Τελικα για να μπειτε απο αλλο pc, γράφετε την wan ip ή μπορείτε και με το ονομα του server;
Είμαι πολύ πίσω από τη φιλοσοφία του μηχανήματος και ομολογώ ότι έχω πραγματικά απογοητευτεί...
Αλλάζω μέθοδο προσέγγισης και θα εστιάσω σε κάθε βήμα, ένα ένα...
Αλλαγή torrent client...
Έχει ασχοληθεί κανένας σας για αλλαγή αυτού του απαράδεκτου torrent client που έχει πάνω του το 310;
Αρχίζω τη δουλειά μήπως καταφέρω και φορτώσω τον Transmission...
Λεπτομέρειες από εδώ...
http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=5153
http://forum.dsmg600.info/viewtopic.php?id=2719
Μένει μόνο να βρω την άκρη, φυσικά...:smash:
Αλήθεια... το PPPoE το ενεργοποιούμε ή όχι;
Το PPPoE το ενεργοποιούμε όταν η ευρυζωνική σύνδεση απαιτεί από το ίδιο το Zyxel όνομα και κωδικό πρόσβασης...
Όταν χρησιμοποιούμε modem router για τη σύνδεση αυτή δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο το PPPoE...
Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος... τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από όσα διάβασα...
Αγόρασα και εγώ το NSA310 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις
Εχω σετάρει το σύστημα ως εξής:
NAS server ----> router/modem----> PC
Πάνω στο σέρβερ έχω συνδέσει και 2 usb σκληρούς.
Απο τo pc/mac μέσω explorer/finder τα βλέπω ολα μια χαρά.
Οταν ομως προσπαθω να δώ τα αρχεία μέσω DLNA server (πχ PS3) η και μέσα του web interface παραστηρώ το εξής
Δέν μου βρίσκει τα ολα τα αρχεία, είτε αυτα είναι αρχεία στο σκληρό του NAS, είτε στους εξωτερικούς. Πατάω συνεχώς rescan content αλλα δέν βλέπω να βρίσκει τα καινούργια αρχεία που έχω περάσει. Εχω αφήσει το server idle μήπως και κάποια στιγμή κάνει autoscan (είναι επιλεγμένο), αλλά και πάλι τίποτα...πράγμα απου σημαίνει εχω πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μόνο μέσω των υπολογιστών και οχι μέσω DLNA η Web interface.
Παρατηρεί κανείς κάτι παρόμοιο;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Πρόσπάθησα να κάνω και rebuild contenet και μου βρίσκει λιγότερα αρχεία η τα ίδια που είχα πρίν!
Σε όλους δουλέυει μια χαρά το media server?
και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω... έχω κάνει map 3 main folders photos/ videos / music και απο το ps3 δεν μπορω να δω αυτα τα folders και φυσικα δεν μπορω να δω και τα folders του usb δισκου που έχω συνδεσει. Κατι κανω λαθος αλλα τι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.