Με τη διαφορά τιμής στα.. 5 , γιατί να πάρει κάποιος την T300 RS και όχι την 500;
Πολύ καλό ακούγεται!
Αν αποδειχτεί αξιόπιστο, δεν το θεωρώ απίθανο να το φέρει κάποιο κατάστημα, μειώνοντας το κόστος αγοράς του στην Ευρώπη.
(Βρήκα έναν λόγο να ελπίζω, γιατί 500+ λίγο δύσκολο αυτή την στιγμή!)
Κανονικά δεν είναι συν 23%; Ή όχι;
Δηλαδή 430 ;
Είναι κι' άλλα, από τα λίγα που έμαθα (Google is your friend) θέλει και ο εκτελωνιστής τουλάχιστον μια 70άρα (εκτός αν το κάνεις μόνος σου :ripσυν διάφορα άλλα έξοδα (πχ που στο μεταφέρουν λέει από το αεροπλάνο στην αποθήκη και άλλα τέτοια...) πάμε στα 500+ :slapface:
Εχω παραγγειλει απο ebay και amazon (αμερικανικο). Μου υπολογισαν και πληρωσα εκ των προτερων για τελωνειο. Οταν ηρθε Ελλαδα ουτε που με ενοχλησαν για εκτελωνισμο...Ολα αυτα τα "εξοδα" ειναι εφευρεσεις ελληνικες και τις κανουν μονο τα κουριερ. Μαλιστα προσφατα ειχα παραγγειλει κατι απο Τουρκια (ξεχαστηκα) ευτυχως οχι πολυ ακριβο, αλλα ανω των 22 και προβλεπεται τελωνειο. 100 μου ελεγε η DHL θελει μονο ο εκτελωνιστης...συν τα ΦΠΑ, και ανω των 150 εχει και δασμους. Επισης για καθε βραδια που καθεται τελωνειο πληρωνεις κομιστρα αποθηκης...Ωραια τους λεω, μην μου το δινετε, κρατηστε το, μεγεια σας! Ψαχτειτε λοιπον πριν την αγορα, μην τους κανετε την χαρη, ειμαι σιγουρος οτι αφου το εχουν εφαρμοσει αυτο με τα ηλεκτρονικα τελη το ebay και amazon, σιγουρα θα υπαρχει τροπος να γινεται και σε αλλες περιπτωσεις.
In Aris we trust!!!
Χαιρετω την παρεα,φοβερο το τιμονι,να μην ξερω καλα γαλλικα....
Αν γινει κατι σε ομαδικη παραγγελια ειμαι μεσα!
εχει ακουστει αν θα βγει κανενα οικονομικο τιμονι με αναδραση για το Ps4 ?
Πως στο καλο θα παιξουμε το cars ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.