Αγορά ενισχυτή+ ηχεία δαπέδου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αν γίνει κάτι κακό στην συσκευή και περάσει η τάση του δικτύου στο σασί, αυτό να είναι άμεσα γειωμένο στο δίκτυο και να ρίξει την ασφάλεια στον πίνακα πριν προλάβουν να πάθουν ζημιά οι υπόλοιπες συσκευές που "δίνουν" γείωση από το - των rca τους.

Για μένα είναι απαράδεκτο σήμερα συσκευή να μην έχει 3πολικό iec.

Από όσο ξέρω η συσκευές που έχουν διπολικό καλώδιο είναι φτιαγμένες για να μην έχουν τέτοια προβλήματα. Και επειδή η κατασκευαστές γνωρίζουνε ότι και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με αυτές μπορεί να είναι γεωμένες τις φτιάχνουμε αυτό τον τρόπο για να μην δημιουργήσουν ground loop.

Αυτά ξέρω γω τα οποία μπορεί να είναι λάθος βέβαια γιατί ούτε ηλεκτρολόγος είμαι ούτε ηλεκτρονικός

Γι΄αυτό άφησα το κενό στην έξτρα κατασκευή της βάσης στο Α6.. για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τον ssd.

Αυτό αν καταρρεύσει το σύμπαν δηλαδή... :LOL:

Το "ρίσκο" δεν είναι να καταρρεύσει το σύμπαν, αν συμβεί αυτό θα έχουμε όντως πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Το ρίσκο είναι να έρθει κάποια στιγμή που να μην μπορούμε να πληρώνουμε τις πλατφόρμες.

/ΟΤ βέβαια όλα αυτά.. συνεχίζουμε αλλού αν θέλετε.. υπάρχουν σχετικά νήματα..

Δοκιμή : Phono Stage: Pro-Ject Phono Box MM vs Yamaha A-S701 (Test track: Madonna - "Frozen"

Καταρχήν ο θόρυβος με το πικάπ συνδεμένο στο phono του Yamaha, με τέρμα ένταση και ανοιχτό το πικάπ χωρίς αναπαραγωγή έπεσε στα μισά (δεν εξαλείφθηκε τελείως). Στην ώρα 12 δλδ στη μισή διαδρομή του ενισχυτή ήταν αντιληπτός μόνο σε κοντινή επαφή αυτιού με το ηχείο.
Πέραν απο διαφορά στην ένταση, δεν αντιλήφθηκα καμία διαφορά σε ποιότητα, ανάλυση κτλ στα δύο phono stages. Η αρχική μου εντύπωση εξάλλου είχε να κάνει καθαρά με την ένταση, αν και για να είμαι 100% σίγουρος θα έπρεπε κάποιος να με υποβάλει σε τυφλή δοκιμή .
Άρα το πρόβλημα πιθανόν είναι από το φθηνό καλώδιο RCA.
Μέχρι να το αναβαθμίσω με έναν πραγματικά καλό προ ενισχυτή θα το δουλέψω έτσι, λιγότερα καλώδια και ένα RCA λιγότερο αργότερα για αγορά.