0.2 layer . Παιρνω καλά αποτελέσματα και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι σε 0.12 . Αλλα προτιμώ ταχύτητα vs ποιότητα όταν φτιάχνω κάτι τέτοια. Μάλιστα σκέφτομαι να πάω από 0.4 σε 0.6 μύτη για ακομη μικρότερους χρόνους εκτύπωσης. Πχ αν κάνω τοιχώματα 1.2 μμ με 0.4 θέλω τρία περάσματα ενώ με 0.6 δύο.Η εκτυπωση ειναι παρα πολυ καλη, σε τι layer height το ειχες ρυθμισει, 0.1μμ?
Ειναι απιστευτο να μπορεις να φτιαχνεις πραγματα, οποτε θελεις, οπου θελεις και οπως θελεις. Μεγαλη δουλεια το 3D printer!
Default όλα. Μόνο ότι αλλαγές σε ρυθμίσεις και αυτές κλασσικές σε infill layer κλπ.Πολυ καλη εκτυπωση και αυτη! Εχεις κανει καποια αλλαγη στον εκτυπωτη, η αυτο ειναι η default εκτυπωση?
Καλη πληροφορια για το Esun που το βρισκουμε και φτηνα και στην Ελλαδα!
Το Esun+ εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα απο το Esun δηλαδη?
Με ποιον εκτυπωτή τα κάνεις αυτά;Default όλα. Μόνο ότι αλλαγές σε ρυθμίσεις και αυτές κλασσικές σε infill layer κλπ.
Το είχα βρει από εδώ https://www.cableworks.gr/?match=al...ecurity_hash=fb7ace1ef7e97fb64ac94de47735bd95 στα 18.90. Το οποίο ειναι καλη τιμή . Από όσο γνωρίζω το pla+ έχει επιπλέον στοιχεία στην σύνθεση του που προσδίδει άλλες ιδιότητες. Σαν θερμοκρασίες δουλεύεται σαν απλό pla . Απλά έχει άλλες αντοχές. Είναι πιο ελαστικό. Δηλαδη όταν δοκίμασα να σπάσω μια κατασκευή με απλό pla έσπασε απότομα ενώ με pla+ είχε ελαστικότητα και λύγισε αρκετά πριν σπάσει. Και έχω την εντύπωση ότι δεν γυαλίζει όσο το απλό pla .αφήνει πάντως καλύτερη επιφάνεια από το απλό.
Εδώ κάποια χαρακτηριστικά που επιβεβαιωνουν αυτο που παρατηρησα ως προς την ποιότητα της εκτύπωσης και την αντοχή. Βλέπω ότι έχουν βγάλει και νεότερη σύνθεση st με μεγαλυτερη αντοχή και ελαστικότητα. Είναι λίγο πιο ακριβό (25€).Να'σαι καλα Δημητρη, αυτες ειναι σημαντικες πληροφοριες.![]()
Με ποιον εκτυπωτή τα κάνεις αυτά;
Έχεις καμιά γνώμη για αυτόν
ANYCUBIC i3 Mega-S
Το παλεύω εδώ και καιρό αν τολμήσω να κάνω το βήμα της αγοράς. Απλά θέλω αν θα αγοράσω κάποιον να είναι απροβληματηστος , να μην είμαι όλη την ώρα από πάνω για να κάνω ρυθμίσεις για να τυπώνει σωστά.
Max 200 ευρώ, για χόμπι είναι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.