Zoom στο σκότος

Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
χμμ αρχαίες βρεταννικές θεότητες κλπ .Not my cup of tea. Δηλώνω άσχετος και αδιάφορος . :nounder:
Κι εμένα πιο πολύ μ' αρέσει το σούρια.

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

για να ρωτάω δεν ξέρω .
Το δικό σου τι σημαίνει;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Εχω λεπτό χιούμορ , αλλά το δικό σου είναι υπεράνω :flipout:
Έχε χάρη που σέβομαι τους καλλιτέχνες!

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Μα τι λέτε? Πόσες μέρες έλειψα?

Οεοεοεοεο?

Τι έχουμε ; θα λάβεις μέρος και εσύ σε αυτήν την χωρίς νόημα συζήτηση ; Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ελέχθη !!!:confused:

εγω μα τω θεο ακομα δεν εχω καταλαβει τι στο καλο ειναι αυτο το ΜΕΝΣΑ η ΜΕΣΝΑ ...;;;;;;;;;;

........... εδω πανω δεν φερνουν τετοια φαινεται ..........χεχεχε

αμ και αυτος ο Σουρλας 2 σελιδες πιο πριν ολο αλλαζω παραλια και αμουδια ητανε αλλα δεν ξεκολαγε !!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι σιγουρος πως μια μερα η τατιανα θα μας εξηγησει τι σημαινει αυτο το "δεν υπαρχουν πλεον αντρες σημερα" που ολο λενε οι γυναικες. δηλαδη δε φτανει που μας κανανε φλωρους, τωρα μας τη λενε και απο πανω???????

Εγω θα προτεινα να αφηναμε την Τατιανα και την καθε Τατιανα ησυχη βρε παιδια. Ειπε η κοπελα να μπει στο forum να μιλησει λιγο, αλλα με τοσους μαντραχαλους που βρηκε εδω...Στην αρχη πολλοι ξεκινησαν να μιλανε μαζι της επειδη τους αρεσε που μιλουσαν με το αλλο φυλο, αλλα μετα ξεφυγαν τα πραματα. Εμεις μεταξυ μας δηλαδη γιατι δεν εχουμε τετοιες κοντρες και δημιουργηθηκε ολο αυτο το κατεβατο σε αυτο το thread??? Εδω ειναι forum και απλα περναμε την ωρα μας ευχαριστα. Δεν ειμαστε εδω για να λυνουμε προβληματα ζωης! Ουτε chat ειναι που λεει ο λογος. Ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις. Αν δεν συμφωνουμε με κατι, απλα το διατυπωνουμε με ωραιο τροπο και αν δεν μας αρεσει, πολυ απλα, δεν παρακολουθουμε αλλο το θεμα. Οταν βλεπουμε δηλαδη τηλεοραση, αν κατι δεν μας αρεσει δεν αλλαζουμε καναλι? Το ιδιο κι εγω, δεν μας αρεσει, αλλαζουμε thread, τι πιο απλο και λογικο. :grinning-smiley-043
Και θα προτεινα περισσοτερο χαβαλε και λιγοτερο να τα περναμε ολα της μετρητις! Αρκετα προβληματα εχουμε ολοι εξω, μην δημιουργουμε κι αλλα εδω!!! :grinning-smiley-043
Ελα να βλεπω να κουνιουνται τα κορμια!!! :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-006:

Αμα περιμένουν οι άνδρες να αυτοπροσδιορισθούν ως τέτοιοι μέσω των γυναικών , άσε Πέτρο , βράστα .

δεν περιμενω τιποτα τετοιο. απλα ισως να ειχε ενδιαφερον η αποψη της. θα δουμε.

panosxgr said:
Εγω θα προτεινα να αφηναμε την Τατιανα και την καθε Τατιανα ησυχη βρε παιδια. Ειπε η κοπελα να μπει στο forum να μιλησει λιγο, αλλα με τοσους μαντραχαλους που βρηκε εδω...Στην αρχη πολλοι ξεκινησαν να μιλανε μαζι της επειδη τους αρεσε που μιλουσαν με το αλλο φυλο, αλλα μετα ξεφυγαν τα πραματα. Εμεις μεταξυ μας δηλαδη γιατι δεν εχουμε τετοιες κοντρες και δημιουργηθηκε ολο αυτο το κατεβατο σε αυτο το thread??? Εδω ειναι forum και απλα περναμε την ωρα μας ευχαριστα. Δεν ειμαστε εδω για να λυνουμε προβληματα ζωης! Ουτε chat ειναι που λεει ο λογος. Ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις. Αν δεν συμφωνουμε με κατι, απλα το διατυπωνουμε με ωραιο τροπο και αν δεν μας αρεσει, πολυ απλα, δεν παρακολουθουμε αλλο το θεμα. Οταν βλεπουμε δηλαδη τηλεοραση, αν κατι δεν μας αρεσει δεν αλλαζουμε καναλι? Το ιδιο κι εγω, δεν μας αρεσει, αλλαζουμε thread, τι πιο απλο και λογικο. :grinning-smiley-043
Και θα προτεινα περισσοτερο χαβαλε και λιγοτερο να τα περναμε ολα της μετρητις! Αρκετα προβληματα εχουμε ολοι εξω, μην δημιουργουμε κι αλλα εδω!!! :grinning-smiley-043
Ελα να βλεπω να κουνιουνται τα κορμια!!! :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-006:

συμφωνω 100% μαζι σου. προσωπικα δεν καταλαβαινω τις προσωπικες αντιπαραθεσεις στα διαφορα φορουμ. οταν γραφω εδω δεν κανω πλακα (εκτος και αν ειναι προφανες αυτο) αλλα δε χαλιεμαι κιολας με τιποτα. απο ολες αυτες τις συζητησεις παντα κατι μενει.

panosxgr said:

ασε που μολις με πηρε φιλος μου απο τη Μυκονο για να με ξανακοροιδεψει που πηγα στη Μηλο...κανε φιλους να δεις καλο. γιατι απο κουνημα κορμιων δεν παιζεται το νησι. αααααντε να δουμε για τελη αυγουστου

υ.γ. μα ποσο οφ τοπικ πια?????