Για να μη παρεξηγηθούμε, εξηγούμαι: Δεν είμαι χαιφιντελίστας, δεν έχω ακριβά μηχανήματα, δεν έχω γνώσεις φυσικής, δεν πάω να αρχίσω flames κάτι vs κάτι άλλο, δεν διεκδικώ καμία απόλυτη γνώση απλά λέω τις εντυπώσεις μου ακούγοντας τη μουσική που μου αρέσει. Κάθε ένα ζευγάρι ακουστικών που έχω έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν έχω πουλήσει κανένα από το 1993 που αγόρασα για πρώτη φορά.
As we were λοιπόν. Όπως υποσχέθηκα στον φίλο Chris1967 έβαλα τα HD650 και καπάκι τα Κ550 και εδώ και 2 ώρες περίπου κάνω αυτή τη δουλειά με τσόντα και σφήνα τα θεϊκά (για μένα πάντα) HD600. Νομίζω ότι πρέπει να τα ακούσετε τα 550... Αλήθεια δηλαδή νομίζω ότι πρέπει... Μην αγοράσετε όμως πριν τα ακούσετε γιατί μπορεί να βρείτε κάτι που λείπει και εσείς το θέλετε. Λίγο περισσότερο κοπάνημα στο μπάσο, ίσως λίγο πιό μπροστά τα μεσαία. Για μένα είναι όπως πρέπει να είναι και δεν τους λείπει τίποτα σε αυτή τη κατηγορία τιμής, ειδικά για το πόσο μου κόστισαν. ΔΕΝ είναι τα HD650 που ακόμα και χωρίς ενίσχυση καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι το μοναδικό, ΔΕΝ είναι τα HD600 με το ζεστό ήχο που σου μαλακώνει τη καρδιά, ΔΕΝ είναι τα K701 που θα σου πουν τι νούμερο παπούτσι φορούσε ο Rick Marotta όταν έπαιζε κρουστά στο Peg των Steely Dan, αλλά νομίζω ότι συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά από όλα τα παραπάνω. Απλά ακούστε τα...
Προσοχή όμως στα κλειστού τύπου διότι έχουν χρωματισμούς ανάλογα με τον τύπο και σχεδιασμό από το κουβούκλιο...την λεγόμενη "κουτίλα"...
Τα καλά κλειστού τύπου έχουν ελάχιστη ως καθόλου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.