Πως μπορω να streamαρω την εικονα απο το kodi στο pc στο zidoo , για να βλεπω στην τηλεοραση που το εχω συνδεσει, το zidoo συνδεεται στο internet μεσω ενος devolo powerline 650+
Όχι όχι.. Δεν έμπλεξα με εξωτερικούς. Το ISO είχε όλους τους υπότιτλους κανονικά. Από το μενού του, που το φόρτωσε κανονικά επέλεξα τον ελληνικό και φόρτωσε τον γιαπωνέζικο!
Αν το έχεις το αρχείο δοκίμασε το
Πάντως ρε παιδιά διαβάζω τόσα θετικά σχόλια για τα players της zidoo ( μου αρέσουν και εξωτερικά η κατασκευή τους) αλλά αυτό που δεν βάζουν το φουλ πακέτο της εφαρμογής Netflix δεν το καταλαβαίνω.
Πόσο θα κόστιζε επιπλέον στο όλο πακέτο η άδεια για να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής;
10,20,30, ευρώ;
Δεν νομίζω να είναι θέμα licensing αλλά λειτουργικού και DRM. Για να παίζει Netflix πρέπει να πας σε AndroidTV, όχι σε απλό android.
Ποιά είναι αυτά τα επιπλέον πραγματάκια;License και θέληση. Το Android TV σε περιορίζει σε πολλά θέματα. Οι Κινέζοι ηθελημένα πάνε σε λύση απλού android για να μπορούν να δώσουν άλλα πραγματάκια. Ειδικά για εταιρείες σαν την Zidoo, δεν νομίζω να είναι οικονομικό το θέμα.
Ποιά είναι αυτά τα επιπλέον πραγματάκια;
Όσο αφορά το κόστος αν κρίνω από την τιμή του xiaomi δεν νομίζω πως μιλάμε για σοβαρή αύξηση
Τα 25-30 είναι πολλά και δεν πιστεύω πως αυτή είναι η επιπλέον τιμή.
Σαν να λέμε πως τα μισα χρήματα του mi box πάνε για το Netflix.
Το bluray του zidoo παίζει με επίσημη άδεια;
Έχω την εντύπωση πως είναι δική της μοντιά στην τροποποιημένη έκδοση του kodi που χρησιμοποιεί.
Πως μπορεί να αυξάνει αυτό το κόστος;
Μιλάμε για απλές software λύσεις.
Το nvidia που επίσης δεν παίζει 3D έχει αυξημένη τιμή γιατί δεν πουλάει απλως ένα Android tv αλλά παιχνιδοκονσολα και ισχυρή cpu gpu.
Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν φθηνό hardware .
Θα συμφωνήσω πως μόνο θέληση τους λείπει.
Εκτός και αν πραγματικά είναι σοβαρής φύσεως αυτά τα επιπλέον πραγματάκια που θέλουν να διατηρήσουν όσοι δεν θέλουν να πάνε σε καθαρή λύση Android tv.
Δηλαδή αν κατεβάσεις την εφαρμογή του netflix βλέπεις μόνο σε sd ανεξάρτητα από τη συνδρομή που έχεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπορείς να κατεβάσεις το Netflix από το play;
Εννοώ μέσα από το player.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.