α..μακάρι να γίνει....δεν ξέρω τίποτα....θα μάθουμε σίγουρα τον Σεπτέμβρη...
μιλώ για την "ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ" στην Helexpo....γιατί η HIEND είχε τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της πάντα...
Επίσης μην ξεχνάμε πως το Ε στο eisa σημαίνει European και τα 6 τελευταία χρόνια ο τίτλος της κορυφαίας LCD έχει πάει πέντε φορές στον μοναδικό Ευρωπαίο κατασκευαστή.
Σωστο και αυτο.
Επίσης μην ξεχνάμε πως το Ε στο eisa σημαίνει European και τα 6 τελευταία χρόνια ο τίτλος της κορυφαίας LCD έχει πάει πέντε φορές στον μοναδικό Ευρωπαίο κατασκευαστή.
Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχαν JISA Awards του Japanese Imaging And Sound Association θα κέρδισε κάποια Sony ή Sharp![]()
Μπορεί να παίζει και αυτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι η philips προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι δικαιολογείτε απόλυτα. Πριν 2 χρόνια η 9731 ήταν σαφώς η καλύτερη LCD με διαφορά (π.χ. τότε ήταν η W2000), ενώ είχε διπλό δέκτη, ambilight, DLNA με streaming ακόμα και divx. Πέρυσι, που και οι υπόλοιπες μάρκες αποφάσισαν να κάνουν κάτι (X3500, F86) έβγαλε την aurea, που και πάλι ήταν κάτι πρωτοποριακό. Τώρα για φέτος, που έβγαλε μια με LED, μάλλον δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού το είχαμε δει και στην F96.
Εκτός αν παίζει πολύ καλύτερα... που μένει να το δούμε :smash:
Σωστά. Λάθος θυμόμουνα... Οπότε άκυρα αυτά που έγραψα πριν.
Πραγματικά δεν μπορώ να βρω λογική...
Ναι, αλλά η F96 ειχε 50Hz και 8ms response time σε αντίθεση με τα 100Hz και 4ms της Philips.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.