ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Re: Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

μαζί με το Βλάση, μιά και τέθηκε έτσι Γιώργο, μπορώ να σε διαβεβαιώσω και εγώ ξεκάθαρα ότι το σωματείο δημιουργήθηκε γιά το avclub.gr και τα μέλη του.

(Επειδή βλέπω ότι πολύ εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα εδώ μέσα...)

:worshippy:
…τότε Δημήτρη γιατί προχωρήσατε στη δημιουργία μελών δυο ταχυτήτων ?

Και σε όσα είπες λίγο πιο πάνω … ξέρω πολύ καλά πως φτιάχτηκα αυτό το forum, και κάποιους από εμάς που έχουμε τρέξει πολύ περισσότερο από κάποιους διαχειριστές (και οικονομικά αλλά και ουσιαστικά) τους ενοχλεί όσα γίνονται τώρα τελευταία... ούτε πηδήματα ούτε Ρόδος υπάρχει στην ιστορία απλά καλή θέληση… και αφού είναι δύσκολο για την ΔΟ να έχει καλή θέληση, αναγκαστικά θα πρέπει τα μέλη και πάλι να δώσουν την λύση…θεωρώ ότι δεν είναι αργά ακόμα και τώρα να κάνετε το βήμα που όλοι περιμένουν…

τί περιμένουμε/περιμένετε;
Προφανώς εσύ έχεις πάρει όσα περίμενες από το avclub.gr και δεν έχεις λόγο να περιμένεις για κάτι περισσότερο…ΟΚ πάσο… εγώ περιμένω πολλά περισσότερα…όσοι αντέχουν μπορούν να συνεχίσουν και δεν είναι κακό όσοι κουράζονται να κάνουν στην άκρη…

Πάντως γενικά, γιατί να μην μπορεί κάποιος που είναι μέλος να εκλεγεί άμεσα; Αν τυχόν έχει την πλειοψηφία (κυρίαρχος λαός δε λέμε;) ας εκλεγεί και στους 6 μήνες.

Υπάρχει κάποιο σκεπτικό πίσω από την 3ετία κτλ;

Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως υπάρχει κάποιο σκεπτικό πίσω από την 3ετία..

αυτό που γνωρίζω και από σωματείο στο οποίο είμαι μέλος εδώ και 15 χρόνια, είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι 3 ή και περισσότερα χρόνια μέλος για να μπορείς να εκλεγείς !!!!!!

Μα αυτό λέω. Αν τελικά είναι κάποιος μια τέτοια προσωπικότητα που θα καταφέρει με το που θα γίνει μέλος σε ένα σωματείο να πάρει τις πιο πολλές ψήφους, με γεια του με χαρά του! Άξιος!

Προφανώς αυτός δεν πρόκειται να είναι άσχετος. Δε θα τον ψηφίσει κανένας. Θα πρέπει με την παρουσία του στο φόρουμ να έχει "πείσει" την πλειοψηφία.

Προς τι οι χρονικές δικλείδες;

Υ.Γ. Δεν σκοπεύω να γίνω μέλος. Απλές απορίες έχω. Αν η συζήτηση αφορά μόνο τα εν δυνάμει μέλη, παρακαλώ ενημερώστε με.

Ναι να μην βγει πρόεδρος ο Σωκρατιδης .
Άσε μας ρε Βασίλη .-bye-

Ειπαμε!! Bill for President !!!!:award:

Σοβαρα τωρα...

Κωστα μου, υπαρχει σκεπτικο, γιατι αν ΔΕΝ υπηρχε, ΠΟΙΟΣ ο λογος να αναφερθει?

Τα σεβη μου:ADFADF1:

Μα αυτό λέω. Αν τελικά είναι κάποιος μια τέτοια προσωπικότητα που θα καταφέρει με το που θα γίνει μέλος σε ένα σωματείο να πάρει τις πιο πολλές ψήφους, με γεια του με χαρά του! Άξιος!

Προφανώς αυτός δεν πρόκειται να είναι άσχετος. Δε θα τον ψηφίσει κανένας. Θα πρέπει με την παρουσία του στο φόρουμ να έχει "πείσει" την πλειοψηφία.

Προς τι οι χρονικές δικλείδες;

Υ.Γ. Δεν σκοπεύω να γίνω μέλος. Απλές απορίες έχω. Αν η συζήτηση αφορά μόνο τα εν δυνάμει μέλη, παρακαλώ ενημερώστε με.

εγώ ρωτάω επειδή δεν ξέρω άν θα γίνω μέλος.
Οποτε καθε μελος του φορουμ,νομίζω οτι μπορεί να συμμετέχει στον διάλογο..

αλλο το σωματειο αλλο το avclub αλλο τα μελη του σωματειου και αλλα οι Διαχειριστες του

εγω τελος του μηνα αποχωρω και απο τις 2 Διαχειριστικες θεσεις μου και απο το σωματειο
τι παει να πει? οτι θα περιμενω 6 χρονια? ειδα δεν μπορω να προσφερω αλλο good bye και παλι εδω ειμαστε
το Κλαμπακι και τον κοσμο του δεν το εγκαταλειπω τουλαχιστον οσο μου προσφερει αυτα που μου προσφερει χωρις να μου ζητα τιποτε παραλογο

τα 4 χρονια οντως ειναι πολλα και πιστευω και πρεπει σε συντομο χρονικο διαστημα να αλλαξει

παντως δεν υπαρχει κανενας λογος να δημιουργειται κλιμα κακυποψιας μεταξυ Διαχειριστικης ομαδας με τα μελη διοτι αντε μετα να βρω αντικαταστατη

γινανε λαθη αλλα οχι σκοπιμα ειμαι υπερ των 5 ιδρυτικων για πολλους λογους που δεν θα σας γραψω

και ο Γιωργος και ο Βαγγελης εχουν δικιο αλλα μην πυροβολατε ,βοηθηστε αν νομιζετε οτι κατι δεν παει καλα

μας ξερετε ολους σαν καλπικη δεκαρα πολλοι ξερετε πολλους για πανω απο 7-8 χρονια

εγω προσωπικα δεν θα ανεκτω απο κανεναν υπόνοια δόλου

Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

εγω τελος του μηνα αποχωρω και απο τις 2 Διαχειριστικες θεσεις μου και απο το σωματειο

Κακό αυτό.... Πολύ κακό.
Γενικά δεν μ' αρέσει αυτή η τάση να αποχωρούν ή να είναι στα πρόθυρα αποχώρησης τα πλέον δραστήρια μέλη της Δ.Ο.
Όσο για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να έχει δικαίωμα κάποιος να εκλεγεί πιστεύω κι εγώ οτι χρειάζεται αναθεώρηση. Είναι υπερβολικά μεγάλο το διάστημα.

Κακό αυτό.... Πολύ κακό.
Γενικά δεν μ' αρέσει αυτή η τάση να αποχωρούν ή να είναι στα πρόθυρα αποχώρησης τα πλέον δραστήρια μέλη της Δ.Ο.

+10000

...ειδικά όταν το κάνουν αυτοί που κάνουν την διαφορά....

Κακό αυτό.... Πολύ κακό.
Όσο για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να έχει δικαίωμα κάποιος να εκλεγεί πιστεύω κι εγώ οτι χρειάζεται αναθεώρηση. Είναι υπερβολικά μεγάλο το διάστημα.

Μπαμπη το ξερεις και εσυ και το εχεις εφαρμοσει και εσυ δεν χρειαζεσαι να εισαι διαχειριστης για να τρεχεις για το Φορουμ

το κανουν τοσα μελη και θα το κανουν οσο υπαρχουν ανθρωποι που το αγαπουν το αθλημα

εδω θα ειμαστε Αρχηγε εσυ με το lumagen σου και εγω με την πλακιτσα μου και ολοι οι υπολοιποι αρκει να περναμε καλα

δεν συμφωνεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

εδω θα ειμαστε Αρχηγε εσυ με το lumagen σου και εγω με την πλακιτσα μου και ολοι οι υπολοιποι αρκει να περναμε καλα

δεν συμφωνεις?

Βρέ συμφωνώ, βεβαίως συμφωνώ, άμα σ´ενδιαφέρει ο χώρος βοηθάς απ' όπου κι αν είσαι.
Χρειάζονται όμως και κάποιοι άνθρωποι που θα τρέχουν όχι μόνο όταν γουστάρουν και τους κάνει κέφι αλλά όταν χρειάζεται, έχουν δεν έχουν όρεξη, κι εσύ αυτό έκανες.
Καλά τα καταστατικά, καλά τα σωματεία, καλά είναι όλα αυτά αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τα υλοποιήσουν, δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος.
Γιατί όπως λέει και ο λαός, "Όταν το μπ..ρδέλο δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τις π..τάνες αλλάζουν".

ειμαστε offtopic Αρχηγε εδω η κουβεντα ειναι για αποριες για το σωματειο και εγγραφης σε αυτο

Η κοπωση που αισθανομαστε τον τελευταιο καιρο αρκετα μελη της διαχειρισης και του σωματειου, δεν οφειλεται στο τρεξιμο και της αφανη δουλεια που γινεται προκειμενου να λειτουργει ομαλα το φορουμ, να διοργανωνονται events αλλα και να επιλυονται τα διαδικαστικα προβληματα του σωματειου κλπ...Οφειλεται κυριως στην ψυχολογικη πιεση που δεχομαστε ,οταν διαβαζουμε συχνα-πυκνά καποια προσβλητικα ορισμενες φορες σχολια ή υπονοουμενα απο ελαχιστα ευτυχως μελη του φορουμ.. Και εγω οπως και ο Λαρυ εχω σκεφτει ορισμενες φορες να τα παρατησω ολα για να βρω την ησυχια μου και να ασχοληθω με το χομπι μου και μονο...Ομως επειδη πραγματικα πιστευω σε αυτο που κανουμε, δεν το βαζω κατω, το ιδιο και τα υπολοιπα παιδια που συμμετεχουν σε αυτη την προσπαθεια..
Ειμαι σιγουρος οτι ο Λαρρυ θα αναθεωρησει και θα παραμεινει μαζι μας, διοτι η συμβολη του ήταν και ειναι πολυτιμη...

Τελος off-topic