Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος
Και όχι μόνο τα αδέσποτα: Η οικογένεια της γυναίκας μου είχε ένα σκύλο τον οποίο είχαν μεγαλώσει απο κουτάβι, τον είχαν πάρει λίγων εβδομάδων στο σπίτι. Σε αυτές τις λίγες εβδομάδες που έμεινε στο σπίτι που γεννήθηκε πρόλαβε να αναπτύξει μια απίστευτη φοβία για τα παιδικά τρίκυκλα! Όποτε έβλεπε νήπιο να κάνει ποδήλατο σε τρίκυκλο εξαγριωνόταν, γινόταν θηρίο ανήμερο! Κατά τα άλλα βέβαια ήταν εντελώς ήμερος και άκακος.
Πιστεύω οτι κάνεις μεγάλο λάθος. Τα αδέσποτα συνήθως είναι πιο επικίνδυνα απο τα μεγαλωμένα στο εκτροφείο ή στο σπίτι, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι εμπειρίες έχουν αποκτήσει ζώντας στερημένα κυνηγημένα και κακομεταχειρισμένα. Αν πχ. έχει φάει ξύλο με σκουπόξυλο όταν ήταν μικρό, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει όταν δει την νοικοκυρά με την σκούπα στο χέρι... κλπ...
Οσο για το σημερινό περιστατικό, κρίμα για το μωρό. Καμμιά λύπη δεν έχω για τους γονείς.
Και όχι μόνο τα αδέσποτα: Η οικογένεια της γυναίκας μου είχε ένα σκύλο τον οποίο είχαν μεγαλώσει απο κουτάβι, τον είχαν πάρει λίγων εβδομάδων στο σπίτι. Σε αυτές τις λίγες εβδομάδες που έμεινε στο σπίτι που γεννήθηκε πρόλαβε να αναπτύξει μια απίστευτη φοβία για τα παιδικά τρίκυκλα! Όποτε έβλεπε νήπιο να κάνει ποδήλατο σε τρίκυκλο εξαγριωνόταν, γινόταν θηρίο ανήμερο! Κατά τα άλλα βέβαια ήταν εντελώς ήμερος και άκακος.