tatiana
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος
"See, how she leans her cheek upon her hand! O that I were a glove upon that hand, that I might touch that cheek!" Romeo and Juliet Quote (Act II, Sc. II)
Και μετά.....αγάπη μου σιδέρωσε τα πουκάμισα.....
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”
Δεν θέλω απλά να περνάω τη ζωή μου σα θεατής (ας το γυρίσουμε στο προσωπικό τώρα)
Για μένα έρωτας είναι αυτό το συναίσθημα που κάνει όλη σου την καθημερινότητα να αστράφτει από χρώματα, αυτό που σου σκίζει το στήθος σε χίλια κομμάτια, αυτό που σε κάνει να γελάς και να κλαις με όλη σου τη δύναμη.......αυτό που ξέρεις ότι δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα αλλά......αλλά το θες γιατί για όσο κρατάει δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το οποίο να συγκρίνεται μαζί του και δεν υπάρχει λόγος να περάσει τη ζωή σου χωρίς αυτό.
Να κάνεις το ταξίδι και να μην έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει βαθιά........δεν έχει νόημα...για μένα.
Δεν κάνουμε λάθη όταν ερωτευόμαστε τους λάθος ανθρώπους γιατί ο έρωτας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ!
Το πιάτο ζεστό φαί κτλ κτλ....ξαναλέω αυτά είναι πράγματα τα οποία κάνεις για ΟΠΟΙΟΝ και να αγαπάς...όχι μόνο για το αντικείμενο του πόθου και του έρωτά σου...
Εκείνο το άτομο...σε ολοκληρώνει.
Αλλα αν δεν το έχεις ζήσει αυτο ....τότε συζητάς για το καπάκι......
Photis said:Η Ιουλιέτα μια χαρά θα του τα σιδερωνε και θα του έφτιαχνε και τα κολάρα. Γι αυτό αυτοκτόνησε άλλωστε. Γιατί της στέρησαν την ευκαιρία να τον αγαπήσει. Ο Έρωτας δεν είναι κάτι τόσο άυλο όσο το παρουσιάζεις. Δεν είναι ένα αίσθημα που υπάρχει μόνο σε ειδικες συθήκες πιεσης και θερμοκρασίας. Είναι κάτι για το οποίο παλεύεις καθημερινά. Και εκτός από γλυκόλογα, χαδια και φιλιά έχει και καθάρισμα της τουαλέτας και πλύσιμο των πιάτων και σιδέρωμα των ρούχων. Αλλιώς απλά ονειρεύεσαι τον έρωτα δεν τον ζεις. Και το ότι αγαπούμε κατά καιρούς τους λάθος ανθρώπους έχει να κάνει με το ότι ακριβώς στη ζωή μας κάνουμε λάθη. Δεν κάνουμε λάθη στα όνειρα πόσο μάλλον όταν τα πλάθουμε εμείς στο κεφάλι μας.
Ένα ζεστό πιάτο φαί και ένα χαμόγελο από τη σύντροφό που περιμένει να σχολάσεις για να φάτε μαζί είναι έρωτας. Όπως έρωτας είναι το να ξεπατώνεσαι στη δουλειά για να πάρεις καμιά υπερωρία παραπάνω και να της πάρεις το κολιέ που είχατε δει στη βιτρίνα και σας φάνηκε πολύ ακριβό, την τελευταία φορά που βγήκατε βόλτα. Δεν είναι τόσο η ίδια η πράξη αλλά το κίνητρο που μετράει και κρατά την φλόγα αναμμένη.
"See, how she leans her cheek upon her hand! O that I were a glove upon that hand, that I might touch that cheek!" Romeo and Juliet Quote (Act II, Sc. II)
Και μετά.....αγάπη μου σιδέρωσε τα πουκάμισα.....
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”
Δεν θέλω απλά να περνάω τη ζωή μου σα θεατής (ας το γυρίσουμε στο προσωπικό τώρα)
Για μένα έρωτας είναι αυτό το συναίσθημα που κάνει όλη σου την καθημερινότητα να αστράφτει από χρώματα, αυτό που σου σκίζει το στήθος σε χίλια κομμάτια, αυτό που σε κάνει να γελάς και να κλαις με όλη σου τη δύναμη.......αυτό που ξέρεις ότι δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα αλλά......αλλά το θες γιατί για όσο κρατάει δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το οποίο να συγκρίνεται μαζί του και δεν υπάρχει λόγος να περάσει τη ζωή σου χωρίς αυτό.
Να κάνεις το ταξίδι και να μην έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει βαθιά........δεν έχει νόημα...για μένα.
Δεν κάνουμε λάθη όταν ερωτευόμαστε τους λάθος ανθρώπους γιατί ο έρωτας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ!
Το πιάτο ζεστό φαί κτλ κτλ....ξαναλέω αυτά είναι πράγματα τα οποία κάνεις για ΟΠΟΙΟΝ και να αγαπάς...όχι μόνο για το αντικείμενο του πόθου και του έρωτά σου...
Εκείνο το άτομο...σε ολοκληρώνει.
Αλλα αν δεν το έχεις ζήσει αυτο ....τότε συζητάς για το καπάκι......