Zoom στο σκότος

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Τσάκωνας Βασίλης said:
Ο καλύτερος τρόπος για να κοιμηθείς μετά από υπερένταση είναι να προσπαθήσεις να μείνεις ξύπνια.Try it!

Όπως βλέπεις με μένα δουλευει ανάποδα.......γμτ!!!!:bang:

tatiana said:
Να με λες :) I like too:)

Δυστυχώς εγώ είμαι πολύ ειλικρινής από την αρχή το δείχνω.....απλά μου συμβαίνει σπάνια

Tati (:Banane0: ) επειδή και εγώ συμπάσχω απείρως πιστεύω ότι αυτό σε τιμάει ιδιαίτερα και ότι αυτός που είναι ειλικρινής είναι εντάξει με τον εαυτό του πάνω απ' όλα και δεν κοροϊδεύει κανέναν. Tώρα η αμυντική υπόθεση του καθενός φυσικά πρέπει ανάλογα με τις εμπειρίες του να έχει καλλιεργηθεί γιατί τα πράγματα δεν είναι πολλές φορές όπως φαίνονται δυστυχώς.
Σπάνια υποθέτω ότι σου συμβαίνει γιατί δεν στο βγάζει ο άλλος, πράγμα εντελώς σημαντικό. Aν δεν σου βγαίνει κάτι, με το ζόρι δεν γίνεται...
Για εμάς τα αγοράκια να δείς πόσο πιό δύσκολα είναι όταν θες ουσία...

MHTΣ said:
Tati (:Banane0: ) επειδή και εγώ συμπάσχω απείρως πιστεύω ότι αυτό σε τιμάει ιδιαίτερα και ότι αυτός που είναι ειλικρινής είναι εντάξει με τον εαυτό του πάνω απ' όλα και δεν κοροϊδεύει κανέναν. Tώρα η αμυντική υπόθεση του καθενός φυσικά πρέπει ανάλογα με τις εμπειρίες του να έχει καλλιεργηθεί γιατί τα πράγματα δεν είναι πολλές φορές όπως φαίνονται δυστυχώς.
Σπάνια υποθέτω ότι σου συμβαίνει γιατί δεν στο βγάζει ο άλλος, πράγμα εντελώς σημαντικό. Aν δεν σου βγαίνει κάτι, με το ζόρι δεν γίνεται...
Για εμάς τα αγοράκια να δείς πόσο πιό δύσκολα είναι όταν θες ουσία...

Ναι αλλά έτσι πληγώνεσαι και απείρως περισσότερο...το να αφήσεις τον εαυτό σου ανοιχτό στον άλλο και να του πεις εδώ είμαι για σένα , χτύπα με αν θέλεις το αντέχω και σου επιτρέπω να με βλέπεις τόσο ευάλωτη γιατί πιστεύω ότι μπορώ να σε αγαπήσω και να αγαπηθώ από σένα......δεν υπάρχει μεγαλύτερο άνοιγμα του εαυτού σου και μεγαλύτερος κίνδυνος......

Για όλους είναι δύσκολο όταν θέλεις ουσία (ότι σημαίνει για τον καθένα)

tatiana said:
Ακούω Enigma & Sacred Spirits......πολύ που νυστάζω.......
Πολύ καλές επιλογές!!!
Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο το μυαλουδάκι σου... Eγώ το παθαίνω αυτό όταν είμαι στην τσίτα. Think beautiful thoughts... Σκέψου πού θα πας διακοπές και πόσο ωραία θα είναι...

tatiana said:
Ναι αλλά έτσι πληγώνεσαι και απείρως περισσότερο...το να αφήσεις τον εαυτό σου ανοιχτό στον άλλο και να του πεις εδώ είμαι για σένα , χτύπα με αν θέλεις το αντέχω και σου επιτρέπω να με βλέπεις τόσο ευάλωτη γιατί πιστεύω ότι μπορώ να σε αγαπήσω και να αγαπηθώ από σένα......δεν υπάρχει μεγαλύτερο άνοιγμα του εαυτού σου και μεγαλύτερος κίνδυνος......

Για όλους είναι δύσκολο όταν θέλεις ουσία (ότι σημαίνει για τον καθένα)

Σίγουρα είναι πιό επικίνδυνο. Δεν είναι λύση να είσαι εντελώς ανοιχτή/ος από την αρχή. Eίναι tragic! Γι' αυτό η εμπειριά, σου μαθαίνει να είσαι «διπλωμάτης» με την καλή έννοια πάντα.

Tώρα για την ουσία εγώ πιστεύω ότι μια είναι η πραγματική για όλους...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Κυριε Σουρλα, Σπυρο δεν θα μπορουσα να βρω πιο ευστοχες αναλυσεις στα γραφομενα σου..

Ειναι μαλλον η φυση του επαγγελματος σου, και η εμπειρια της ιδιας σου της ζωης.

Απλα καποιοι ισως δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα, της αναλυσης της πραγματικης ζωης, διοτι δεν εχουν φτασει εως εκει.....

Βασίλη ,πρωτα ειναι αυτά πού έχω ζησει.Το οτι ασχολούμαι και με ζευγαρια 15 χρονια τωρα, ειναι δευτερευων,αλλά αυτό που εμαθα ειναι οτι το μετρο του καθενός ειναι διαφορετικό και κανενας ,μα κανενας δεν μπορεί να ζησει την ζωη του άλλου ή να την επιβάλλει.Απλά οταν διαβαζω για την ´αναζήτηση τού τέλειου´σκεφτομαι οτι ειναι ο ευκολώτερος δρόμος για την δυστυχία και την μοναξιά.Στο forum αποφευγω να χρησιμοποιω την επαγγελματική μου ιδιότητα γιατι η συμμετοχή μου γινεται αυστηρα και μονον για λογους προσωπικής ευχαρίστησης.Μια φορά μονον ειχα γραψει στο ΑVFORUM στο θεμα των εξωασυλιακών ψυχιατρικών δομών και για τα ναρκωτικά,σαν επαγγελματίας με σκοπό την ενημέρωση .Ομως εδώ υπάρχουν ανθρωποι αδεσμευτοι ,που αν μεινουν ορισμενα πραγματα αναπάντητα φοβαμαι οτι θα μεινουν στο κυνήγι της χιμαιρας.Ο γαμος σαφως και δεν ειναι ευκολο πραγμα-και εγω εχω εναν αποτυχημενο πισω μου και εναν πολύ ικανοποιητικό δευτερο-αλλά δεν εχω να προτείνω κατι καλυτερο σε αντικατάσταση του.Ο ανθρωπος εχει αναγκη την συντροφικότητα πανω απ´ολα.Ασφαλώς και το παθος εχει αξία αλλα στην διαρκεια, η συντροφικότητα και η εκτιμηση-και να σου αρεσει ο αλλος ασφαλώς-ειναι αυτά που κρίνουν τον αγώνα.Και τα παιδιά ειναι απαραίτητα στην ολοκλήρωση τού εαυτού,και τού συντρόφου μας.Ομως ο κοσμος φοβαται πολύ πιά την δεσμευση και καλύπτεται πίσω απο την αναζήτηση τού ´τελειου´.

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Πολύ ωραία κουβέντα.
Όλες οι προσεγγίσεις είναι ενδιαφέρουσες και θα έλεγα πως κρύβουν υγεία.
Ο στόχος κοινός. Οι δρόμοι διαφορετικοί.
Υπάρχουν πιο ρεαλιστικές απόψεις και άλλες λίγο πιο υπερβατικές.
Η διαφορά των παντρεμένων με τους ελεύθερους είναι εμφανής.
Όταν έχεις αναλάβει υποχρεώσεις οι ζαρτιέρες δεν είναι η πρώτη σου επιλογή.
Αλλά και οι ρόμπες οι ξεκούμπωτες είναι και αυτές άκρως ερεθιστικές.
Όταν είσαι ελεύθερος μέχρι και κηροπήγιο πάρτυ ετοιμάζεις. Αλλά και το τσούξιμο μπορεί να το βαρεθείς κάποια στιγμή.
Είμαστε διαφορετικοί. Η φλόγα της Τατιάνας μπορεί για μένα να είναι πυρκαγιά. Και η φλόγα η δική μου να είναι σπίθα για τον Σπυράκο.
Άρα όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σωστές.
Εξάλλου τις περισσότερες φορές καταλήγουμε με αυτόν που μας αξίζει.
Νομίζω πως έχουμε κάνει zoυμ στο ημίφως. Δεν έχω διακρίνει κανένα σκοτάδι.
Αλλά μία μέρα πριν φύγω για διακοπές δεν...

Το γεγονός ότι όλοι οι φίλοι και φίλες που έγραψαν συμμετέχουν στην έκθεση είναι πολύ όμορφο.

Το να εκτίθεσαι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.´

Το πάω λίγο πιο πέρα.
Έχετε αναρωτηθεί ποιοί είστε; Tι προσφέρετε εσείς στη σχέση; Πως σας βλέπει μετά από κάποιο διάστημα; Γιατί είναι μαζί σας;
Tην ρωτήσατε ποτέ;
Έχετε το θάρρος μιας αληθινής αυτοκριτικής;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που την/τον επιβραβευσατε;
Γιατί είστε μαζί της/του;
Μήπως και αυτός/αυτή έχει συμβιβαστεί; Eάν σας το έλεγε θα το αντέχατe;
Εάν σας έλεγε πως ναι δεν είμαι πλέον ερωτευμένη/ος μαζί σου αλλά σε αγαπάω. Ας κυλήσει έτσι. Θα το δεχόσασταν;

Eπειδή πρόσφατα μπήκα σε αυτή τη διαδικασία κατάλαβα χωρίς να είμαι και τρελά σκληρός με μένα, πόσο άχρηστα ικανός είμαι.
H πρώτη πρόταση της αυτοκριτικής μου.

Τζιμάκο καιρός για δύο βρέ.Αντε γιατί θα σε φαει το τσούξιμο και εισαι και απο τα καλύτερα παιδιά.Γυρνα απο τις διακοπές και τα λέμε.:ernaehrung004:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Το πάω λίγο πιο πέρα.
Έχετε αναρωτηθεί ποιοί είστε; Tι προσφέρετε εσείς στη σχέση; Πως σας βλέπει μετά από κάποιο διάστημα; Γιατί είναι μαζί σας;
Tην ρωτήσατε ποτέ;
Έχετε το θάρρος μιας αληθινής αυτοκριτικής;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που την/τον επιβραβευσατε;
Γιατί είστε μαζί της/του;
Μήπως και αυτός/αυτή έχει συμβιβαστεί; Eάν σας το έλεγε θα το αντέχατe;
Εάν σας έλεγε πως ναι δεν είμαι πλέον ερωτευμένη/ος μαζί σου αλλά σε αγαπάω. Ας κυλήσει έτσι. Θα το δεχόσασταν;

Όλα πάρα πολύ καλά ερωτήματα!!! Eίναι πολύ σημαντικό να έχουμε γνωρίσει τον εαυτό μας και να ξέρουμε αλλά και να μπορούμε να δεχτούμε κάποια καλά και άσχημα χαρακτηριστικά μας και φυσικά πάντα να προσπαθούμε μόνοι μας ή με την βοήθεια άλλων να βελτιωνόμαστε!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Με κολακεύεις.......επίσης δεν καταλαβαίνεις ούτε το ένα εκατοστό από όσα λέω οπότε παραιτούμαι...άκου βίπερ....έλεος όμως!-bye-

P.S. Ναι ενήλικο επίπεδο....

Το προνόμιο στον πόνο ή τήν χαρά δεν ειναι κανενός.Και προσωπικά γινομαι πολύ καχύποπτος σε οσους προβάλλουν το πόσο πόνεσαν στην ζωή τους-και πιστεψτε με σεβομαι τον ανθρώπινο πόνο πολύ,αρκεί να μην γινεται αυτοσκοπός,και προμετωπίδα-.
Κατανοώ τίς διαφορές αντιλήψεων που μπορεί να υπάρχουν λογω διαφοράς ηλικίας-και ειναι απολύτως απαραίτητες-αλλά το ονειρικό τής ζωής βρισκεται στην πραγματικότητα της και οχι στο κυνηγι τού ανέφικτου.Αλλως τε εμείς καθορίζουμε το ανέφικτο,με σκοπό στο τέλος να κλαιμε για την ´ατυχία μας´
Υ.γ
Απο μιά παραξενιά τής φυσης δεν εχουν ακόμα ασπρίσει τα μαλλιά μου.!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Σπύρος Σούρλας said:
Το προνόμιο στον πόνο ή τήν χαρά δεν ειναι κανενός.Και προσωπικά γινομαι πολύ καχύποπτος σε οσους προβάλλουν το πόσο πόνεσαν στην ζωή τους-και πιστεψτε με σεβομαι τον ανθρώπινο πόνο πολύ,αρκεί να μην γινεται αυτοσκοπός,και προμετωπίδα-.
Κατανοώ τίς διαφορές αντιλήψεων που μπορεί να υπάρχουν λογω διαφοράς ηλικίας-και ειναι απολύτως απαραίτητες-αλλά το ονειρικό τής ζωής βρισκεται στην πραγματικότητα της και οχι στο κυνηγι τού ανέφικτου.Αλλως τε εμείς καθορίζουμε το ανέφικτο,με σκοπό στο τέλος να κλαιμε για την ´ατυχία μας´
Υ.γ
Απο μιά παραξενιά τής φυσης δεν εχουν ακόμα ασπρίσει τα μαλλιά μου.!!!!

Το ονειρικό και η πραγματικότητα δεν έχουν θέση στην ίδια πρόταση. Το ονειρικό της ζωής ανήκει στην μοναδική ικανότητα του ανθρώπου για τα ωραιότερα όνειρα και τους πιο φρικοτύς εφιάλτες.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις στηρίζει....προβάλεις επάνω μου στερεότυπα για να κατανοήσεις κάτι το οποίο πίστεψέ με αδυνατείς. Give it up. Δεν επιτρέπω να με αναλύσει κανείς. Τις απόψεις μου λέω. Όσο ´ανώριμες' , 'ανεδαφικές', 'προνομιούχες', 'κακομαθημένες' αυτή είμαι εγώ. Και δεν προτίθεμαι να κριθώ δημόσια σε ένα forum.

“In the name of the best within you,
do not sacrifice this world to those who are its worst.

In the name of the values that keep you alive,
do not let your vision of man be distorted by the ugly, the cowardly,
the mindless in those who have never achieved his title.

Do not lose your knowledge that man's proper estate is an upright posture,
an intransigent mind and a step that travels unlimited roads.

Do not let your fire go out,
spark by irreplaceable spark,
in the hopeless swamps of the approximate,
the not-quite, the not-yet, the not-at-all.

Do not let the hero in your soul perish,
in lonely frustration for the life you deserved,
but have never been able to reach.

Check your road and the nature of your battle.
The world you desired can be won, it exists, it is real, it is possible, it's yours.”

Ayn Rand

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Το ονειρικό και η πραγματικότητα δεν έχουν θέση στην ίδια πρόταση. Το ονειρικό της ζωής ανήκει στην μοναδική ικανότητα του ανθρώπου για τα ωραιότερα όνειρα και τους πιο φρικοτύς εφιάλτες.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις στηρίζει....προβάλεις επάνω μου στερεότυπα για να κατανοήσεις κάτι το οποίο πίστεψέ με αδυνατείς. Give it up. Δεν επιτρέπω να με αναλύσει κανείς. Τις απόψεις μου λέω. Όσο ´ανώριμες' , 'ανεδαφικές', 'προνομιούχες', 'κακομαθημένες' αυτή είμαι εγώ. Και δεν προτίθεμαι να κριθώ δημόσια σε ένα forum.

“In the name of the best within you,
do not sacrifice this world to those who are its worst.

In the name of the values that keep you alive,
do not let your vision of man be distorted by the ugly, the cowardly,
the mindless in those who have never achieved his title.

Do not lose your knowledge that man's proper estate is an upright posture,
an intransigent mind and a step that travels unlimited roads.

Do not let your fire go out,
spark by irreplaceable spark,
in the hopeless swamps of the approximate,
the not-quite, the not-yet, the not-at-all.

Do not let the hero in your soul perish,
in lonely frustration for the life you deserved,
but have never been able to reach.

Check your road and the nature of your battle.
The world you desired can be won, it exists, it is real, it is possible, it's yours.”

Ayn Rand

Τότε καλό μου κορίτσι,αν δεν επιτρέπεις την δημόσια κρίση ,μην συμμετέχεις σε φορουμ.Γραφε σε μπλόγκ,που να δηλώνει απο κάτω´Απο μενα για μενα´.Ωραίος ο ναρκισσισμός τού μονολόγου δεν λέω, ειδικά οταν ακολουθείται απο εντυπωσιακές παραθέσεις κειμένων.
Υ.γ
Το τι καταλαβαινω και τί όχι ,ε,σιγά τα δυσκολα τώρα.Ουδεποτε εντυπωσιάστηκα απο τίς φιοριτούρες.Απο την στιγμή πού εκθέτεις απόψεις θά κρινεσαι κιολας όπως όλοι μας.Δεν ειδα πουθενά όμως να κανεις την ιδια δήλωση-δεν επιθυμώ να κριθώ-οταν εισπράττεις επαίνους..................Και ο έπαινος κρίσις ειναι αν δεν κάνω λάθος.................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:

Αυτο ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορει να γινει σε ενα Φορουμ... Ολοι κρινομαστε απο την στιγμη που εκθετουμε τις αποψεις μας δημοσια. Εσυ μπορει να μην προτιθεσαι, προτιθενται ολοι οι αλλοι, και καλα κανουν.

Κακως γινεσαι επιθετικη επειδη οι αποψεις σου κρινονται σε ολα τα επιπεδα... Ετσι ειναι η ζωη (That's Life επι το πιο...κατανοητο). Δεν αρκουν 10 στιχοι για να εντυπωσιασει κανεις, ουτε 100. Αποψεις τεκμηριωμενες χρειαζονται....

Θεωρω οτι αν μαθαινες την ιδιοτητα του κ. Σουρλα, πιστεψε με θα παραδεχοσουν και εσυ οτι μαλλον εχει την μεγαλυτερη πιθανοτητα να κατανοησει κατι απο εσενα, παρα εσυ ι ιδια...Γιατι δεν το κανεις?

Τελος, να συνεισφερω και εγω στα υψηλοτερα νοηματα αυτου του thread..

"Ησουνα, τι ισουνα μια παξιμαδοκλεφτρα
Τωρα που σε πηρα εγω, γυρευεις σουρτα - φερτα"

Last edited:
Ο κ Σούρλας μετέχοντας σε αυτήν την αλα Cosmopolitan ανάλυση του συγκεκριμένου θρεντ, περιποιείται τιμή στην συζήτηση και στους μετέχοντες αυτής αφού η επαγγελματική του ιδιότητα είναι η πλέον κατάλληλη δια την αντιμετώπιση φαντασιώσεων δεκαεξάχρονων που δυστυχώς αποδεικνύονται τριαντάχρονοι και ως εκ τούτου φαλκιδεύονται μεταξύ πραγματικού και φαντασιακού , αδύναμοι ανταποκριθούν στην πραγματικότητα .
Ευχαριστούμε κ. Σούρλα γιά την σοβαρότητα και ωριμότητα που επιδεικνύετε καίτοι το θέμα είναι λίγο για εσάς .

Αγαπητοί κύριοι,

αυτό που μπορεί και πρέπει να κρίνεται δημόσια σε ένα forum δεν είναι ένα πρόσωπο ή μία προσωπικότητα αλλά οι απόψεις οι οποίες εκφράζονται.

Καθώς σέβομαι την διαδικτυακή παρουσία των άλλων (σε αντίθεση με μερικούς) το θέμα (για μένα ) σταματάει εδώ. Αν φυσικά θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να με κρίνετε από μόνοι σας απλά εγώ δεν θα απαντήσω. Έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να συζητήσουμε από αυτό.

ΚΑι επειδή είναι συγκεκριμένα τα άτομα τα οποία αντιδρούν σε οτιδήποτε και να πω...απλά δεν θα ξανααπαντήσω. Γιατί δεν θέλω να συμπεριφερθώ με τρόπο ο οποίος δεν αρμόζει.

Από κει και πέρα η ιδιότητα του κ.Σούρλα είναι εμφανέστατη. Αυτό που πιθανόν (σίγουρα) δεν ξέρετε είναι η δική μου.

Έχω επαρκή κατανόηση του εαυτού μου ευχαριστώ πολύ για την ευγενική προσφορά.

Καλό θα ήταν όποιος έχει κακίες ή απωθημένα να γράψει κάπου αλλού.

Με εκτίμηση,

Τατιάνα

P.S. Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική και ζεστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχετε δείξει μέχρι τώρα και η οποία αρμόζει στην ηλικία και τις εμπειρίες σας.

Last edited:
Κανενα απωθημενο δεν υπαρχει, δεν περιμενει κανεις αυτο το thread για να προβαλλει τα απωθημενα του η τις κακιες του. Το ζητουμενο ειναι απλα να ειμαστε ρεαλιστες και οχι αιθεροβαμωνες..
Οι αποψεις του καθενος κρινονται και οχι το προσωπο. Αυτο το εχεις παρεξηγησει.
Η δικη σου ιδιοτητα ειναι κατι που μπορουμε να μαθουμε, οπως ξερουμε του κ. Σουρλα, αυτο δεν ειναι προβλημα
Μου αρεσουν οι ανθρωποι που ξερουν πολυ καλα τον εαυτο τους, διαφωνω απλα οταν ακουω οτι τον γνωριζουν πληρως και ειναι 100% σιγουροι γι'αυτο...

Γιατι το γυρνας στην ευγενεια? Τι σχεση εχει αυτο με την κριση των ιδεων σου? Οταν βρισκουμε τα σκουρα... το γυρναμε στο οτι οι γυναικες ειναι ...ευαλωτες? Δεν ειδα πουθενα ελλειψη ευγενειας, το αντιθετο μαλιστα. Αν αυτο το θεωρεις ελλειψη.. δεν εχεις γνωρισει αγενεια

Οι ατακες ειναι καλες , αλλα κρατανε λιγο Τατιανα

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Κανενα απωθημενο δεν υπαρχει, δεν περιμενει κανεις αυτο το thread για να προβαλλει τα απωθημενα του η τις κακιες του. Το ζητουμενο ειναι απλα να ειμαστε ρεαλιστες και οχι αιθεροβαμωνες..
Οι αποψεις του καθενος κρινονται και οχι το προσωπο. Αυτο το εχεις παρεξηγησει.
Η δικη σου ιδιοτητα ειναι κατι που μπορουμε να μαθουμε, οπως ξερουμε του κ. Σουρλα, αυτο δεν ειναι προβλημα
Μου αρεσουν οι ανθρωποι που ξερουν πολυ καλα τον εαυτο τους, διαφωνω απλα οταν ακουω οτι τον γνωριζουν πληρως και ειναι 100% σιγουροι γι'αυτο...

Γιατι το γυρνας στην ευγενεια? Τι σχεση εχει αυτο με την κριση των ιδεων σου? Οταν βρισκουμε τα σκουρα... το γυρναμε στο οτι οι γυναικες ειναι ...ευαλωτες? Δεν ειδα πουθενα ελλειψη ευγενειας, το αντιθετο μαλιστα. Αν αυτο το θεωρεις ελλειψη.. δεν εχεις γνωρισει αγενεια

Οι ατακες ειναι καλες , αλλα κρατανε λιγο Τατιανα

Ποιός θα κρίνει το ρεαλισμό? Εσύ? Ο κ.Σούρλας? Εγώ? Και γιατί?

Ο καθένας βλέπει το ρεαλισμό με διαφορετικό τρόπο και η δική μου αισιοδοξία είναι για σένα ονειροφαντασίες δεκαεξάχρονου...από την άλλη ο κυνισμός κάποιου άλλου είναι για μένα τα κατάλοιπα μίας μίζερης ζωής 60χρονου...απόψεις και γνωση της ζωής από άλλη μεριά....δεν είμαστε όλοι ίδιοι......ευτυχώς.

Όσο για το τι κρίνεται...να σου θυμίσω το σχόλιο για τις φιορτιτούρες, ή το 16-χρονο που πηγαίνει στα 30 και το ναρκισσισμό του μονολόγου...μεγάλες κουβέντες......και αδικαιολόγητες.

Είμαι ευγενικός άνθρωπος και σέβομαι το forum. Αλλιώς θα απαντούσα διαφορετικά αλλά δεν αρμόζει εδώ. Όσο για το ευάλωτη.....όλοι είμαστε ευάλωτοι άντρες και γυναίκες. Εσείς σε άλλο topic μιλάτε για το πόσο πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι είναι οι άντρες από τις γυναίκες. Όσο για το σοβαρό του θέματος δεν είδα να σχολιάζετε άλλα topic με πολύ πιο 'χαλαρό' περιεχόμενο.

Πέρα από αυτό , το σχόλιο για τις ατάκες είναι ουτοπικό. Αν κρατούσαν λίγο δε θα τις αναφέραμε. Αναφέροντας λόγια ανθρώπων με τέχνη στο λόγο και πνευματικό υπόβαθρο εκφράζουμε καλύτερα ίσως ή πιο λυρικά κάτι το οποίο πιστεύουμε.

Σε ενοχλεί η 'παιδική' μου αισιοδοξία, η διάθεσή μου να μη συμβιβαστώ με τίποτα πέραν αυτού που θέλω, το γεγονός ότι πιστεύω στην αγάπη που υπερνικά τα πάντα? Δικαίωμα σου, δε θα σε παντρευτώ κιόλας. Αλλά αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να με προσβάλεις.

Και αυτό ακριβώς γίνεται και θα συνεχιστεί όσο απαντάω είναι ο κανόνας της πρόκλησης. Μην χαραμίζουμε άλλο bandwidth κρίμα είναι.

Και όντως δεν έχω γνωρίσει αγένεια είμαι ένα προστατεμένο κακομαθημένο 16-χρονο - going on 30 κοριτσάκι των Β.Προαστίων. Happy now? Αλλά αν είμαι....γιατί κάνετε τον κόπο να απαντάτε?

Last edited:
Ο ρεαλισμος ειναι ρεαλισμος, δεν επιδεχεται ερμηνειων. Το λεει και η λεξη. Ευτυχως που δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

Αληθεια, Γαμοι, Παιδια, θανατοι, Καρκινοι, Χτισιματα, Αρρωστειες, Διαζυγια, ειναι καταλοιπα μιζερης ζωης 60ρη? Ξερω και 25χρονη που εχει τα διπλα απο οσα σου περιεγραψα και το παλευει. Και 40αρη και 42αρη, κ.ο.κ
Πολυ σιγουρη εισαι οτι αυτο λεγεται μιζερη ζωη.. Βγαλε το μιζερη και μαλλον θα εισαι μεσα

Να ευχεσαι να μην σου τυχουν εσενα, διοτι θα σπασει η φουσκα του παραμυθιου που εισαι μεσα... και δεν θα ξερεις πως να λειτουργησεις στην αληθινη ζωη..

Χαραμισες αλλο Bandwith?? Καταπληκτικη ατακα.. με εσβησες τωρα...
(μα που τα βρισκεις, να ψωνισω και εγω...)

Τα παραμυθια που ζει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα, οχι δικο μου.
Το οτι δεν εχεις γνωρισει αγενεια, δεν κανει εμενα η καποιον αλλο αγενη, κανει εσενα ερασιτεχνη της ζωης...

Οι ατακες ειναι καταπληκτικες για τα 5 πρωτα λεπτα. Μετα κερδιζει η ουσια.. και εκει... κερδιζουν τα επιχειρηματα και ο ρεαλισμος

Εγω να δεις ποσο σεβομαι το φορουμ. Και εγω θα απαντουσα διαφορετικα. Και πιστεψε με, εχω πιο ... αγενεις ατακες . Αλλα... Who gives a f**k (για να πεταξω και εγω μια ...Ελληνικη ατακα) για το ποσο ξερει να απαντησει ο καθενας.

Εισαι 30αρα με παιδικη αισιοδοξια? Καταπληκτικο. Δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο το φαινομενο παγκοσμιως. Wow!!! (εκφραση θαυμασμου επι το ελληνικοτερον)

Αισιοδοξια εχουμε λιγο η πολυ ολοι οι συνετοι ανθρωποι....παιδικη ομως στα 30...τοσα χρονια πηγαν ασκοπα?

Δεν θελω να με παντρευτεις, δεν εχεις το ρεαλισμο που απαιτειται στη ζωη, η κρυβεσαι απο αυτον... βολευει καλυτερα. Να μου λειπει το βυσινο

Happier now?

Y.Γ. Afoy xeirizesai teleia ta Ellhnika, giati mas petas toses atakes sta agglika? Sigoyra kapoioi entypwsiazontai, alla ekei einai to thema? What's the point?
Rest assured, poloi apo emas kseroyme KAI ayti tin glossa alla den kanoume etsi...
An arxisoyme na petame atakes sta Ispanika /Gallika/Aravika ,
ca ira ou? (poy tha paei?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Αλλά αν είμαι....γιατί κάνετε τον κόπο να απαντάτε?

Για τον ιδιο λογο που σου ειπα και πριν... Γραφεις δημοσια σε ενα φορουμ, και οτι γραφουμε ειναι υποψηφιο προς κριση, ανεξαρτητα του τι ειναι ο καθενας