--- 2008 LED Backlight LCDs ---

Κάπου διάβασα ότι θα γίνει κατά τις 26 Οκτωβρίου, και ότι σκέφτονται διεύρυνση με υπολογιστές και λευκές συσκευές. Λες να είναι φήμες;

α..μακάρι να γίνει....δεν ξέρω τίποτα....θα μάθουμε σίγουρα τον Σεπτέμβρη...

μιλώ για την "ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ" στην Helexpo....γιατί η HIEND είχε τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της πάντα...

Re: Απάντηση: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Προσωπικα για εμενα δεν σημαινουν τιποτα τα EISA awards καθως στο παρελθον εχουν βραβευτει προιοντα που δεν ηταν τα καλυτερα και εχουν αδικηθει αλλα.

Επισης εχω παρατηρησει οτι τα βραβεια μοιραζονται στις μεγαλες εταιρειες με επετηρίδα ωστε να μην ειναι κανεις παραπονεμενος. Αν δηλαδη μια εταιρεια παρει το βραβειο καλυτερης πλασμα δεν θα παρει και το αντιστοιχο της καλυτερης LCD η της πιο εξελιγμενης τηλεορασης κτλ.

Re: Απάντηση: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

α..μακάρι να γίνει....δεν ξέρω τίποτα....θα μάθουμε σίγουρα τον Σεπτέμβρη...

μιλώ για την "ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ" στην Helexpo....γιατί η HIEND είχε τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της πάντα...

Και εγώ για αυτήν μιλάω:

http://technews.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3793&forum=51
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=127148

Εγω εχω σχεδον πειστει για την 9803 απλα περιμενω να δω και τιμη γιατι την υπολογιζα το πολυ μεχρι 3000 με βαση οτι η led samsung 52f96 την βρισκεις στα μαγαζια 3700 και τωρα διαβασα οτι η αντιστοιχη sony 55χ4500 αρχικη τιμη 6300!!!!!!!!

Συμφωνώ με τον Γιάννη όσον αφορά τα eisa awards. Δεν λέω πως πρόκειται να βραβεύσουν μοντέλο που είναι χάλια, αλλά γενικά προσπαθούν να μοιράσουν τα διάφορα βραβεία σε αρκετούς κατασκευαστές.

Πέρυσι τα έξι βραβεία που είχαν σχέση με τις τηλεοράσεις μοιράστηκαν σε έξι διαφορετικούς κατασκευαστές (Philips, Pioneer, Panasonic, Samsung, Sony, Sharp). Επίσης μην ξεχνάμε πως το Ε στο eisa σημαίνει European και τα 6 τελευταία χρόνια ο τίτλος της κορυφαίας LCD έχει πάει πέντε φορές στον μοναδικό Ευρωπαίο κατασκευαστή.

Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Επίσης μην ξεχνάμε πως το Ε στο eisa σημαίνει European και τα 6 τελευταία χρόνια ο τίτλος της κορυφαίας LCD έχει πάει πέντε φορές στον μοναδικό Ευρωπαίο κατασκευαστή.

Σωστο και αυτο.

Re: Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Σωστο και αυτο.

attachment.php

Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχαν JISA Awards του Japanese Imaging And Sound Association θα κέρδισε κάποια Sony ή Sharp ;)

Attachments

• jisabestproduct.jpg
    jisabestproduct.jpg
    6.8 KB · Views: 136
Επίσης μην ξεχνάμε πως το Ε στο eisa σημαίνει European και τα 6 τελευταία χρόνια ο τίτλος της κορυφαίας LCD έχει πάει πέντε φορές στον μοναδικό Ευρωπαίο κατασκευαστή.

Μπορεί να παίζει και αυτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι η philips προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι δικαιολογείτε απόλυτα. Πριν 2 χρόνια η 9731 ήταν σαφώς η καλύτερη LCD με διαφορά (π.χ. τότε ήταν η W2000), ενώ είχε διπλό δέκτη, ambilight, DLNA με streaming ακόμα και divx. Πέρυσι, που και οι υπόλοιπες μάρκες αποφάσισαν να κάνουν κάτι (X3500, F86) έβγαλε την aurea, που και πάλι ήταν κάτι πρωτοποριακό. Τώρα για φέτος, που έβγαλε μια με LED, μάλλον δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού το είχαμε δει και στην F96.
Εκτός αν παίζει πολύ καλύτερα... που μένει να το δούμε :smash:

Re: Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχαν JISA Awards του Japanese Imaging And Sound Association θα κέρδισε κάποια Sony ή Sharp ;)

Μπα, Sharp δαγκωτό...

Ναι, αλλά η F96 έχει 50Hz και 8ms response time σε αντίθεση με τα 100Hz και 4ms της Philips. ;)

Μπορεί να παίζει και αυτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι η philips προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι δικαιολογείτε απόλυτα. Πριν 2 χρόνια η 9731 ήταν σαφώς η καλύτερη LCD με διαφορά (π.χ. τότε ήταν η W2000), ενώ είχε διπλό δέκτη, ambilight, DLNA με streaming ακόμα και divx. Πέρυσι, που και οι υπόλοιπες μάρκες αποφάσισαν να κάνουν κάτι (X3500, F86) έβγαλε την aurea, που και πάλι ήταν κάτι πρωτοποριακό. Τώρα για φέτος, που έβγαλε μια με LED, μάλλον δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού το είχαμε δει και στην F96.
Εκτός αν παίζει πολύ καλύτερα... που μένει να το δούμε :smash:

Η Aurea δεν πήρε βραβείο Eisa, η 9732 το πήρε. Αν βραβευόταν η καινοτομία έπρεπε να το πάρει η F96 που παρουσιάστηκε πέρσι τέτοια εποχή και ήταν η πρώτη με LED Backlight (και φέτος η Scarlet που είναι η πρώτη με τρύπα :D).

Επίσης πέρσι βραβεύτηκε η PX70 σαν HD Ready plasma και όχι οι HD Ready Kuro. Η μόνη λογική εξήγηση ήταν ότι έπαιξε ρόλο στην επιλογή και το κόστος. Προφανώς αυτό το κριτήριο το ξέχασαν φέτος και βραβεύουν 42άρα με κόστος πάνω από τα 3000 .

Last edited:
Σωστά. Λάθος θυμόμουνα... Οπότε άκυρα αυτά που έγραψα πριν.
Πραγματικά δεν μπορώ να βρω λογική...

Σωστά. Λάθος θυμόμουνα... Οπότε άκυρα αυτά που έγραψα πριν.
Πραγματικά δεν μπορώ να βρω λογική...

Λίγη σημασία έχει έτσι και αλλιώς. Τόσα αυτοκόλλητα που έχουν οι σύγχρονες τηλεοράσεις ένα πάνω ένα κάτω δεν κάνει την διαφορά :ernaehrung004:

Τέλος :offtopic:.... ας επιστρέψουμε στις LED.

Ναι, αλλά υπάρχει στην αγορά ακόμα. Οπότε μην βιάζεσαι να του κάνεις την κηδεία. ;)

Ένας από τους όρους για συμμετοχή στα Eisa Awards είναι ότι η τηλεόραση πρέπει να είναι διαθέσιμη προς αγορά σε 10 ευρωπαϊκές χώρες ως τις 10 Σεπτέμβρη, άρα θα έχουμε σύντομα 9803 στα ράφια των καταστημάτων.