Δεν έχω αέρινη κίνηση σαν του χορευτές του Bolsoy, θα έλεγα πως πάω μασίφ και κοπανάω στις γωνίες αλλά από εργαλεία πάω καλά (βιτσιόζος).
Καμιά φορά πιάνω κολλητήρι και παίζω με routers, smart home πράγματα, υπολογιστές κτλ αλλά όχι κάτι παρόμοιο.
Πρόσφατα πέρασα ένα καινούριο σκουπιδοφάγο αλλά αυτό ήταν χοντροδουλειά, με κάβουρες, κατσαβίδια και σωλήνες, δεν μετρά στο qualification.
Σίγουρα θα χρειαστώ ψιλό μυτοτσίμπιδο για κάτι κοπίλιες (arrest rings) που έχει και το ειδικό γράσο (που δεν τα έχω) αλλά προς το παρών εξασκώ την τέχνη της αυτοσυγκράτησης!
Όπως σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν το ξεκολλήσω, δεν θα ξέρω τι να κάνω μετά.
ΥΓ Μόλις κοίταξα την παραγγελία, είναι ακόμα Αθήνα στα χέρια της Γενικής ταχυδρομικής
ας κάνουμε το πιο απλό τότε..
βγάλε τον βραχίονα και στείλε τον σε μένα να τον φτιάξω.
την συσκευασία του να προσέξεις πολύ γιατί στις μεταφορικές υπάρχουν πολλοί κάφροι.
το ιδανικό θα ήταν να βρεις ξύλινο κουτί και να βάλεις κάποιο αφρολέξ για προστασία.
δεν χρειάζεται να βάλεις μέσα το αντίβαρο, όμως αν θες στείλε το headshell με την stanton για να της ρίξω μια ματιά..
φυσικά μπορείς να στείλεις και την νέα κεφαλή για να την σετάρω στο hs
επίσης μπορείς να βάλεις μέσα στο κουτί και το target light αν αυτό "χτυπάει" απότομα προς τα πάνω όταν πιέσεις το μικρό κουμπί του,
δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλεις ΚΑΙ τον άξονα για να τον λύσω/καθαρίσω/λαδώσω.
όλα τα πράγματα τυλιγμένα και προστατευμένα για να μην χτυπήσουν μεταξύ τους και μείνουν σημάδια....
ξέχασα τα πόδια του..
αν δεις "ραγάδες" και σκασίματα στο λάστιχο, στείλε τα για να τους περάσω μια 3Μ από πάνω
βασικά το μόνο που ΔΕΝ θα στείλεις , θα είναι (από κάτω προς τα πάνω) :
η λαστιχένια βάση του,
ο ενδιάμεσος συνθετικός πλίνθος
και το face plate με τα ηλεκτρονικά και τον Μ/Σ, αφού όμως αποσυνδέσεις την μεγάλη πλακέτα για να βγάλεις τον άξονα.