Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει. Εχει πολλα players απο οπου θα βλεπω ταινιες και το καθενα εχει τα προβληματα του; Στο med600X3D που ειχα, ειχε να διαλεξεις το αρχειο και αρχιζε να παιζει. Δεν ειχε επιλογη player...
Αναφέρεται σε αυτο στο 1 ποστ
If you want to use zdmc to manage the files, such as delete/copy file in zdmc, you must uninstall the OLD ZDMC then re-install this version. we add a system signature for this version.
Sent from my iPad using Tapatalk
ότι ερχεται Ελλαδα , εγώ πάλι είμαι στάσιμος και διαβάζω και όλα αυτά τα προβλήματα μαλλον λάθος επιλογή και από λάθος κατάστημα τελικάΝεα ενημερωση σημερα του nl:
Στις 10/1 The item has been processed in the country of destination. Που αημαινει;
Ξέρεις τι είναι το android?
ότι ερχεται Ελλαδα , εγώ πάλι είμαι στάσιμος και διαβάζω και όλα αυτά τα προβλήματα μαλλον λάθος επιλογή και από λάθος κατάστημα τελικά
εμένα δεν έβγαλε τίποτα. Έχω την 1.2.6
Πολυ καλη περιπτωση δείχνει να ειναι αυτο..
http://www.zappiti.com/zappiti-mini-4k-hdr.html
Εγω παντως -προς το παρόν- ειμαι καλυμμένος με το zidoo...
Off topic να εχετε υποψιν σας οτι τελη Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα ξεκιναει και η κινεζικη πρωτοχρονια και μεχρι να επανελθουν σε κανονικους ρυθμους θα τους παρει μερικες μερες
Ούτε και εμένα την βρήκε και την έβαλα manual, είναι πανευκολο. Βασικά δεν νομίζω να την έβρισκε και πότε γιατί και εγώ είχα 1.2.5 ή 1.2.6, δεν θα έπρεπε να είχε βρει τις ενδιάμεσες μέχρι την 1.2.9?
manual από που?Ούτε και εμένα την βρήκε και την έβαλα manual, είναι πανευκολο. Βασικά δεν νομίζω να την έβρισκε και πότε γιατί και εγώ είχα 1.2.5 ή 1.2.6, δεν θα έπρεπε να είχε βρει τις ενδιάμεσες μέχρι την 1.2.9?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.