Mηπως ...... ευαναγνωσιμοτητα ?Το δεύτερο τι πλεονέκτημα έχει;
Δε το βλέπω πως είναι πιο ευανάγνωστο με ένα περιτό line feed επιπλέον. Δηλαδή στο 1ο τρόπο υπάρχει δυσκολία στο να δεις που ξεκιάει ο κώδικας μίας συνάρτησης;Mηπως ...... ευαναγνωσιμοτητα ?
Ε ..... λιγο !Δηλαδή στο 1ο τρόπο υπάρχει δυσκολία στο να δεις που ξεκιάει ο κώδικας μίας συνάρτησης;
θα την έγραφα ως εξής:Ε, σκέψου μία function του στυλ
public function getModuleDynTemplatesListsData(string $recordId, string $listId, string $modId, string $Lang, string $RV, string $RV2, string $RV3, string $RV4, string $RV5, string $RV6, string $RV7, string $RV8, string $RV9, string $RV10): array {
και από κάτω να ξεκινάει κώδικας...
public function getModuleDynTemplatesListsData(string $recordId, string $listId,
string $modId, string $Lang, string $RV,
string $RV2, string $RV3, string $RV4,
string $RV5, string $RV6, string $RV7,
string $RV8, string $RV9,
string $RV10): array {
.....
Καλα ................. μην χαλασουμε καρδιες στο το που βαζουμε αγκυλες σε λιγο κωδικα C.Όχι σε μένα
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι προσφέρει να πάει το { από κάτω πιάνοντας άλλη μια γραμμή
Δεν είναι επιχείρημα αυτό, άλλωστε ήδη είπα πως όταν γράφω κώδικα σε shared projects έτσι γράφω.Αν δουλέψεις σε σοβαρό software house δεν έχει σημασία αν καταλαβαίνεις ή όχι.
Έτσι γράφεις όταν γράφεις σε ομάδες.
Είχα ακριβώς αυτό το κουτί. Το είχαν αρκετά Plato PC, επίσης κυκλοφορούσε και σαν DTK. Νομίζω ήταν Antec η original μάρκα του.Φορητοτητα .................. κατα SR-71.
View attachment 251095
Aπο δωματιο ........... σε δωματιο !
Σε δευτερο δρομολογιο ............. και το monitor (21" CRT).
![]()
Αυτό ψάχνουμε, το "για κάποιο λόγο". Εγώ δε βρίσκω κάποιο λόγο και ούτε κι εσύ απ' ότι φαίνεται, απλώς επικαλείσαι ένα standard που δεν είναι καν για C, είναι για php.Μα ούτε το "εγώ δεν καταλαβαίνω" είναι επιχείρημα.
Είναι έτσι γιατί κάποιοι αποφάσισαν (για κάποιο λόγο) να είναι έτσι.
Κι εγώ το αποφεύγω, είναι δυσνόητο. Εκτός από κάτι απλές περιπτώσεις TRUE/FALSE ή όταν χρησιμοποιώ τυποποιημένες διαφοροποιήσεις αρσενικό/θυληκό σε print.Το ternary γιατί σε ενοχλεί; Μια χαρά χρήσιμο μπορεί να είναι, ειδικά σε php
Πχ από δικό μου κώδικα
$is_active_icon=($member->status == 0 ) ?'user-check':'times';
one liner, περιεκτικό και κατανοητό. Να κάνω if then else να πιάσει 5 γραμμές; Για ποιο λόγο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.