Busoni Supreme Member 5 July 2006 3,471 Αθήνα - Αγ. Παρασκευή 56 minutes ago #41 Busoni said: Ρίξε μια ματιά κι εδώ, μαζί με τα υπόλοιπα sites... Ο M5si της Musical Fidelity ίσως είναι καλό ταίρι. Click to expand... Ξέχασα το link
Busoni said: Ρίξε μια ματιά κι εδώ, μαζί με τα υπόλοιπα sites... Ο M5si της Musical Fidelity ίσως είναι καλό ταίρι. Click to expand... Ξέχασα το link
B bujinkan AVClub Addicted Member 24 March 2009 2,984 45 minutes ago #42 ika said: Linton με ένα 20εκ woofer για 50 τετραγωνικά? Click to expand... μια χαρα ειναι....το σαλονι μου ειναι 45τμ ακουω στα 3μιση μετρα και τα super linton καλυπτουν ανετα.. Reactions: panzer_dagon
ika said: Linton με ένα 20εκ woofer για 50 τετραγωνικά? Click to expand... μια χαρα ειναι....το σαλονι μου ειναι 45τμ ακουω στα 3μιση μετρα και τα super linton καλυπτουν ανετα..
B bujinkan AVClub Addicted Member 24 March 2009 2,984 41 minutes ago #43 #@george@# said: Αν όμως «δει» κάποιον ενισχυτή, ας πούμε, Yamaha R-N800A λες να υπάρχει πρόβλημα; Είναι και στα χρήματα που υπολογίζει σαν σύνολο. Ή NAD C 389, αν και ξεφεύγει λίγο. Click to expand... τα focal aria926 που τα εχω και σε αγγελια παιζανε πολυ καλα με τον rn 800a Reactions: panzer_dagon and #@george@#
#@george@# said: Αν όμως «δει» κάποιον ενισχυτή, ας πούμε, Yamaha R-N800A λες να υπάρχει πρόβλημα; Είναι και στα χρήματα που υπολογίζει σαν σύνολο. Ή NAD C 389, αν και ξεφεύγει λίγο. Click to expand... τα focal aria926 που τα εχω και σε αγγελια παιζανε πολυ καλα με τον rn 800a