Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει. Εχει πολλα players απο οπου θα βλεπω ταινιες και το καθενα εχει τα προβληματα του; Στο med600X3D που ειχα, ειχε να διαλεξεις το αρχειο και αρχιζε να παιζει. Δεν ειχε επιλογη player...

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει. Εχει πολλα players απο οπου θα βλεπω ταινιες και το καθενα εχει τα προβληματα του; Στο med600X3D που ειχα, ειχε να διαλεξεις το αρχειο και αρχιζε να παιζει. Δεν ειχε επιλογη player...

Ξέρεις τι είναι το android?

Νεα ενημερωση σημερα του nl:

Στις 10/1 The item has been processed in the country of destination. Που αημαινει;
ότι ερχεται Ελλαδα , εγώ πάλι είμαι στάσιμος και διαβάζω και όλα αυτά τα προβλήματα μαλλον λάθος επιλογή και από λάθος κατάστημα τελικά

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ξέρεις τι είναι το android?

Ναι ξερω τι ειναι το android απλα δεν εχω δει ποτε player με android πανω. Πρωτη φορα παιρνω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ότι ερχεται Ελλαδα , εγώ πάλι είμαι στάσιμος και διαβάζω και όλα αυτά τα προβλήματα μαλλον λάθος επιλογή και από λάθος κατάστημα τελικά

Οχι γιατι στις 5/1 μου εγραψε οτι the item arrived in the country of destination. Αρα 5/1 εφτασε Ελλαδα και στις 10/1 εχω νεο μηνυμα που λεει το πακετο επεξεργαζεται. Αρα λογικα το στελνουν τα ελτα προφανως.

Μάλλον έχει πέσει πολύ δουλειά και βαρύς ο χιονιάς στα ΕΛΤΑ,το δικό μου το δέμα (xiaomi mi tv box3s ) έκανε 6 μέρες απο Σιγκαπούρη για Αθήνα(31/12/17-06/01/2017) και 5 μέρες απο αεροδρόμιο για κέντρο διαλογής Αθηνών.

17track.net/en/track

In Transit

Singapore(Singapore Post)

Greece(ELTA)

Latest Event -- 2017-01-11 10:00 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

Destination Country - Tracking Consuming: 615 ms
2017-01-11 10:00

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED
2017-01-11 03:49

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2017-01-11 01:45

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2016-12-31 11:30

SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD

Origin Country - Tracking Consuming: 1652 ms
2017-01-11 03:45

Arrival at Processing Center (Country code: GR)
2017-01-06 14:00

Arrival at Destination Post (Country: GR)
2016-12-31 11:30

Despatched to overseas (Country code: GR)

Off topic να εχετε υποψιν σας οτι τελη Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα ξεκιναει και η κινεζικη πρωτοχρονια και μεχρι να επανελθουν σε κανονικους ρυθμους θα τους παρει μερικες μερες

Παιδιά αν έχετε το Deep Color στο Auto σας κάνει διακοπές ο ήχος? Ότι αρχείο και αν δοκίμασα ανά κάποια δευτερόλεπτα διακόπτεται στιγμιαία. Μόλις το γύρισα σε off παίζει κανονικά χωρίς διακοπές.

Ούτε και εμένα την βρήκε και την έβαλα manual, είναι πανευκολο. Βασικά δεν νομίζω να την έβρισκε και πότε γιατί και εγώ είχα 1.2.5 ή 1.2.6, δεν θα έπρεπε να είχε βρει τις ενδιάμεσες μέχρι την 1.2.9?

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πολυ καλη περιπτωση δείχνει να ειναι αυτο..
http://www.zappiti.com/zappiti-mini-4k-hdr.html

Εγω παντως -προς το παρόν- ειμαι καλυμμένος με το zidoo...

Από κινέζο δεν ξαναπαίρνω προϊόν που δεν έχει ωριμάσει. Ως SoC το RTD1295 δεν έχει ωριμάσει και η Zidoo τα έχει κάνει μαντάρα. Δύσκολα θα βρεις άλλον κινέζο να πετύχει κάτι καλύτερο. Το κακό είναι πως στο x9s έχουν κυριολεκτικά ξεσκίσει το android με αποτέλεσμα οποιαδήποτε ελπίδα είχαμε να παίξει το passthrough στο official Kodi 17 και πάνω να πάει περίπατο. Αυτά τα μηχανάκια δεν νομίζω να έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 2 χρόνια με full support οπότε η μόνη περίπτωση να προσθέσεις λίγο χρόνο θα ήταν να είχες υποστήριξη μέσω official Kodi. Ναι μεν θα τρέχει αλλά το passthrough δεν θα παίξει και ο μόνος τρόπος να το έχουμε θα είναι είτε μέσω ZDMC είτε μέσω Zidoo player. Το πρώτο (ZDMC) το έχουν κάνει παιδική χαρά, το δεύτερο πάει καλύτερα αλλά θέλει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Για εμένα το ότι δεν ασχολήθηκαν ΑΜΕΣΑ με το τραγικό font που έχει, είναι απαράδεκτο. Το σίγουρο είναι πως κάποιος μπορεί να πάει στο φθηνότερο X6 pro και να έχει ότι έχει και στο x9s. Μπορεί το δεύτερο να είναι πιο future proof αλλά θεωρώ πως η διαφορά τιμής είναι μεγάλη για να δικαιολογήσει τον ντόρο με το x9s. Αν το μηχάνημα ωριμάσει, μπορεί να έχει αξία αλλά αυτή τη στιγμή δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με φθηνότερα (αλλά ποιοτικά) android boxes. Προσωπικά το ανοίγω, βλέπω μία ταινία στο Zidoo player, το κλείνω. Αυτό το κάνω και με το 600x3D. Απλά το Zidoo έχει πολύ καλύτερο δίκτυο από το Mede8er το οποίο αμφιβάλω ακόμη αν είναι gigabit (και ότι και να είναι, streaming από NAS κάνει κομπιάσματα σε αντίθεση με το x9s).

Off topic να εχετε υποψιν σας οτι τελη Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα ξεκιναει και η κινεζικη πρωτοχρονια και μεχρι να επανελθουν σε κανονικους ρυθμους θα τους παρει μερικες μερες

δυστυχώς για εμάς εχουμε παραγγείλει το zidoo από τον Νοέμβριο

Ούτε και εμένα την βρήκε και την έβαλα manual, είναι πανευκολο. Βασικά δεν νομίζω να την έβρισκε και πότε γιατί και εγώ είχα 1.2.5 ή 1.2.6, δεν θα έπρεπε να είχε βρει τις ενδιάμεσες μέχρι την 1.2.9?

Και το δικό μου μια από τα ίδια. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως τι πρίζα έχετε; ευρωπαϊκού τύπου ακόμα και εσείς που σας ήρθε το update ota; θέλω να δω αν υπάρχουν versions της συσκευής

Sent from my iPad using Tapatalk

manual από που?

Θα συμφωνήσω σε όλα...
Αλλά και το amlogic912 έχει και αυτό πολλά θεματάκια και με το kodi (κρασάρει στην έξοδο) αλλά και με τον επιταχυντή. Γενικώς οι Κινέζοι δεν το έχουν με το προγραμματισμό.
Πολλά προβλήματα υπάρχουν λόγο προβληματικών και κακόγραμμένων οδηγών στα soc.
Με το kodi 17 υποτίθεται ότι θα ασχοληθούν όταν βγει η stable έκδοση.
Εγώ με ένα πάμφθηνο v88 (17 ) κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα και με το x9s, βλεπω kai x265 και για τα λ7 που εδωσα ειμαι μια χαρα αλλά και με το πολυδιαφημισμένο Beelink gt1 που το παράτησαν στην τύχη του και μην μπορώντας να λύσουν τα πρόβλημα έβγαλαν 'νέο' μοντέλο.
Αν θες απροβλημάτιστη λειτουργία (?) πρέπει να πας πολύ ακριβότερα τελικά .
Το x9s πιστεύω σε 2-3 λογισμικά να είναι τελικά οκ.
Στο forum τους βλέπω πολύ γκρίνια για τις λειτουργίες iptv & pvr που ξαφνικά με την 1.29 σταμάτησαν να λειτουργουν σε βαθμό που κλείδωσαν και τα σχετικά νήματα.
Τώρα, ή το κάνανε για να ησυχάσουν και βγάλουν άμεσα νέο patch ή απλά 'λουκετακι και τα ξαναλέμε μετά από την κινεζική πρωτοχρονιά' ... :violent-smiley-030:

(Εμένα μου ήρθε με ευρωπαϊκό ανταπτορα. Θα σου έλθει κάνε υπομονή απλά έπεσε πολύ κίνηση και θα αργησουν. Εμένα μου έστειλε άλλο κινεζικό κατάστημα σχετικό mail ότι θα υπάρξουν καθήστερήσεις...)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...και πανω που το λεγαμε....Για να δουμε...

"mirror88 Offline
Donor

Today 12:32
As I said, we have made a crucial progress on the issue of audio dropout . I'm glad to tell you the good news that we have solved it today. So we will release a new version soon. This version also optimized the subtitles display on native player, it looks great.
It is really very difficult, many engineers work on this issue for more than a month, until we got some very professional analysis instruments to find the issue, anyway, we have a good result now ,Cheers! "

Last edited:
Βασικά με το Kodi ήμαστε καταδικασμένοι με το fork (ZDMC) για να έχουμε passthrough. Το καλύτερο θα ήταν απλά να βγάλουν το μηχάνημα με έναν δικό τους player και το android να ήταν "καθαρό" ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές για να περνάει HD ήχο το official release και όχι το fork. Όπως και να έχει, σε 2-3 χρόνια (αν σταματήσει το support) θα έχουν βγει νέα μηχανάκια.

Ειναι θεμα soc και υποστηριξης του.
Αν δεν το κανουν οι της Kodi, μονο μεσω ZDMC θα παιζετε.

Εδω κανενα S912 media box δεν περνάει HD Audio, τι να λέμε τώρα ?