Αγορά ηχοσυστήματος

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ναι οπως ηδη ανεφερα απο την αρχη. "(ανηχοικα και χωρις την πισω ακτινοβολια) τα οποια στην πραξη ξεπερνιωνται μονο με καταλληλο tunning και φυσικα με το αναμενομενο room gain."

Τότε αυτό που παρέθεσες είναι άχρηστη πληροφορία.

Δεν χρειαζεται να υποθεσεις τιποτα. υπαρχουν μετρησεις και τις παρεθεσα.
Μην πιστευεις οτι γραφει ο κατασκευαστης αν δεν εχεις διαβασει και τα ψιλα γραμματα.

Οπότε προτείνεις να μην λαμβάνω υπ' όψιν μου τις προδιαγραφές που δημοσιεύει η Wharfedale και να βασιστώ σε μετρήσεις που έχουν γίνει από κάποιο εξωτερικό εργαστήριο.

Το βασικό είναι η μουσική θα πω. Για πείτε για αυτά τα τρία
KEF LS50 Wireless II, Cambridge Audio L/R X και Klipsch The Sevens II.
Τα Klipsch θα κουράσουν για metal....

1) Τότε αυτό που παρέθεσες είναι άχρηστη πληροφορία.

2) Οπότε προτείνεις να μην λαμβάνω υπ' όψιν μου τις προδιαγραφές που δημοσιεύει η Wharfedale και να βασιστώ σε μετρήσεις που έχουν γίνει από κάποιο εξωτερικό εργαστήριο.
1) Αχρηστη πληροφορια μονο αν δεν ξερεις πως να την αξιολογησεις.
2) Ναι. Το βρισκεις παραξενο? Ξερεις τι ειναι το Klippel, τι κανει και τι ακριβεια εχει? Η wharfedale με τι εχει κανει τις μετρησεις? Λεει καπου?

@Spiros Z Το πρόβλημα μου με τα super linton είναι ότι ειναι πολύ μεγάλα για το σαλόνι έτσι οπως είναι τώρα. Γέρνω λίγο προς την πρόταση του @Pleo. silver 100 8g χρειάζονται βάση πάνω στο έπιπλο?

Ας πούμε ότι ο ακροατής όταν κάθεται τα αυτιά του είναι στους 90 πόντους από το έδαφος. Βέβαια σε καναπέ μπορεί να κάθεται πιο ξαπλωτός και πάει λέγοντας.

Μάλλον απίθανο να χρειαστεί να βάλεις κάποια επιπλέον μικρή ίσα-ίσα να τα σηκώσει βάση.

Αλλά γιατί αγχώνεσαι; Λες να μην μπορέσεις να βρεις κατόπιν αν χρειαστείς; (που δεν πρόκειται να χρειαστείς).

@Spiros Z Το πρόβλημα μου με τα super linton είναι ότι ειναι πολύ μεγάλα για το σαλόνι έτσι οπως είναι τώρα. Γέρνω λίγο προς την πρόταση του @Pleo. silver 100 8g χρειάζονται βάση πάνω στο έπιπλο?
Τα συγκεκριμενα δεν τα γνωριζω και δεν εχω αποψη. Δεν εχω βρει και μετρησεις καπου, μονο reviews με λογια στα οποια σπανια δινω βαση και μονο αν γνωριζω πολυ καλα τον reviewer και εχω εμπειρια και ιδια αποψη για αλλα ηχεια που εχει δοκιμασει.
Σαν κατασκευη τα ηχεια της Monitor Audio ειναι συνηθως υψηλου επιπεδου για την κατηγορια τιμης που κινουνται και σαν προδιαγραφες τα συγκεκριμενα φαινονται αψογα.
Μου αρεσει που ειναι τριδρομα και πιστευω οτι ακομα και αν δεν εχουν την ιδανικη αποκριση στα χαμηλα, θα ειναι αρκετα ευκολο να κανεις διορθωσεις αν το συστημα σου θα διεθετει καποιο DSP η εστω ενα παραμετρικο EQ.
O Pleo λεει οτι τα εχει ακουσει κιολας οποτε κατι ξερει παραπανω. Απλα για εμενα ειναι ενα ερωτηματικο με περγαμηνες.
Και ειναι και ομορφα.

Για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει τα Silver 100 8G, είναι διαθέσιμα προς ακρόαση στη Heaven Audio και στο Studio Hi-Fi Diapason.

• Like
Reactions: Spiros Z