Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ωραιο το homethetre κια μπραβο τους, αλλα δεν συγκρινεται με το zdmc....εαν μπορουσαν να λυσουν το θεμα με το κρασαρισμα του zdmc οταν παιζεις με τον zidoo player θα ηταν τελεια......
Συμφωνώ. Γι αυτό πήρα το himedia q10 pro. Δεν έχω προλάβει να το τεσταρω πλήρως αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές και η εικόνα νομίζω είναι καλύτερη. Θα κάνω και συγκριτικό με το zidoo κάποια στιγμή για την εικόνα μιας και τα έχω και τα δύο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλο πράγμα το ZDMC (kodi) και άλλο το home theater (το οποίο μου θυμίζει το NMJ από το popcornhour). Πιστεύω ότι σε τελική έκδοση θα το φτιάξουν το ZDMC αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα τους είναι το HT2.0, θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα boxακια

Άλλο πράγμα το ZDMC (kodi) και άλλο το home theater (το οποίο μου θυμίζει το NMJ από το popcornhour). Πιστεύω ότι σε τελική έκδοση θα το φτιάξουν το ZDMC αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα τους είναι το HT2.0, θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα boxακια

Τι είναι αυτό το ΗΤ2.0;

Συμφωνώ. Γι αυτό πήρα το himedia q10 pro. Δεν έχω προλάβει να το τεσταρω πλήρως αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές και η εικόνα νομίζω είναι καλύτερη. Θα κάνω και συγκριτικό με το zidoo κάποια στιγμή για την εικόνα μιας και τα έχω και τα δύο.

Σε τι διαφερει απο το zidoo?παιζει ισο με μενου και εξωτερικους υποτιτλους και τα παντα ολα απροβληματιστα στα 24 ή 23,976?ακομη κ απο το kodi?

Σε τι διαφερει απο το zidoo?παιζει ισο με μενου και εξωτερικους υποτιτλους και τα παντα ολα απροβληματιστα στα 24 ή 23,976?ακομη κ απο το kodi?
Όταν βρω χρόνο θα ανοίξω θέμα για το himedia για να μην τα γράφω εδώ.

Επισης εφτιαξε το search των υποτιτλων.

Στο Acts of Violence που ειναι πολυ φρεσκια ταινια, δεν ειχα βαλει εξωτερικους srt για τον λογο οτι δεν υπαρχουν ακομα στο subs4free.

Κι ομως βρηκε στο search και εφερε μονο τους ελληνικους (μαλιστα βρηκε δυο) και οχι ενα σωρο ασχετους αραβικους κλπ που εφερνε παλια.

εμένα πάντως το HT2 παίζει μία χαρά με ότι αρχείο του χω δώσει και το ´´ιδιο και οι υπότιτλοι.

Πως καταφερες να μην εχεις προβλημα με τους υποτιτλους?Σε τι firmware εισαι?

Προς ολους...
Εχω καποιες σειρες, που δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο το Home Theater 2 να τις αναγνωρισει... Π.χ Blacklist (season 5) ενω εχει αναγνωρισει τις προηγουμενες season κανονικα. Ή απο modern family την τρεχουσα season εχει αναγνωρισει κανονικα ολα τα επεισοδια εως τωρα εκτος απο τα 2 τελευταια (το προτελευταιο με λαθος ονομασια & το τελευταιο καθολου)..
Υπαρχει καποιος τροπος τελικα ή να συνεχισω να κανω χρηση το zdmc?
Τελος γιατι στο zdmc δεν δινει αλλες επιλογες,εκτος απο bilinear & nearest neighbor (ποια ειναι η καλυτερη επιλογη? off, bilinear ή nearest), για deinterlace(π.χ lanczos) οπως στo pc?

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Προς ολους...
Εχω καποιες σειρες, που δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο το Home Theater 2 να τις αναγνωρισει... Π.χ Blacklist (season 5) ενω εχει αναγνωρισει τις προηγουμενες season κανονικα. Ή απο modern family την τρεχουσα season εχει αναγνωρισει κανονικα ολα τα επεισοδια εως τωρα εκτος απο τα 2 τελευταια (το προτελευταιο με λαθος ονομασια & το τελευταιο καθολου)..
Υπαρχει καποιος τροπος τελικα ή να συνεχισω να κανω χρηση το zdmc?

Το έχω αναφέρει κι εγώ, κάποιες σειρές, ενώ τις έχει αναγνωρίσει κανονικά αρνείται να συνεχίσει. Σαν να σου λέει "ότι βρήκα βρήκα..."
Δεν ειναι μόνο το The Blacklist. Τα ιλδια μου καλνει στο Hawaii Five-0 στο Blindspot κλπ. Στο Marcella όταν πρόσθεσα τη 2η σεζόν δεν την είδε κι όταν προσπάθησα κάτι να κάνω με Re match την έχασε τελείως και δεν τη βλέπει καθόλου όσα update κι αν κάνω.
Σχεδόν ότι καινούριο επεισόδιο προσθέτω το οεταλει στα Others και στα Nit Matched. :nounder:

Καλημερα
Λυστε μου μια απορια επειδη ειμαι αρκετα νεος στο zidoo
To ZDMC ειναι zidoo σε συνεργασια με Kodi
To HomeTheater ειναι προεγκατεστημενη εφαρμογη της zidoo
Το media center που χρησιμοποιω μονο(αυτο στο κεντρο της home screen),εγω,τι ειναι?
Και πιο καλο απο τα 3,ποιο?
Eυχαριστω
Capture5.JPG

Αυτό που δείχνει στο κέντρο (media center) είναι απλά ο file browser. Καλύτερα αποτελέσματα θα δεις με το Home Theater 2.0 (firmware 2.05 και πάνω)

Αυτό που δείχνει στο κέντρο (media center) είναι απλά ο file browser. Καλύτερα αποτελέσματα θα δεις με το Home Theater 2.0 (firmware 2.05 και πάνω)

δηλαδη οταν εγω επιλεγω απο εκει αρχειο ποια ειναι η default επιλογη που κανει για player?to zdmc ή το zidoo player?
επειδη εχω δοκιμασει με ολους τους τροπους και οταν βλεπω μεσω του file browser ουτε το kodi ανοιγει ουτε το HT2.0.εχει αλλο μενου ρυθμισεων αλλο Pause menu ειναι αλλο γενικα,μηπως ειναι ο native player αυτος?
Επισης θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος το upscale να το κανει ο ενισχυτης και οχι το ziddo,καθοτι οι ενισχυτες εχουν ανωτερο hardware

δηλαδη οταν εγω επιλεγω απο εκει αρχειο ποια ειναι η default επιλογη που κανει για player?to zdmc ή το zidoo player?
επειδη εχω δοκιμασει με ολους τους τροπους και οταν βλεπω μεσω του file browser ουτε το kodi ανοιγει ουτε το HT2.0.εχει αλλο μενου ρυθμισεων αλλο Pause menu ειναι αλλο γενικα,μηπως ειναι ο native player αυτος?
Επισης θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος το upscale να το κανει ο ενισχυτης και οχι το ziddo,καθοτι οι ενισχυτες εχουν ανωτερο hardware
Ο native player χρησιμοποιείται από default. Για να δεις μέσω ZDMC μόνο μέσα από το ίδιο το ZDMC και εφόσον επιλέξεις τον player του.

αφου ειδαμε οτι δεν ειναι προβλημα δικτυου αλλα του zidoo,ρωταω απο εδω.
συνοπτικα..

εχω καποια στιγμιαια κοψιματακια σε 2-3 βαρια Video(60-70Gb/4k/HDR/atmos).
εμφανιζονται ακριβως στα ιδια χρονικα σημεια,ειτε παιζω το ιδιο αρχειο απο δικτυο,ειτε απο usb 3.0 σκληρο δισκο.
το περιεργο ειναι στο coco(πχ που εχω εστιασει) που κανει τα περισσοτερα κοψιματακια,δεν παιζει με τον πλειερ του Kodi,ουτε μεσω δικτυου ουτε μεσω σκληρου παρα μονο με τον εσωτερικο Media player.
δοκιμασα να αλλαξω ολες τις ρυθμισεις ηχου/εικονας,αλλαξα 3 καλωδια hdmi αλλα δεν αλλαξε κατι.
σκεφτομαι τον ενισχυτη(switch) μηπως κατι δεν περναει σωστα,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα εκτος και εαν εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του και δεν το θυμαμαι.
τι αλλο μπορει να φταιει..?

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

αφου ειδαμε οτι δεν ειναι προβλημα δικτυου αλλα του zidoo,ρωταω απο εδω.
συνοπτικα..

εχω καποια στιγμιαια κοψιματακια σε 2-3 βαρια Video(60-70Gb/4k/HDR/atmos).
εμφανιζονται ακριβως στα ιδια χρονικα σημεια,ειτε παιζω το ιδιο αρχειο απο δικτυο,ειτε απο usb 3.0 σκληρο δισκο.
το περιεργο ειναι στο coco(πχ που εχω εστιασει) που κανει τα περισσοτερα κοψιματακια,δεν παιζει με τον πλειερ του Kodi,ουτε μεσω δικτυου ουτε μεσω σκληρου παρα μονο με τον εσωτερικο Media player.
δοκιμασα να αλλαξω ολες τις ρυθμισεις ηχου/εικονας,αλλαξα 3 καλωδια hdmi αλλα δεν αλλαξε κατι.
σκεφτομαι τον ενισχυτη(switch) μηπως κατι δεν περναει σωστα,αλλα ποτε δεν ειχα θεμα εκτος και εαν εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις του και δεν το θυμαμαι.
τι αλλο μπορει να φταιει..?
Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα το έχεις με τον player του zdmc?
Αν ναι τότε νομίζω είναι θέμα kodi γιατί και στο himedia τα ίδια κάνει σε μερικά 4Κ. Με τον player του μηχανακιου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα το έχεις με τον player του zdmc?
Αν ναι τότε νομίζω είναι θέμα kodi γιατί και στο himedia τα ίδια κάνει σε μερικά 4Κ. Με τον player του μηχανακιου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

εχεις το συγκεκριμενο που αναφερω σε 4k atmos?
γιατι εγω το δοκιμασα σε remux αλλα και σε Br και κανει ακριβως τα ιδια.