Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το πατησα ειχε κολλησει το εκλεισα απο πισω το αναψα ξανα και μου εβγαλε το πρασινο android και ετσι μου ξεκολλησε.

Και τελικά το πήρε το update?
Πάντως τo music player είναι σε pro-alpha version.
Ramones του βάζεις, τη φάτσα του Michael Jackson σου πετάει, που έπαιζε πριν 5 τραγούδια.
Μουσική και στίχοι Ramones και φωτογραφία Michael Jackson.
Δεν παίζονται οι Κινέζοι...

Και τελικά το πήρε το update?
Πάντως τo music player είναι σε pro-alpha version.
Ramones του βάζεις, τη φάτσα του Michael Jackson σου πετάει, που έπαιζε πριν 5 τραγούδια.
Μουσική και στίχοι Ramones και φωτογραφία Michael Jackson.
Δεν παίζονται οι Κινέζοι...

Στο music player 3.0 αναφερεσαι?
Οντως τραγικη η beta εκδοση.

Ναι, στο Music Player 3.1.8 αναφέρομαι.
Η απόκριση και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τόσο άμεση όσο της 2.0.34, αλλά βαριέμαι να γυρνάω σε πίσω εκδόσεις.
Θα περιμένω να τελειοποιήσουν αυτή.

Εμενα κολλουσε ολο το συστημα οχι το music player δεν ακουω μουσικη απο το μηχανημα.

Αλλαξε εντελως και η σελιδα ip πληκτρολογησε στον υπολογιστη σου την ip του Zidoo να δεις εντελως διαφορετικη.

Eχει δει κανεις 3d ? Tα iso-full bd 3d τα παιζει αψογα ? Τους υποτιτλους τους δειχνει 3d η 2d ?

Ενώ είναι όντως πάρα πολύ καλό μηχάνημα στο S/W έχει πολλά προβλήματα που δεν βλέπω και να λύνονται.
Δεν είναι μόνο το music player που είναι αλλού ντ´ αλλού, και το Home theater 2.0 έχει πολλά προβλήματα, κυρίως στο σκανάρισμα.
Έμένα δεν μου βρίσκει ολόκληρες σειρές. Σε άλλες πάλι δεν βρίσκει κάποια επεισόδια κι όταν πάω να κάνω update-custom scan μου την εξαφανίζει εντελώς. Και σίγουρα δεν είναι επειδή είναι λάθος το format της συγκεκριμένης σειράς, όλες με τον ίδιο τρόπο τις καταχωρώ, με το ίδιο format με συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Άσε που δεν δουλεύει το custom scan σαν λειτουργία. Είτε scan all του πείς είτα custom scan αυτό θα τα σκανάρει όλα απ´ την αρχή.
Τώρα τελευταία μάλιστα, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, έτσι και πάει κάτι στραβά, πχ δεν "βλέπει" από μια σειρά την 3η σεζόν, αν κάνω custon scan και τικάρω τη συγκεκριμένη σειρά αυτό σκανάρει όλο το δίσκο απ´ την αρχή και τη συγκεκριμένη σειρά την τρώει η μαρμάγκα, την εξαφανίζει εντελώς.
Έχω χάσει τιυλάχιστον 3-4 ολόκληρες σειρές μ´ αυτό το τρόπο και δεν μπορεί να τις "ξαναδεί" με τίποτε. Μιλάω για σειρές που τις έβλεπε κανονικότατα, πχ The Man In The High Castle, αλλά δεν έβλεπε την 3η σεζόν που προστέθηκε πριν μια βδομάδα.
Κάνοντας custom scan, αντί να βρεί και την 3η σεζόν, μου εξαφάνισε εντελώς όλη τη σειρά.

ενα 3d iso το ανοιγω με τον ενσωματωμενο πλειερ,δεν καταλαβαινει οτι ειναι 3d,το δηλωνω εγω μεσα απο το μενου οτι ειναι 3d,
παιζει αλλα με κοψιματα.
το βαζω να παιξει με το Kodi,παιζει ομως μονο σε 2d.
πως μπορω να κανω το Kodi να παιξει σε 3d το Iso?

το ιδιο και σε δευτερο iso 3d..!!
αυτα τα κανει μεσω δικτυου απο Naserver(synology-smb).
απο σκληρο Usb 3.0 παει τρενο...
εχει καποια ρυθμιση το sylogy που πρεπει να κανω?

το ιδιο και σε δευτερο iso 3d..!!
αυτα τα κανει μεσω δικτυου απο Naserver(synology-smb).
απο σκληρο Usb 3.0 παει τρενο...
εχει καποια ρυθμιση το sylogy που πρεπει να κανω?

κανεις mount το image απο το synology;
αν όχι δοκίμασε το απο το file browser του synology, αν και δεν νομίζω να διορθωθει κάτι.
tools > mount virtual drive

τι εννοεις?
μεσα απο το περιβαλλον του kodi,το βλεπει κανονικα σαν ταινια,παταω,ξεκιναει και αρχιζει τα κομπιασματα σχεδον αμεσως.
εαν τρεξω το ιδιο αρχειο απο Usb 3.0 εξωτερικο,παει βουτηρο.
το πλειερ του kodi,δεν τα αναγνωριζει ως 3d.

Πανω που πριζωθηκα με το Χ9s μετα απο παρότρυνση του vadergr κ απο διαβασμα εδω μεσα, μπαινω στο Geekbuing κ δεν υπαρχει σε αποθεμα!
Τρελη τυχη!! Αναμονη για οταν το φερουν για να μπω κ γω στο "Ziddo club".
Αν καποιος εχει να προτεινει φυσικα αλλη σελιδα αγορας μπορει να πει αν το επιτρεπουν οι κανονισμοί.

Αξιζει η συγκριση του με το Zidoo Ζ9S.
Εψαξα εδω στα media players αλλα δε βρηκα καπου αναφορα στο συγκεκριμενο μοντελο.
Κ η διαφορα σε Amazon ειναι μολις στα 18-20

Βασικα μολις βρηκα την αναφορα σου κ τελειωσα με την παρουσιαση σου!
Μεγαλο διλημμα απο τη στιγμη που δεν εχω το X9S.

H εμπειρια χρησης ειναι παρεμφερής.
Διαλεξε το Z9S αν εκτιμας πολύ το ταχυτερο wifi, το φωτιζομενο remote και την αυξημενη συνδεσιμότητα.