Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Σωστός!

Αν μπορεις δοκιμασε κι εσυ Τακη αυτες τις ρυθμισεις.
Δυστυχως οταν ενεργοποιω το deep color στο zidoo (12 bit) εχω καποιες "διακοπες" στην εικονα (μαυριζει στιγμιαια) , σε τυχαιες στιγμες .
ελεγξα καλωδια κλπ, αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι να φταιει...

Οταν το κλεινω (deep color OFF) δεν εχω τετοιες διακοπες .

Αλλα φυσικα χανω σε ποιοτητα εικονας , ειδικα σε color gradation.

YG...τα τυχαια micro-stutter συνεχιζονται σε ανυποπτες στιγμες (δεν εχουν να κανουν με βαρια αρχεια κλπ).
Καποιες φορες παιζει νερακι, καποιες αλλι οχι.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

δοκιμασα και συνδεση με usb 3 ssd δισκο, και κανει τα ιδια...οποτε δεν ειναι θεμα δικτυου.

Οποιοις το θελει , ας στειλει πμ...πριν μπει αγγελια! -bye-

..και πολυ το κρατησες! :worshippy::music-smiley-005::smash:

Παντως περα απο την πλακα το πιο πιθανο ειναι κατι να γινεται με σενα.
Τοσος κοσμος εδω δεν εχει τετοια 'προβληματα'. Αν δεν βιαζεσαι κρατα το μεχρι τελος του μηνα μια και θα βγει καινουριο ανασχεδιασμενο UI και καποιες ακομα βελτιωσεις.
Παντως αν δεν πας σε λυση NUC ΜΗΝ περιμενεις να βεις μηχανακι android καλυτερο & πιο ολοκληρωμενο απο τα x8/x9s/x10.
Ακομα και το πολυδιαφημισμενο shield -αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια- ειναι πανακριβο γιαυτα που προσφερει, με θεματακια, και οχι παντα καλυτερο των zidoo ή καποιας απλουστατης υλοποιησης με soc905x που τρεχει libreELEC στην πραξη...

Απο περιεργια ποια ακριβως αρχεια δοκιμασες?

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

..και πολυ το κρατησες! :worshippy::music-smiley-005::smash:

Παντως περα απο την πλακα το πιο πιθανο ειναι κατι να γινεται με σενα.
Τοσος κοσμος εδω δεν εχει τετοια 'προβληματα'. Αν δεν βιαζεσαι κρατα το μεχρι τελος του μηνα μια και θα βγει καινουριο ανασχεδιασμενο UI και καποιες ακομα βελτιωσεις.
Παντως αν δεν πας σε λυση NUC ΜΗΝ περιμενεις να βεις μηχανακι android καλυτερο & πιο ολοκληρωμενο απο τα x8/x9s/x10.
Ακομα και το πολυδιαφημισμενο shield -αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια- ειναι πανακριβο γιαυτα που προσφερει, με θεματακια, και οχι παντα καλυτερο των zidoo ή καποιας απλουστατης υλοποιησης με soc905x που τρεχει libreELEC στην πραξη...

Απο περιεργια ποια ακριβως αρχεια δοκιμασες?

HDR με NUC μπορεί να εχει? Νομίζω μόνο με τη νεα γενιά του 2018.

Τι να τρέχει βρε... Τα ίδια αρχεία παίζουν νεράκι με τον player της lg.
Απλά είναι πρωτογονος και πρέπει να βάζω τα αρχεία σε usb δίσκο και βαριέμαι.

Να πω ότι είμαι αρκετά ευαίσθητος στη κίνηση και πιάνω και το παραμικρό σπάσιμο, κόλλημα κλπ
Δεν λέω ότι είναι έντονο, αλλά υπάρχει και μάλιστα σε ανύποπτη στιγμή.

Δεν έχει να κάνει με το αρχείο... Δοκίμασα avatar σε 1080 και κάποια ακόμα, και Planet earth, blade runner, Martian, σε 4κ.

Το θέμα με το deep color είναι εξίσου σημαντικό και δεν έχει να κάνει με μένα.
Αν ενεργοποιήσεις το deep color, όπως πρέπει, έχω μικρές διακοπές στην εικόνα, μαυρίζει στιγμιαία η εικόνα σε ανυποπτη στιγμή πάλι.

Τεσπα... Όποιος το θέλει, εδώ είμαστε.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Το μηχανάκι έχει την καλύτερη κίνηση που έχω δει σε player και έρχομαι από dune και med8er.
Και είμαι υπερευαισθητος στην κίνηση.
Βέβαια το deep colour το έχω στο auto.
Το αυτόματο refresh rate να φανταστώ το έχετε ενεργοποιημένο Έτσι?
Μιλάμε για τον player της zidoo πάντα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχω δοκιμασει και τον εσωτερικο του zbmc(kodi) kai ton player της zidoo.

Το θεμα ειναι οτι με το deep color off εχεις color banding-grading, που για μενα ειναι εντονο (se 4K HDR LG OLED TV)
Αν το απενεργοποιησω , τα πραγματα ειναι καλυτερα, αλλα δεν προτιθεμαι να μειωσω τις απαιτησεις μου.

To auto refresh στο auto kai se force 24p και σε 23.97 κλπ

αλλωστε , ο player της LG τα παιζει αψογα και με deep color ON (αν και δε παιζει τα παντα).

Τεσπα... θεμα software ειναι , αλλα με τα android δεν βγαζεις ακρη, φτιαχνουν 1 χαλανε 2... :p

εχω δοκιμασει και τον εσωτερικο του zbmc(kodi) kai ton player της zidoo.

Το θεμα ειναι οτι με το deep color off εχεις color banding-grading, που για μενα ειναι εντονο (se 4K HDR LG OLED TV)
Αν το απενεργοποιησω , τα πραγματα ειναι καλυτερα, αλλα δεν προτιθεμαι να μειωσω τις απαιτησεις μου.

To auto refresh στο auto kai se force 24p και σε 23.97 κλπ

αλλωστε , ο player της LG τα παιζει αψογα και με deep color ON (αν και δε παιζει τα παντα).

Τεσπα... θεμα software ειναι , αλλα με τα android δεν βγαζεις ακρη, φτιαχνουν 1 χαλανε 2... :p

Παρε βρε ενα Apple TV να σωθείς. :p

Παρε βρε ενα Apple TV να σωθείς. :p
Χαχα. Με πρόλαβες. Πάντως τα προβλήματα τα έχουν ο Τάκης και ο Γιάννης. Τυχαίο? Δε νομίζω

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Χαχα. Με πρόλαβες. Πάντως τα προβλήματα τα έχουν ο Τάκης και ο Γιάννης. Τυχαίο? Δε νομίζω

Τον Τακη σιγα σιγα τον κερδίζουμε σου λέω. Ειναι ικανοποιημένος αρκετά απο το Zidoo. :Banane0:

ΥΓ.
Tιποτα τελικά δεν είναι τυχαίο :p

Γιαυτό και γω όλο το αναβάλω μην τριτώσει το κακό :rifle:

δοκιμασα 2-3 ...τα ιδια (ηταν το πρωτο που σκεφτηκα)
Το ενα απ αυτα ηταν και αυτο που εχω σε Pc που δινει σημα 4Κ HDR σε αλλη 4Κ (samsung) Και παιζει κανονικα.

Το προβλημα παντως δεν ειναι μονο το deep color, το κανει και σε ταινιες-κλιπ που δεν το ειχα ενεργοποιημενο.

Οσοι εχετε ενεργοποιημενο το deep color (σε 12 bit) παιζετε κανονικα (αν εχετε δει ολοκληρη ταινια, οχι μερικα δευτερα) ?

Το θέμα με το deep color είναι εξίσου σημαντικό και δεν έχει να κάνει με μένα.
Αν ενεργοποιήσεις το deep color, όπως πρέπει, έχω μικρές διακοπές στην εικόνα, μαυρίζει στιγμιαία η εικόνα σε ανυποπτη στιγμή πάλι.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

το εχω αναφερει και εγω αυτο το θεμα πολλες φορες.
στο auto ή καρφωτο σε καποιο bit,εχω διακοπες στην εικονα.μαλιστα ορισνες φορες,χανεται εντελως..
περναει μεσα απο το switch του av,αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γιατι σε καποιο προηγουμενο firm,δουλευε απροβληματιστα το deepcolor.

εγω το ειχα κατευθειαν στην tv , οποτε δεν παιζει το θεμα με av switcher.

Ειναι σιγουρα θεμα software...ποιος ξερει αν θα το φτιαξουν παλι.
Στις oled παντως (σε LG τουλαχιστον) δημιουργει θεμα με color banding , οποτε ειναι απαραιτητο.

Στο θεμα τωμ micro-stutter δε ξερω τι φταιει, το ειδα σε πολλα αρχεια, και κλιπ, σε 24,kai 30p κυριως.
Παραδοξως σε 25-50p δεν υπηρχε θεμα .

Μια ερωτηση για λιγο πιο ειδικους , εχω πανω στο zidoo ενα usb stick , θελω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη μου μεσω δικτυου στο usb stik , μπορω ; , και να ναι πως γινεται ; . Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημέρα παιδιά, παρακολουθώ πολύ καιρό το τοπικ αλλά δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθει ποτέ από κάποιον... Το nova go λειτουργεί στην συσκευή μας; Να πάρω τους κωδικούς από το αδερφάκι μου;

Oχι πλεον. Δουλευε μεχρι προσφατα αλλα με την τελευταια αναβαθμιση παπαλα

Βλέπω στα σχόλια της εφαρμογής στο play store να διαμαρτύρονται πολλοί ότι μετά την αναβάθμιση δεν δούλευει σε διάφορες συσκευές... Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι έστρωσε επιτέλους. Ούτε στα κινητά δεν δουλεύει δηλαδή;

Ουτως η αλλως φιλε απαγορευεται απο οποιαδηποτε συσκευη να δεις στην τηλεοραση novago-otego. Απλα τους ειχαν ξεφυγει καποιες android media player συσκευες και επαιζαν ακομα. Τωρα τις κλειδωσαν και αυτες