Παίδες σήμερα πριν από δυο περίπου ώρες, ολοκληρώθηκε το "εργαλείο" και πλέον φοράει την DL-304, πάνω στο βραχίονά του!
Ομολογώ οτι είχα μια ευχάριστη έκπληξη! Ο ήχος ήταν απίστευτος! Πραγματικά το μηχάνημα "κατάπιε" τις μουσικές μελωδίες με μεγάλη άνεση! Ο ήχος του συγκρινόταν με το CD της JADIS JD-3, το οποίο έφυγε σήμερα το πρωί, για το νέο του ιδιοκτήτη που μένει στην υπέροχη Χαλκιδική!
Θα πρέπει να σας πω οτι το πρωί, συσκευάζοντας το αγαπημένο μου CD, για να το πάω στο πρακτορείο, είχα ενδιασμούς για το αν είναι σωστή ή όχι η κίνηση αυτή. Όχι γιατί αγόρασα μια συσκευή η οποία ουσιαστικά αντικατέστησε τη νεα τεχνολογία, αλλά για το αν το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο ή οχι από αυτό που άκουγα.
Ένα θα σας πω! Το Jadis ήταν πραγματικά ένα μηχάνημα που το έλεγε η ψυχή του! Με απίστευτο ήχο που έφερνε πολύ κοντά σε αναλογική χροιά. Το Technics όμως όχι μόνο το λέει κι αυτουνού η ψυχάρα του, αλλά μπορώ να πω οτι η αναλογική του υπόσταση σε ωθεί να ακούσεις κι άλλους δίσκους, καθηλώνοντας τον ακροατή του! Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που παίζει από τα ηχεία μου!
Ο προενισχυτής πραγματικά έδεσε μαζί του λες και ήταν φτιαγμένος για τη συγκεκριμένη κεφαλή! Οι επανεκδόσεις δίσκων στα 180gr είχαν ομοιογένεια, ελεγχόμενες χαμηλές όπως ακριβώς του Jadis, ενώ οι μεσουψηλές συχνότητες σου έφτιαχναν μια απαλή διάθεση που σε καθήλωνε στο κάθισμα! Δεν ήθελα να σηκωθώ ούτε καν να αλλάξω κομμάτι!
Επιπλέον είναι πολύ ωραία η αίσθηση που σου δίνει ο δίσκος που γυρίζει σταθερά στο πλατώ, καθώς και η διαδικασία επιλογής κομματιών άμεσα με οπτική επαφή και χειρισμό απ' ευθείας απ' το μηχάνημα. (Τελικά είμαι περισσότερο αισθηματίας με μηχανήματα που έχουν προσωπικότητα, παρά ...κουμπάκιας!)
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με βοήθησαν με τις συμβουλές τους, για μια άψογη επιλογή!
Τελικά μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για τον τρόπο που ακούω μουσική!