μια χαρα ειναι....το σαλονι μου ειναι 45τμ ακουω στα 3μιση μετρα και τα super linton καλυπτουν ανετα..Linton με ένα 20εκ woofer για 50 τετραγωνικά?
τα focal aria926 που τα εχω και σε αγγελια παιζανε πολυ καλα με τον rn 800aΑν όμως «δει» κάποιον ενισχυτή, ας πούμε, Yamaha R-N800A λες να υπάρχει πρόβλημα;
Είναι και στα χρήματα που υπολογίζει σαν σύνολο.
Ή NAD C 389, αν και ξεφεύγει λίγο.
Πάντως το θέμα της εμπέδησης το αναφέρουν και άλλοιΑν όμως «δει» κάποιον ενισχυτή, ας πούμε, Yamaha R-N800A λες να υπάρχει πρόβλημα;
Είναι και στα χρήματα που υπολογίζει σαν σύνολο.
Ή NAD C 389, αν και ξεφεύγει λίγο.
εχεις και 4 μέτρα ύψος?μια χαρα ειναι....το σαλονι μου ειναι 45τμ ακουω στα 3μιση μετρα και τα super linton καλυπτουν ανετα..
Εγώ έχω τα Focal Chorus 726 (το προηγούμενο μοντέλο από τα Focal Chora 826) μαζί με Yamaha A-S701 και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένοςΠροέκυψε να πάρω σε καλή τιμή μεταχειρισμένα Focal Chora 826 , είναι σχετικά κοντά και θα πάω να τα ακούσω. Έχετε κάποια γνώμη; (Δεν είπαμε τιμή, εσείς ποια πιστεύετε θα ήταν win-win; είναι σε εξαιρετική κατάσταση
Στα 2 μέτρα απόσταση ακρόασης το 8"" είναι εντός προδιαγραφών...Το θεωρώ μικρό για 50 τετραγωνικά, έστω και αν ακούει στα 2 μετρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.