About Foobar2000

Καλησπέρα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τη βιβλιοθήκη ταξινομημένη ανάλογα με την ημέρα εισαγωγής των φακέλων (library view sorted by date imported)?

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Καλησπέρα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τη βιβλιοθήκη ταξινομημένη ανάλογα με την ημέρα εισαγωγής των φακέλων (library view sorted by date imported)?

Γίνεται,ναι.

Κοίτα την παρακάτω φώτο.ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg

Στην επάνω γραμμή του μικρού παραθύρου αλλάζεις τον αριθμό των εβδομάδων αν θέλεις.
Για να προσθέσεις την στήλη "added" γράφεις στο άλλο παράθυρο που εμφανίζεται παρακάτω,αυτά που λέει στην στήλη.
Κι από κει και πέρα μπορείς να παράγεις playlists πατώντας δεξιά εκεί που το λέει ή γενικά να κάνεις ότι άλλο θέλεις.

Όπου κολλήσεις,πες μας.

Α!
Το παράθυρο ανοίγει πηγαίνοντας στο Library>playback statistics>Show recently added.

Σε περίπτωση που έχεις το Darkone skin,απλώς πατάς το "New" (σημειωμένο στο κόκκινο πλαίσιο).

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Re: Απάντηση: Re: About Foobar2000

Γίνεται,ναι.

Κοίτα την παρακάτω φώτο.View attachment 110956

Στην επάνω γραμμή του μικρού παραθύρου αλλάζεις τον αριθμό των εβδομάδων αν θέλεις.
Για να προσθέσεις την στήλη "added" γράφεις στο άλλο παράθυρο που εμφανίζεται παρακάτω,αυτά που λέει στην στήλη.
Κι από κει και πέρα μπορείς να παράγεις playlists πατώντας δεξιά εκεί που το λέει ή γενικά να κάνεις ότι άλλο θέλεις.

Όπου κολλήσεις,πες μας.

Well Done!!!
Φίλε sokmav σε ευχαριστώ πολύ.

foobar upnp

Ίσως έχει συζητηθεί, αλλά οι 500+ Σελίδες του θέματος που έχει γίνει sticky δεν βοηθούν. Ρωτώ λοιπόν, ποιες ρυθμίσεις κάνουμε ώστε να στριμαρουμε flac μέσω δικτύου σε avr για παράδειγμα.

Απάντηση: foobar upnp

Ίσως έχει συζητηθεί, αλλά οι 500+ Σελίδες του θέματος που έχει γίνει sticky δεν βοηθούν. Ρωτώ λοιπόν, ποιες ρυθμίσεις κάνουμε ώστε να στριμαρουμε flac μέσω δικτύου σε avr για παράδειγμα.

Κατ' αρxήν,πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόσθετο για upnp sharing.

Εγκατέστησε το,κάνε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το δίκτυο σου και πες μας.
(Συνήθως είναι όλα έτοιμα,αλλά διάβασε λίγο τις οδηγίες του πρόσθετου για να είσαι σίγουρος. )

Re: Απάντηση: foobar upnp

Κατ' αρxήν,πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόσθετο για upnp sharing.

Εγκατέστησε το,κάνε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το δίκτυο σου και πες μας.
(Συνήθως είναι όλα έτοιμα,αλλά διάβασε λίγο τις οδηγίες του πρόσθετου για να είσαι σίγουρος. )

To έχω ήδη εγκαταστησει. Βλέπω το foobar από κινητά, tv, avr κλπ. Π´ροβλημά μου ειναι, ότι στελνει μεχρι 44,1 . Εγώ θέλω να πηγαίνει το flac στον avr και να αναλαμβανει μετα το dac του ενισχυτή. Δεν ξερω αν γινεται αυτό που λέω... Μαλλον με τις ρυθμισεις streaming profiles?

Απάντηση: Re: Απάντηση: foobar upnp

To έχω ήδη εγκαταστησει. Βλέπω το foobar από κινητά, tv, avr κλπ. Π´ροβλημά μου ειναι, ότι στελνει μεχρι 44,1 . Εγώ θέλω να πηγαίνει το flac στον avr και να αναλαμβανει μετα το dac του ενισχυτή. Δεν ξερω αν γινεται αυτό που λέω... Μαλλον με τις ρυθμισεις streaming profiles?

Εδώ μπορείς να ορίσεις αυτό που θέλεις.
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα flac και γενικά όποια κατάληξη αρχείου μπορεί να αποκωδικοποιήσει ο AVR σου στο except.

1ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg

Απάντηση: Re: foobar upnp

Το έκανα κ βλέπω 192/24 αλλά wav. Έτσι πρέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Οκ,κάναμε δουλειά.
Παίξε με τις ρυθμίσεις στο "Decoding to PCM" για το wav που αναφέρεις.
Κανονικά θα φτιάξει.
Και σιγουρέψου για το αρχείο που παίζεις φυσικά.

Καλό Streaming!

(το παρόν θα μεταφερθεί στο κυρίως νήμα αφού το δουν και οι υπόλοιποι φίλοι για λίγο. )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: foobar upnp

Εδώ μπορείς να ορίσεις αυτό που θέλεις.
Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα flac και γενικά όποια κατάληξη αρχείου μπορεί να αποκωδικοποιήσει ο AVR σου στο except.

View attachment 111406

βλέπω στην φωτο σου στο φου την Αννούλα και θλίβομαι που ξαναγύρισε στα 500 κιλά ... τουλάχιστον η Κάλλας τα έχασε αλλά ουδέποτε τα ξανακέρδισε, παρά τις πίκρες στα τέλη της ζωής της ...

images
images

οφφ τόπικ τέλος ...

Επαναφέρω το ερώτημα μιας κ δεν κατάφερα τπτ! Τελικά μέσω δικτύου μπορώ να στείλω μουσική (192/24) και να αναλάβει ο dag του ενισχυτή; flac δεν πρέπει να είναι;

Απάντηση: Re: About Foobar2000

Επαναφέρω το ερώτημα μιας κ δεν κατάφερα τπτ! Τελικά μέσω δικτύου μπορώ να στείλω μουσική (192/24) και να αναλάβει ο dag του ενισχυτή; flac δεν πρέπει να είναι;
Δοκίμασες με το Upnp profile (επάνω);
Δοκίμασες την επιλογή "never" στο "decoding to PCM";

Πολλές φορές η μετάδοση έχει να κάνει και με τις δυνατότητες του AVR (για τους οποίους δεν έχω ιδέα ).
Για να δούμε,μπορεί κάποιος φίλος να το έχει κάνει επιτυχώς και να μας πει.

Για αρχή βεβαιώσου ότι ο AVR σου όντως μπορεί να δεχτεί σήμα FLAC μέσω της λειτουργίας DLNA (UPnP) του. Ψάξε στο manual για αναφορές σε FLAC.

Screenshot_2015-01-24-18-37-32.jpgScreenshot_2015-01-24-18-39-04.jpgIMAG0257.jpg
Μετά από πειραματισμούς τα κατάφερα. Επισυνάπτω τις ρυθμίσεις κ δύο screenshots από αναπαραγωγή 24 bits.