Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πως μπορω να streamαρω την εικονα απο το kodi στο pc στο zidoo , για να βλεπω στην τηλεοραση που το εχω συνδεσει, το zidoo συνδεεται στο internet μεσω ενος devolo powerline 650+

Πως μπορω να streamαρω την εικονα απο το kodi στο pc στο zidoo , για να βλεπω στην τηλεοραση που το εχω συνδεσει, το zidoo συνδεεται στο internet μεσω ενος devolo powerline 650+

Δεξί κλικ στην ταινία/επεισόδιο και play using

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όχι όχι.. Δεν έμπλεξα με εξωτερικούς. Το ISO είχε όλους τους υπότιτλους κανονικά. Από το μενού του, που το φόρτωσε κανονικά επέλεξα τον ελληνικό και φόρτωσε τον γιαπωνέζικο!
Αν το έχεις το αρχείο δοκίμασε το

Επειδή πολλές φορές μπορεί να έχουν λάθος στο blu-ray τους κωδικούς των γλωσσών, προσπάθησε να το ανοίξεις στο PC με κάποιο player (πχ MPC-HC ή VLC) κι επέλλεξε την γλώσσα (πχ Ελληνικά). Αν σου βγάλει κι εκεί γιαπωνέζικα τότε υπάρχει θέμα με το iso.

Καλημερα σε ολους.
Αντικατεστησα την lg49uf8407 με την lg60uh770v.
Η συνδεση με το zidoo εχει ως εξης:Απο το zidoo με hdmi 2.0 στον pioneer 424,και απο εκει παλι με hdmi 2.0 στην τηλεοραση.
Το θεμα μου ειναι οτι σε remux 4k hdr(inferno) μεσω του zidoo δεν αναβει το εικονιδιο του hdr,ενω με τον σκληρο κατευθειαν πανω στην τηλεοραση αναβει κανονικα..
Πρεπει να ρυθμισω κατι στο zidoo?
Eυχαριστω.

Πάντως ρε παιδιά διαβάζω τόσα θετικά σχόλια για τα players της zidoo ( μου αρέσουν και εξωτερικά η κατασκευή τους) αλλά αυτό που δεν βάζουν το φουλ πακέτο της εφαρμογής Netflix δεν το καταλαβαίνω.
Πόσο θα κόστιζε επιπλέον στο όλο πακέτο η άδεια για να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής;
10,20,30, ευρώ;

Πάντως ρε παιδιά διαβάζω τόσα θετικά σχόλια για τα players της zidoo ( μου αρέσουν και εξωτερικά η κατασκευή τους) αλλά αυτό που δεν βάζουν το φουλ πακέτο της εφαρμογής Netflix δεν το καταλαβαίνω.
Πόσο θα κόστιζε επιπλέον στο όλο πακέτο η άδεια για να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής;
10,20,30, ευρώ;

Ελαχιστοι κατασκευαστες ασχολουνται με αυτο το κομματι του licencing (xiaomi, wetek εκτος απο τους μεγαλους Apple, Microsofrt, Amazon, Nvidia κλπ)
Εχε στο νου σου οτι τα 10 σε κοστος ισως μεταφέρονται και σαν 40 στον αγοραστή. Δεν ξερω ποσοι θελουν να ανεβασουν τοσο την τιμή του προιοντος τους. Ασε που μερικοι βολεύονται με κατι πειραγμενες εκδοσεις της εφαρμογής που επιτρεπουν 720/1080p.

Δεν νομίζω να είναι θέμα licensing αλλά λειτουργικού και DRM. Για να παίζει Netflix πρέπει να πας σε AndroidTV, όχι σε απλό android.

Δεν νομίζω να είναι θέμα licensing αλλά λειτουργικού και DRM. Για να παίζει Netflix πρέπει να πας σε AndroidTV, όχι σε απλό android.

Το ιδιο λεμε. Licence θέλεις για να βαλεις Android TV :)
Ειναι θέμα DRM πάντως. Το Android TV δεν ειναι υποχρεωτικό , απλα αν το επιλέξουν, τα εχει ολα μέσα.

License και θέληση. Το Android TV σε περιορίζει σε πολλά θέματα. Οι Κινέζοι ηθελημένα πάνε σε λύση απλού android για να μπορούν να δώσουν άλλα πραγματάκια. Ειδικά για εταιρείες σαν την Zidoo, δεν νομίζω να είναι οικονομικό το θέμα.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

License και θέληση. Το Android TV σε περιορίζει σε πολλά θέματα. Οι Κινέζοι ηθελημένα πάνε σε λύση απλού android για να μπορούν να δώσουν άλλα πραγματάκια. Ειδικά για εταιρείες σαν την Zidoo, δεν νομίζω να είναι οικονομικό το θέμα.
Ποιά είναι αυτά τα επιπλέον πραγματάκια;
Όσο αφορά το κόστος αν κρίνω από την τιμή του xiaomi δεν νομίζω πως μιλάμε για σοβαρή αύξηση

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ποιά είναι αυτά τα επιπλέον πραγματάκια;
Όσο αφορά το κόστος αν κρίνω από την τιμή του xiaomi δεν νομίζω πως μιλάμε για σοβαρή αύξηση

Δεν ειναι σοβαρή αυξηση οντως, αλλα αν το συγκρινεις με απλα media player της σειρας που φοράνε S905X.
Σκεψου ομως οτι αυτα ουτε 3d.iso παιζουν, ουτε frame switching εχουν, ούτε BLU RAY menu αναπαράγουν.

Ενα 25-30αρι επάνω λογικά θα κόστιζε (στον αγοραστή) η εξτρα άδεια. Και μαλλον καποιος που θα αγοραζε (υποθετικα) ενα Zidoo x9s κοντά στα 200 , μάλλον θα προτιμούσε ενα NVidia Shield.
Ασε που Netflix HD παιζουν και τα Playstation/XBOX, οπως και πολλες standalone blu ray συσκευές. Αν το καλοσκεφτείς, υπάρχει ηδη μεγάλη κάλυψη απο συσκευές. Δεν εχει λογο να ρισκάρει η μικρή εταιρεία αυξάνοντας την τιμή των προιοντων της.

Τα 25-30 είναι πολλά και δεν πιστεύω πως αυτή είναι η επιπλέον τιμή.
Σαν να λέμε πως τα μισα χρήματα του mi box πάνε για το Netflix.
Το bluray του zidoo παίζει με επίσημη άδεια;
Έχω την εντύπωση πως είναι δική της μοντιά στην τροποποιημένη έκδοση του kodi που χρησιμοποιεί.
Πως μπορεί να αυξάνει αυτό το κόστος;
Μιλάμε για απλές software λύσεις.
Το nvidia που επίσης δεν παίζει 3D έχει αυξημένη τιμή γιατί δεν πουλάει απλως ένα Android tv αλλά παιχνιδοκονσολα και ισχυρή cpu gpu.
Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν φθηνό hardware .
Θα συμφωνήσω πως μόνο θέληση τους λείπει.
Εκτός και αν πραγματικά είναι σοβαρής φύσεως αυτά τα επιπλέον πραγματάκια που θέλουν να διατηρήσουν όσοι δεν θέλουν να πάνε σε καθαρή λύση Android tv.

Τα 25-30 είναι πολλά και δεν πιστεύω πως αυτή είναι η επιπλέον τιμή.
Σαν να λέμε πως τα μισα χρήματα του mi box πάνε για το Netflix.
Το bluray του zidoo παίζει με επίσημη άδεια;
Έχω την εντύπωση πως είναι δική της μοντιά στην τροποποιημένη έκδοση του kodi που χρησιμοποιεί.
Πως μπορεί να αυξάνει αυτό το κόστος;
Μιλάμε για απλές software λύσεις.
Το nvidia που επίσης δεν παίζει 3D έχει αυξημένη τιμή γιατί δεν πουλάει απλως ένα Android tv αλλά παιχνιδοκονσολα και ισχυρή cpu gpu.
Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν φθηνό hardware .
Θα συμφωνήσω πως μόνο θέληση τους λείπει.
Εκτός και αν πραγματικά είναι σοβαρής φύσεως αυτά τα επιπλέον πραγματάκια που θέλουν να διατηρήσουν όσοι δεν θέλουν να πάνε σε καθαρή λύση Android tv.

Απο τα πχ 65 του Mi box, ανετα τα 25 μπορουν να ειναι απο τις εξτρα άδειες (μπορεί να μην ειναι μονο μια). Το 25αρι αφορά σου ξαναλέω τον τελικό χρήστη, και οχι το ποσό που πληρώνει η εταιρεία (μπορεί να ειναι και 5-7$).
Το κομματι της αναπαραγωγής blu ray menu νομιζω ειναι ψιλοθολό γιατι άδεια απαιτείται σίγουρα οταν υπάρχει και δισκάκι. Δεν εχω σαφή απάντηση να σου δωσω, ομολογώ :p

Οτι λειπει η θέληση είναι σίγουρο. Απλα οταν τα βαζουν κάτω, παιζρι να υπάρχει θέμα με την κοστολόγηση.

Λυστε μου μια απορία, τα player που δεν έχουν άδεια δεν παίζουν την έκδοση netfix hd ή την 4k;

Δηλαδή αν κατεβάσεις την εφαρμογή του netflix βλέπεις μόνο σε sd ανεξάρτητα από τη συνδρομή που έχεις;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπορείς να κατεβάσεις το Netflix από το play;
Εννοώ μέσα από το player.

Με το τελευταίο update νομίζω όχι.Παλια μπορουσες.
Αλλά αφού είναι σε sd κάνε οποία έκδοση θέλεις sideload