Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος
Σπύρος Σούρλας said:
Το προνόμιο στον πόνο ή τήν χαρά δεν ειναι κανενός.Και προσωπικά γινομαι πολύ καχύποπτος σε οσους προβάλλουν το πόσο πόνεσαν στην ζωή τους-και πιστεψτε με σεβομαι τον ανθρώπινο πόνο πολύ,αρκεί να μην γινεται αυτοσκοπός,και προμετωπίδα-.
Κατανοώ τίς διαφορές αντιλήψεων που μπορεί να υπάρχουν λογω διαφοράς ηλικίας-και ειναι απολύτως απαραίτητες-αλλά το ονειρικό τής ζωής βρισκεται στην πραγματικότητα της και οχι στο κυνηγι τού ανέφικτου.Αλλως τε εμείς καθορίζουμε το ανέφικτο,με σκοπό στο τέλος να κλαιμε για την ´ατυχία μας´
Υ.γ
Απο μιά παραξενιά τής φυσης δεν εχουν ακόμα ασπρίσει τα μαλλιά μου.!!!!
Το ονειρικό και η πραγματικότητα δεν έχουν θέση στην ίδια πρόταση. Το ονειρικό της ζωής ανήκει στην μοναδική ικανότητα του ανθρώπου για τα ωραιότερα όνειρα και τους πιο φρικοτύς εφιάλτες.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις στηρίζει....προβάλεις επάνω μου στερεότυπα για να κατανοήσεις κάτι το οποίο πίστεψέ με αδυνατείς. Give it up. Δεν επιτρέπω να με αναλύσει κανείς. Τις απόψεις μου λέω. Όσο ´ανώριμες' , 'ανεδαφικές', 'προνομιούχες', 'κακομαθημένες' αυτή είμαι εγώ. Και δεν προτίθεμαι να κριθώ δημόσια σε ένα forum.
“In the name of the best within you,
do not sacrifice this world to those who are its worst.
In the name of the values that keep you alive,
do not let your vision of man be distorted by the ugly, the cowardly,
the mindless in those who have never achieved his title.
Do not lose your knowledge that man's proper estate is an upright posture,
an intransigent mind and a step that travels unlimited roads.
Do not let your fire go out,
spark by irreplaceable spark,
in the hopeless swamps of the approximate,
the not-quite, the not-yet, the not-at-all.
Do not let the hero in your soul perish,
in lonely frustration for the life you deserved,
but have never been able to reach.
Check your road and the nature of your battle.
The world you desired can be won, it exists, it is real, it is possible, it's yours.”
Ayn Rand