Θρησκος
Supreme Member
Και με το Mini και με το σκέτο Medusa.Γιατί τόσο απόλυτος με το Mini;
Ηχητικά,το αντίθετο του Supra.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και με το Mini και με το σκέτο Medusa.Γιατί τόσο απόλυτος με το Mini;
Γιατί όχι 1,5 και ποιο κοντό; Όσο το μικρότερο τόσο το καλύτερο δεν θα έπρεπε να είναι;Αν επιλέξεις το Supra(δεν έχω δοκιμάσει το Taga)ιδανικό είναι το διμετρο.Οπως και να 'χει μην προτιμήσεις πιο κοντό από 1,5μ.
Όσο για το Mini Medusa,αποκλεισε το.
Αν έχεις χρόνο, εξήγησέ το λίγο παραπάνω, πώς είναι ηχητικά το Mini και πώς το Supra;Και με το Mini και με το σκέτο Medusa.
Ηχητικά,το αντίθετο του Supra.
Αυτό πως θα το βρω στον δικό μου;
Επίσης να έχεις υπόψιν και το εξης: η διαδρομή του ποτενσιόμετρου δεν έχει αναλογική σχέση με την ισχύ του ενισχυτή. Δηλαδή υπάρχουν ενισχυτές που με το ποτ στην 12η ωρα έχουν δώσει το μεγαλυτερο ποσοστό ισχύος και άλλοι που το ποτ δουλευει πιο ήπια (χρειάζεται δηλαδή να κάνεις μεγαλύτερη διαδρομή για να πάρεις την ίδια ισχύ). Τ
Το αντίθετο επειδή το καλώδιο ρεύματος λειτουργεί ως φιλτρο.Γιατί όχι 1,5 και ποιο κοντό; Όσο το μικρότερο τόσο το καλύτερο δεν θα έπρεπε να είναι;![]()
Το Mini Medusa όπως και το Medusa είναι τα πιο "θολά" και "στρογγυλα" προσιτά καλώδια που έχουμε δοκιμάσει εγώ και δύο φίλοι μαζί με το αντίστοιχο(Basic) του Χαιτα.Αν έχεις χρόνο, εξήγησέ το λίγο παραπάνω, πώς είναι ηχητικά το Mini και πώς το Supra;
To Mini το έχω από το πολύπριζο στην πρίζα, αλλά δεν έχω εμπειρία από καλώδια για να το κρίνω...

Δλδ, αν πχ υπάρχει στο δίκτυο συνεχές ρεύμα, το κόβει?
Το supra που σου λέει ο Παναγιώτης είναι καλύτερο..Γιατί τόσο απόλυτος με το Mini;
Όχι.Δλδ, αν πχ υπάρχει στο δίκτυο συνεχές ρεύμα, το κόβει;
Όχι.Γιατί όχι 1,5 και ποιο κοντό; Όσο το μικρότερο τόσο το καλύτερο δεν θα έπρεπε να είναι;![]()
Καλυτερα που εχεις το cd/βινυλιο σου. Οταν εχεις πολλες επιλογες (streaming) δεν ακους τοσο εστιασμενα. Θες συνεχεια να αλλαζεις. Επισης σου ανηκουν...View attachment 277541
Σήμερα συνειδητοποίησα πως ένα άλμπουμ audiophile σαν το OUTTANATIONAL των Pigeon (Μάιος 2026) απλά δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ στο τωρινό ηχοσύστημα όπως του αξίζει, μέχρι να βγει σε φυσικό φορμάτ. Προφανώς υπάρχει η λύση με καλώδιο από την κάρτα ήχου του PC κτλ αλλά για την ώρα δεν έχω όρεξη να μπλέκω. Τι να κάνουμε;δεν γίνεται να τα έχουμε όλα![]()
View attachment 277541
Σήμερα συνειδητοποίησα πως ένα άλμπουμ audiophile σαν το OUTTANATIONAL των Pigeon (Μάιος 2026) απλά δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ στο τωρινό ηχοσύστημα όπως του αξίζει, μέχρι να βγει σε φυσικό φορμάτ. Προφανώς υπάρχει η λύση με καλώδιο από την κάρτα ήχου του PC κτλ αλλά για την ώρα δεν έχω όρεξη να μπλέκω. Τι να κάνουμε;δεν γίνεται να τα έχουμε όλα![]()
Πρέπει να αρχίσω να τραβάω καλώδια από τον υπολογιστή είναι 6 μέτρα μακρυά πρέπει να τα ανοίγω και τα δύο κτλ κτλΓιατί δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς ;;;
Αυτή ακριβώς ήταν και η φιλοσοφία πίσω από όλο το σεταπΚαλυτερα που εχεις το cd/βινυλιο σου. Οταν εχεις πολλες επιλογες (streaming) δεν ακους τοσο εστιασμενα. Θες συνεχεια να αλλαζεις. Επισης σου ανηκουν...
Πρέπει να αρχίσω να τραβάω καλώδια από τον υπολογιστή είναι 6 μέτρα μακρυά πρέπει να τα ανοίγω και τα δύο κτλ κτλ
Εσυ στο νήμα streaming vs CD vs βινύλιο ήσουν ( αν δεν κάνω λάθος) ένθερμος υποστηρικτής στο αναλογικό βινυλιακό ήχο; Τι άλλαξε;Απαπα !!!
Άσε τα πολύπριζα και τα καλώδια και τρέξε γρήγορα για streamer !
Αν μπορείς και θέλεις φτιάξε μόνος σου rasberry pi όπως κάνουν εδώ τα παιδιά.. είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα ήχου.
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις πάρε κάποιο wiim ή ότι άλλο ανάλογο στα χρήματα που διαθέτεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.