ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,943
Νικο καλημερα. Αν παιζεις σε χαμηλες εντασεις τα ηχεια σου δεν βλεπω να στρωνουν συντομα...
Μην τα φοβασαι ριχτους...
Μην τα φοβασαι ριχτους...
Σκεφτομαι να αφήσω τα Tempo και να παω στην αρχική μου κατεύθυνση, στα step 25 που θα έχουν ευκολότερο στήσιμο στο συγκεκριμένο χώρο..Εχω πελαγώσει..Τελικά φταινε τα ηχεία, φταιει ο χωρος, φταίει η λάθος διαρρύθμιση ή φταιει το ριζικό μας που είμαστε συνεχώς ανικανοποίητοι;
mea culpa κυριε Μιχαηλο. Για να κατευθυνουμε πιο σωστα το φιλο τα συγκεκριμενα ηχεια τι αποστασεις πρεπει να εχουν απο τους γυρω τοιχους; επισης μηπως αξιζει ο φιλος να δοκιμασει αν γινεται τοποθετηση στη μεγαλη πλευρα; γενικα παντως κι εγω της κολωνας ειμαι και θα ελεγα να το παλεψει οσο μπορει πρωτα.
Να δοκιμασει και στην μεγαλη πλευρα φυσικα. Εχω δει το ηχειο αυτο να παιζει κοντα σε πισω τοιχους και να μην εχει θεμα. Το ζητημα ειναι να υπαρχει αερας δεξια αριστερα για να υπαρχει καλυτερη σκηνη και μπασσο.
Μαλιστα... Αυτο ειπα Γιαννη στο #164. Οτι με δεδομενη την πλευρα των 3.20 μετρων, το μικρο ηχειο εχει την ευελιξια να τοποθετηθει καλυτερα σε σχεση με τους πλαινους τοιχους. To μεγαλο θα αναγκαστεις να το φερεις πιο μεσα , να μικρυνεις ετσι και την μεταξυ των ηχειων αποσταση, και οι αποστασεις ηχειου-πλαινου, κ μεταξυ δυο ηχειων παιζουν ρολο στην εικονα.
Αν αποφασισει να αλλαξει προσανατολισμο ειναι αλλο θεμα.
ΟΚ, ας στησει λοιπον ο ενδιαφερομενος στο συγκεκριμμενο σεναριο κ στις βελτιστες θεσεις τα ηχεια που τον ενδιαφερουν και ας μας ενημερωσει.
ΟΚ, ας στησει λοιπον ο ενδιαφερομενος στο συγκεκριμμενο σεναριο κ στις βελτιστες θεσεις τα ηχεια που τον ενδιαφερουν και ας μας ενημερωσει.
Να το κανω πιο σαφες. Ας στησει τα 2 ζευγαρια μεταξυ των οποιων διχαζεται, στις σωστες θεσεις για το καθενα, ας ακουσει σε πιο απο τα δυο εχει την καλυτερη στερεοφωνικη εικονα μιας κ αυτη ανεφερε σαν προβλημα, και ας καταληξει κ ας μας ενημερωσει. Εαν εχω τοσο πεσει εξω, την εκφραση "γραφουν οτι τους κατεβει" του #166 την υιοθετω για παρτυ μου αυτοβουλως και οικειοθελως και με μεγαλη μου χαρα. :a0210:
Μπορείς Γιάννη σε παρακαλώ να συγκεκριμενοποιήσεις τις αποστάσεις από τους πλαγιους και πίσω τοίχους, αλλά και των ηχείων μεταξύ τους. Τί εννοείς όταν λες τα άκουσες σε 2,5 μέτρα απόσταση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.