Καλησπέρα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τη βιβλιοθήκη ταξινομημένη ανάλογα με την ημέρα εισαγωγής των φακέλων (library view sorted by date imported)?
Γίνεται,ναι.
Κοίτα την παρακάτω φώτο.View attachment 110956
Στην επάνω γραμμή του μικρού παραθύρου αλλάζεις τον αριθμό των εβδομάδων αν θέλεις.
Για να προσθέσεις την στήλη "added" γράφεις στο άλλο παράθυρο που εμφανίζεται παρακάτω,αυτά που λέει στην στήλη.
Κι από κει και πέρα μπορείς να παράγεις playlists πατώντας δεξιά εκεί που το λέει ή γενικά να κάνεις ότι άλλο θέλεις.
Όπου κολλήσεις,πες μας.
Ίσως έχει συζητηθεί, αλλά οι 500+ Σελίδες του θέματος που έχει γίνει sticky δεν βοηθούν. Ρωτώ λοιπόν, ποιες ρυθμίσεις κάνουμε ώστε να στριμαρουμε flac μέσω δικτύου σε avr για παράδειγμα.
Κατ' αρxήν,πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόσθετο για upnp sharing.
Εγκατέστησε το,κάνε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το δίκτυο σου και πες μας.
(Συνήθως είναι όλα έτοιμα,αλλά διάβασε λίγο τις οδηγίες του πρόσθετου για να είσαι σίγουρος. )
To έχω ήδη εγκαταστησει. Βλέπω το foobar από κινητά, tv, avr κλπ. Π´ροβλημά μου ειναι, ότι στελνει μεχρι 44,1 . Εγώ θέλω να πηγαίνει το flac στον avr και να αναλαμβανει μετα το dac του ενισχυτή. Δεν ξερω αν γινεται αυτό που λέω... Μαλλον με τις ρυθμισεις streaming profiles?
Το έκανα κ βλέπω 192/24 αλλά wav. Έτσι πρέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εδώ μπορείς να ορίσεις αυτό που θέλεις.
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα flac και γενικά όποια κατάληξη αρχείου μπορεί να αποκωδικοποιήσει ο AVR σου στο except.
View attachment 111406
Δοκίμασες με το Upnp profile (επάνω);Επαναφέρω το ερώτημα μιας κ δεν κατάφερα τπτ! Τελικά μέσω δικτύου μπορώ να στείλω μουσική (192/24) και να αναλάβει ο dag του ενισχυτή; flac δεν πρέπει να είναι;
Επαναφέρω το ερώτημα μιας κ δεν κατάφερα τπτ! Τελικά μέσω δικτύου μπορώ να στείλω μουσική (192/24) και να αναλάβει ο dag του ενισχυτή; flac δεν πρέπει να είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.