Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Για βαλτη ρε Δημήτρη από περιέργεια να μας πεις γιατί καμιά φορά είναι και η ιδέα μας σε κάποια πράγματα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα το κανω αργοτερα ή αυριο Νεκταριε.ειμαι σιγουρος παντως οτι καποια επαιζε καμπανα..

Από μνήμης (δεν είμαι σπίτι ) στα quick settings στην ενότητα playback θα βρεις την ρύθμιση HDR ( on ή off οι επιλογές )! Χρειάζεται βέβαια να είσαι σε κάποιο από τα τελευταία firmware (νομίζω 1.4.12 ή 1.4.16 και μετά)

Εγώ την τελευταία επίσημη 1.4.12 και δεν το έχει , πρέπει να είναι στις επόμενες που τις κατεβάζεις .
Ευχαριστώ !

Είδα στο forum τους την εξής απάντηση σε σχέση με το "πρόβλημα" των LG OLED

Thats because LG OLED's only support Limited Range and not Full

Ισχύει?

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Είδα στο forum τους την εξής απάντηση σε σχέση με το "πρόβλημα" των LG OLED

Thats because LG OLED's only support Limited Range and not Full

Ισχύει?

ειναι δυνατον μια τηλεοραση με 4K πανελ να μην περναει Fullrange?
θα μας τρελανουν εντελως...

Σαν τις βλακείες που μου έλεγαν κι εμένα ότι το SMB είναι ταχύτερο και καλύτερο από το NFS.
Παιδιά εκεί έξω οι περισσότεροι είναι 20χρονα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν παίζει καλά youtube και netflix. ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ έχουν από τεχνικά χαρακτηριστικά εικόνας.

Τι να πω...
Τα οποια προβληματα δειχνει να αφορα τα oLED panel της LG.
Δυστυχως δεν εχω TV OLED ωστε να συγκρινω το x9s με το H6 που τρεχουν το ιδιο λογισμικο αλλα με διαφορετικα SoC.
Πολυ πιθανον το προβλημα να ειναι στο RD1295 και στους οδηγους του ή στο τροπο που αντιλαμβανετε η realtek το HDR & deepcolor.
Αν ισχυει αυτο τοτε και τα αντιστοιχα dUNE θα εχουν 'παρομοια συμπεριφορα', αν οχι τοτε ειναι καθαρα 'πατατα´της zidoo με το συγκεκριμενο soc.
Θα μαθουμε σε λιγο καιρο...

Εγω παντως ετοιμος ειμαι να πεσω... στη 'σκοτεινη πλευρα' :idea:..ετοιμος ειμαι απλα αυτο το καιρο μου επεσαν πολλα..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τι να πω...
Τα οποια προβληματα δειχνει να αφορα τα oLED panel της LG.
Δυστυχως δεν εχω TV OLED ωστε να συγκρινω το x9s με το H6 που τρεχουν το ιδιο λογισμικο αλλα με διαφορετικα SoC.
Πολυ πιθανον το προβλημα να ειναι στο RD1295 και στους οδηγους του ή στο τροπο που αντιλαμβανετε η realtek το HDR & deepcolor.
Αν ισχυει αυτο τοτε και τα αντιστοιχα dUNE θα εχουν 'παρομοια συμπεριφορα', αν οχι τοτε ειναι καθαρα 'πατατα´της zidoo με το συγκεκριμενο soc.
Θα μαθουμε σε λιγο καιρο...

Εγω παντως ετοιμος ειμαι να πεσω... στη 'σκοτεινη πλευρα' :idea:..ετοιμος ειμαι απλα αυτο το καιρο μου επεσαν πολλα..

τελικα η "καλη" εκδοση που ειπε ο Αχιλλεας πιο πανω,που δεν μου εκανε εμενα τουλαχιστον κολπακια,δεν πρεπει να ειναι η 1.4.6.
απ`οτι αναφερει ενα μελος στο forum της zidoo,και με την 1.4.6 ειχε θεμα το hdmi range.
τωρα να κανω τοσο λαθος εγω και να μου δουλευε σωστα μονο το colorspace?
καταρχην εαν στις παλαιοτερες εκδοσεις firm το hdmi range ηταν default ή auto,η σκοτεινια γινεται αμεσως αντιληπτη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξα.
υπηρχε ανακαθεν η συγκεκριμενη ρυθμιση και ηταν default auto ή full?

Καλημέρα.

Δεν θυμάμαι αν έχει απαντηθεί ή αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα.

Έχω σετάρει το ZDMC να χρησιμοποιεί τον external player της Zidοο.
Όταν παίζω ταινία από USB δεν υπάρχει πρόβλημα, ανοίγει κανονικά.
Όταν όμως προσπαθώ να ανοίξω ταινία από δίκτυο με SMB, δεν μου ανοίγει ο player. Κάνει προσπάθεια αλλά τίποτα. Κοίταξα και τα ονόματα των shares μήπως έχουν κάτι περίεργο (κενά κλπ) αλλά είναι οκ.
Αν ανοίξω την ταινία από το media center της Zidoo (πάντα μέσω δικτύου) τότε ανοίγει κανονικά.
Θα δοκιμάσω και με ένα x8 που έχω μήπως κάτι παίζει με το x9s. Έχω το τελευταίο firmware αλλά και στο προηγούμενο τα ίδια έκανε...

Έχω αρχίσει να λοξοκοιτάω αλλού κι εγώ γιατί 2-3 βασικά πράγματα προσπαθούμε να κάνουμε και μας βγάζουν την πίστη.

Το θυμήθηκα τι φταίει...

Πρέπει να μπουν τα shares με IP. Έτσι παίζει.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην παίζει μέσω upnp library share

...
Έχω αρχίσει να λοξοκοιτάω αλλού κι εγώ γιατί 2-3 βασικά πράγματα προσπαθούμε να κάνουμε και μας βγάζουν την πίστη.

Καλώς ή κακώς πολλές αξιοπιστες επιλογές (σε Android) δεν υπάρχουν...
Και το shield πανάκεια δεν είναι αν δεν παίζεις και παιχνίδια..
Όποτε -για μένα πάντα- ή πας ‛συντομα’ σε λύση NUC ή αυτό που θα κάνω εγώ όταν δωθεί ‛ικανοποιητική λύση’ στο audio passthrough μετάβαση στο Apple TV4K.
Στο οικοσύστημα της Apple είμαι, μέσω streaming από nas βλέπω τα πάντα και players υπάρχουν.
Το μόνο που με κρατάει πραγματικά είναι το ότι δεν έχω ATMOS & DTS-X. Για το πρώτο υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν λύση ‛συντομα’.. για το δεύτερο, αγνωστο τι θα πράξουν..
Όποτε συντομότατα πάω ‛απεναντι’
...

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

τι εννοεις δεν τις κραταει?

παιζω μια ταινια.την εχω ρυθμισμενη στο encode auto,μεγεθος 22 και θεση 70.
στην επομενη βγαζει κουκουρουκου γραμματοσειρα και μεγεθος 20,υψος 0.δηλαδη οπως ειναι default..

Νομίζω το κάνει και σε μένα. Θα το ξαναδώ. Γενικά με τους υπότιτλους έχουν ένα θέμα γενικότερο. Το τονισμενο Α μια το φτιάχνω μια ξαναχαλαει. Μάλλον έχουν θέμα στην αποθήκευση των ρυθμίσεων.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk