναμονές firmware (και με πάρα πολύ software και επιλογές).
Δίνεις τα 3πλασια μεν (για NUC) ή λιγότερα αν φτιάξεις μόνος σου αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτού και κινέζικων box. Ούτε αναμονές ούτε τελωνεία.

Κάποιος είχε πει ότι παίζει τα πάντα. Τελικά πολλά προβλήματα. Παρακολουθώ το νήμα για 2ο media players στο δωμάτιο αλλά με αυτά που διαβάζω ένα dune hd 4k solo lite μοιάζει καλύτερη επιλογή ή το πιο απλό NUC με librelec (much better).

έχει βγει nuc που να παίζει τα πάντα με h/a? νομίζω δεν έχει βγει ακόμη, αν έχει βγει τότε ναι, είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που ενδιαφέρεται μόνο για media player, εγώ έχω το shield μόνο για media player και αν όταν το αγόρασα υπήρχε nuc που να παίζει ότι και το shield θα το είχα επιλέξει, το μόνο που θα μου έλειπε από το shield είναι το τηλεκοντρόλ με την θύρα για ακουστικά

Εχει για όλα τα βαλάντια νομίζω. Αλλά τι 10bit μου λες τούτο εδώ δεν μπορεί να παίξει σωστά τα 1080p φαντάσου τα πιο ζόρικα

Εχει για όλα τα βαλάντια νομίζω. Αλλά τι 10bit μου λες τούτο εδώ δεν μπορεί να παίξει σωστά τα 1080p φαντάσου τα πιο ζόρικα

οι skylake δεν παίζουν h/a 10bit hevc και έχουν hdmi 1.4, οι kaby lake έχουν τα πάντα αλλά νομίζω ακόμη δεν έχουν βγει

Εγω θα βλεπω απο εξωτερικο σκληρο και χωρις ενισχυτες κλπ ηχεια. Θα εχω προβλημα σε οποιοδηποτε αρχειο;