Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Λογω της 'τρελλης' ζητησης που εχει η Thrustmaster T300RS (λογικο, λογω και της ποιοτητας της αλλα της ελλειψης ανταγωνισμου),
η αγορα εχει στεγνωσει !
Βεβαιως, σε καποια καταστηματα της Ευρωπης, πιθανον να υπαρχουν καποια κομματια.
Ακομα και η ιδια η εταιρεια εχει ... ξεμεινει ! http://shop.thrustmaster.com/en_gb/t300-rs.html
Διαβαζω ομως , οτι απο αρχες Ιουνιου ( 3 ) θα αρχισει παλι η τροφοδοσια της αγορας.
Εγω παντως ηδη την παρηγγειλα. Να δω ... πότε θα φτασει στην πορτα του σπιτιου μου ! LOL

Review για το πολύ καλό (το έχω και το προτείνω με κλειστά τα μάτια:firstprize:) Fanatec ClubSport SQ Shifter 1.5 - το μόνο μείον του η τιμή του, φυσικά!

CSS-SQ_01.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Logitech G29 – Για κονσόλες μόνο - και τιμή στα 189 ?

flereinformationerlogitechs_1461534_650x-638x506.jpg

Μεχρι να υπαρξουν επισημες ανακοινωσεις και η επισημη παρουσιαση της G29 απο την ιδια την LOGITECH,
ολα τα links που αναφερονται στο θεμα αυτο, απλως ανακυκλωνουν τις φημες και τους ευσεβεις ποθους των υποψηφιων χρηστων.
Βεβαιως και ειναι χρησιμα για να παρουμε μια πρωτη εικονα του προιοντος, αλλα μπορει καλλιστα να ειναι κοντα οσον και μακρια απο την πραγματικοτητα.
Ας περιμενουμε την ελευση του προιοντος και τα πρωτα test, για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε και ποσο καλο τελικως θα αποδειχθει.
Μεχρι τοτε θα ακουσουμε και θα διαβασουμε ... πολλα ακομη !
Υπομονη !

Οπως φαινεται, η προσθηκη της G29 στο παραπανω site της amazon ηταν λιγο ... βιαστικη,
αφου λιγο αργοτερα το προιον διεγραφη απο τον καταλογο της.
Οποιος προλαβε ... το ειδε !
LOL Αραγε..., δακτυλος της Logitech ειναι η αιτια γι'αυτο ?

Απάντηση: Re: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Οπως φαινεται, η προσθηκη της G29 στο παραπανω site της amazon ηταν λιγο ... βιαστικη,
αφου λιγο αργοτερα το προιον διεγραφη απο τον καταλογο της.
Οποιος προλαβε ... το ειδε !
LOL Αραγε..., δακτυλος της Logitech ειναι η αιτια γι'αυτο ?

Με τέτοια τιμή πάντως δεν θα είχε καμιά ελπίδα μπροστά στην Τ300...

Αναφέρει πουθενά αν έχει 350mm τιμόνι ή μεγαλύτερο από την g27?

Σε καμιά περίπτωση! Ούτε καν 300...

Αρη μηπως βιαζεσαι λιγακι; Η T300 απ οσο ξερω και εχω διαβασει, εχει αστεια πεταλιερα για τα λεφτα της. Ακουω πως ειναι στα κυβικα της πεταλιερας της Driving Force GT. Επισης η νεα Logitech (αν βγει), θα εχει μικροτερη διαμετρο απο το τιμονι της προηγουμενης; Γιατι να συμβει αυτο;

αστεια δεν ειναι η πεταλιερα , απλα δεν ειναι κουρυφαια (εφαμιλλη του τιμονιου).

Ειναι καλυτερη απο της DFGT και αν θες μπορεις να πας σε καλυτερη πεταλιερα της εταιρειας (εγω προσωπικα δεν το βρισκω απαραιτητο, με ενα μικρο mod ειναι μια χαρα.)

Last edited:
Απάντηση: Re: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Αρη μηπως βιαζεσαι λιγακι; Η T300 απ οσο ξερω και εχω διαβασει, εχει αστεια πεταλιερα για τα λεφτα της. Ακουω πως ειναι στα κυβικα της πεταλιερας της Driving Force GT. Επισης η νεα Logitech (αν βγει), θα εχει μικροτερη διαμετρο απο το τιμονι της προηγουμενης; Γιατι να συμβει αυτο;

Τα παραπάνω τα έγραψα γιατί απ' ότι φαίνεται η στεφάνη του G29 μοιάζει με της G27 και της DFGT οι οποίες είναι 270 mm. H G29 δεν θα έχει ενσωματωμένο επιλογέα ταχυτήτων (στο πακέτο) και από αυτά που ακούγονται (πάντα) θα έχει τα "σωθικά" της G27. H T300 από την άλλη συγκρίνεται στη ποιότητα με πολύ ακριβότερες τιμονιέρες όπως η CSW της Fanatec οπότε τα 400 της G29 μου φάνηκαν πολλά μπροστά στα 320 (περίπου) της Τ300!

αστεια δεν ειναι η πεταλιερα , απλα δεν ειναι κουρυφαια (εφαμιλλη του τιμονιου).

Ειναι καλυτερη απο της DFGT και αν θες μπορεις να πας σε καλυτερη πεταλιερα της εταιρειας (εγω προσωπικα δεν το βρισκω απαραιτητο, με ενα μικρο mod ειναι μια χαρα.)

Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τα παραπανω

The Amazon product page featuring the initial photo’s of the G29 was rapidly deleted. However, the product description revealed a price of 189 and included the following features list.

G29 Driving Force is the definitive sim racing hardware for the latest PlayStation 4, PlayStation 3 and PC titles.
Feature dual-motor force feedback and helical gearing for quiet, smooth steering.
Stainless steel paddle shifters and RPM/Shift indicator LEDs help you make crisp, fluid gear transitions without taking your eyes off the track.
The separate pedal unit gives you natural, responsive control with a nonlinear brake pedal.
Driving Force is built for comfort and durability with hand-stitched leather and stainless steel components.
Built-in clamps and bolt points allow the wheel to be mounted securely to a table or racing rig, minimizing shifting or wobbling during aggressive manoeuvres.

Ok με 189 είναι ανταγωνιστική!

post-42672-0-26356000-1433921510.jpg

18624330526_d1e2131f0e_o.jpg

18652929501_749b4389e2_o.jpg

(Το ίδιο εσωτερικό βλέπω με τη G27 - με διαφορετικό περιτύλιγμα)

Μιλωντας για 189 , φοβαμαι οτι κανεις το ιδιο λαθος στο οποιο αναφερθηκαμε εχθες.
Ανακυκλωνεις κατι που διαβασες σε καποιο site, αρχιζεις να το υιοθετεις και μετα ... ( οταν σε λιγες ημερες ολα θα ερθουν στο φως ) ,
... η αληθεια δεν θα σου αρεσει καθολου.
Στον αντιποδα, θα ελεγε καποιος οτι ειδαμε και την τιμη των 400 . Τι θα ισχυσει αραγε ?

Μα, για να σκεφθουμε λιγο. Μονο 189 ? Ειναι δυνατον ?

Ας δουμε λιγο με τι εχουμε να κανουμε. Ενα νεο προιον της Logitech για το PS4.
Νεο ? Οχι ακριβως. Αφου οπως ορθα παρατηρεις, η χελωνα και τα 'εντοσθια' της φαινεται να ειναι τα ιδια με της G27. Το ιδιο και η πενταλιερα.
Oμως το τιμονι ειναι τελειως ..'νεο' ! Νεα σχεδιαση, νεα buttons και ο περιστροφικος διακοπτης απο την DFGT.
Αυτα για να κατασκευαστουν απο μια εταιρεια, χρειαζονται νεα σχεδια, νεα καλουπια, νεες πλακετες κλπ
... και ολα αυτα σημαινουν ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ! συν το κοστος του 'NEW product in the market' που ερχεται να καλυψει την .. νεα κονσολα.
Η τιμη της G27 στο επισημο site της εταιρειας ( http://gaming.logitech.com/en-roeu/gaming-controllers ) ειναι σημερα, 349 .
Εγω, με αυτην την τιμη ως τιμη αναφορας, θα τολμουσα να πω, πως δεν περιμενω να δω την G29 σε χαμηλοτερη τιμη, ισως και 400 ( ΝΑΙ ! ακομα και χωρις να περιλαμβανεται shifter στο πακετο ).
ΜΑΚΑΡΙ να διαψευσθω.
Επισης, εκει στην LOGITECH, σιγουρα εχουν στραμμενη την προσοχη τους και στον ανταγωνισμο ( λεγε με Τ300RS ), που κοστιζει ... ( http://shop.thrustmaster.com/en_gb/t300-rs.html ) 300 GBP ή 420 .
Και βεβαια, η Τ300RS δεν εχει στην τιμη αυτη, την καλη πενταλιερα ( δηλ. την Τ3PA ) που αντιθετως εχει η G29 ( οπως φαινεται απο τις φωτο).
Αλλα.... Κυριακη, κοντη γιορτη ! Σε λιγο καιρο θα τα ξερουμε ολα.
Ας ειμαστε επιφυλακτικοι μεχρι τοτε.

@oldbuteffective - σωστός και εμπεριστατωμένος πάντα (χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλιά σου) - με παρεξήγησες, μια παρατήρηση ήθελα να κάνω μόνο αλλά μάλλον δεν το έγραψα σωστά: "Ok με 189 είναι ανταγωνιστική!" έπρεπε να γράψω Ok με 189 θα ήταν ανταγωνιστική!
Δεν έχει φυσικά νόημα να μιλάμε για ένα προϊόν για το οποίο δεν έχει ακόμα, επίσημα, τίποτα ανακοινωθεί! Αλλά να! σαν μικρά παιδιά μας αρέσει να συζητάμε και να φανταζόμαστε τα μελλοντικά "παιχνίδια" μας! :a0210: Πιστεύω συμφωνείς!

Να και κάτι ωραίο για τους φίλους της F1 (άσχετο με το νήμα:slapface:)

Re: Απάντηση: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

[/COLOR]Να και κάτι ωραίο για τους φίλους της F1 (άσχετο με το νήμα:slapface:)

nice one ΤΝΧ!!!

Αγαπητε μου φιλε,
το παραπανω post μου, ουδολως υπεκρυπτε καποια δηκτικη διαθεση μου προς το προσωπο σου. Γιατι αλλωστε ?
Απλως, με αφορμη την αναφορα σου στο συγκεκριμενο κοστος, μου 'βγηκε' αυθορμητα, να γραψω τα παραπανω.
Σκεφτομαι, οτι αυτος που αρχικως και αβασιμως (πιθανοτατα) ανεγραψε την τιμη των 189 , μαλλον θα γελα τωρα αν εχει αντιληφθει οτι αυτη αναπαραγεται σε διαφορα sites και forums ( ως εαν να ειναι και η πραγματικη) σε ολον τον κοσμο μεσω της ευελιξιας που παρεχει το internet.
Και μπορει να μην κατανοουν ολοι οι επισκεπτες αυτου του forum, οτι απλως προκειται για μια ... φημολογια.
Γιατι εγω, σκεπτομαι εκεινο το νεαρο παιδι των 15-20 χρονων, που διαβαζοντας τυχαια τα παραπανω,
θα αρχισει το 'ψηστηρι' στους γονεις του, πιστευοντας οτι κοστιζει πραγματι 'τοσο' και θα διεκδικει την αγορα της τιμονιερα του, μολις αυτη 'σκασει' μυτη στην αγορα !
Αν ομως τελικα κοστιζει ... 350 - 400 , η απογοητευση και η πικρα του θα του κοστισει ακριβοτερα, αφου μαλλον δεν θα μπορεσει ποτε να βαλει τα χερια του επανω της.
Και επειδη ..., στα 55 χρονια μου σημερα, δεν μπορω να μην σκεπτομαι σαν ... 'μπαμπας',
προτεινα να ριξουμε λιγο τους τονους, για να μην εχουμε .. κλαματα ! LOL